Kategória

Lokáció

Keresési találatok (28)

Értesítés 27 nap múlva lejár

Budapest | Adminisztráció, Asszisztens, Irodai munka

PARTNER ASSISTANT

Partnerünk 40+ országban jelen lévő a világ egyik vezető nemzetközi jogi szolgáltatója. Budapest irodájuk 100+ létszámmal a hazai jogi piac meghatározó tényezője. Budapesti támogató csapatuk bővítésének céljából új kollégát keresnek az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 26 nap múlva lejár

Veszprém vármegye | Adminisztráció, Asszisztens, Irodai munka

IRODAVEZETŐ - német nyelvtudással

Partnerünk egy 15 éve folyamatosan fejlődő és stabilan működő, napelemrendszereket építő cég Veszprém vármegyei telephellyel. Céljuk, hogy munkatársaik cégük fejlődése érdekében kiegyensúlyozott munkakörülmények között, barátságos környezetben, segítőkész csapatban tudják feladataikat ellátni. Fontos számukra, hogy közös munkával elérjék cégük biztonsággal kitűzött céljait-földünk zöldebbé tételét-és megtalálják az egyensúlyt a munkahely és a magánélet között. Folyamatosan dolgoznak a megfelelő munkakörülmények fenntartásán, figyelemmel kísérve munkatársaik szakmai fejlődését. Jelenleg számukra keresünk új munkatársat német nyelvtudással és irodavezetésben szerzett gyakorlattal az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 23 nap múlva lejár

Budapest | Pénzügy, Számvitel, Kontrolling

KÖNYVVIZSGÁLÓ ASSZISZTENS

Partnerünk egy bécsi cégcsoport tagja, mely több mint 30 éve működő, könyvvizsgálattal, adótanácsadással és könyvvezetéssel foglalkozó cég. Jelenleg új munkatársat keres budapesti munkavégzésre a XI. kerületben, teljes munkaidőben az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 22 nap múlva lejár

Somogy vármegye | Adminisztráció, Asszisztens, Irodai munka

IRODAI ADMINISZTRÁTOR

Megbízónk egy dinamikusan növekvő, hiánypótló szolgáltatást nyújtó cég. Számukra keresünk új munkatársat jó hangulatú, jól felszerelt irodájukba, az alábbi munkakörbe:

Állás megtekintése

Értesítés 22 nap múlva lejár

Pest vármegye | Pénzügy, Számvitel, Kontrolling

FŐKÖNYVELŐ

Partnerünk egy budaörsi 2013 óta működő cégcsoport, kelet-közép-európai központja, amely a város ipari parkjában található és az elmúlt években megújult. Több mint 30 éve segítik az ipari vállalatok zavartalan működését gépépítő- és kötőelemek gyártásával és forgalmazásával. Emellett intelligens gyári megoldások szolgáltatójaként a gyártás, raktározás, intralogisztika, Lean 4.0 és biztonságtechnika területén kínálnak termékeket. Nem csak termékeket adnak el, hanem személyre szabott megoldásokat is javasolnak ügyfeleik kérdéseire és problémáira. Partnerünk Magyarországon és több közép-kelet-európai országban forgalmazza termékeit. Jelenleg bővülés miatt keresik pénzügyi csapatukba új munkatársukat az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 21 nap múlva lejár

Budapest | Pénzügy, Számvitel, Kontrolling

FŐKÖNYVELŐ

Partnerünk egy ICT rendszerintegrációval és robotizációval foglalkozó budapesti székhelyű cég. Jelenleg családias hangulatú, innovatív csapatukba keressük új munkatársukat a következő pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 21 nap múlva lejár

Budapest | Pénzügy, Számvitel, Kontrolling

CREDIT CONTROLLER

Megbízónk a reklám- és ajándéktárgyak forgalmazásával és emblémázásával foglalkozó vállalat. Hozzájuk keresünk új munkatársat az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 19 nap múlva lejár

Budapest | Ügyfél-, Vevőszolgálat

JUNIOR KÖVETELÉSKEZELŐ MUNKATÁRS

Partnerünk a Credit Control Kft. céginformációs és követelésmenedzsment szolgáltatásokat nyújt a hazai, valamint nemzetközi közép- és nagyvállalkozások számára. Fontos számukra, hogy ügyfeleik üzleti döntéseit egyre magasabb szintű szolgáltatással támogassák. Ehhez olyan munkatársakat keresnek, akiknek kiváló kommunikációs képessége van és érdeklődnek a pénzügyi terület iránt. Fontos számukra az, hogy a szervezetükbe olyan szakemberek kerüljenek, akik jól tudnak csapatban dolgozni és nyitottan, konstruktívan állnak hozzá a feladatokhoz. Egymást erősen támogatják, az sem gond, ha nem rendelkezel ezen a területen tapasztalattal, képzési programjuk biztosítja, hogy hamar beletanulj a feladatokba. Amennyiben a fent leírtak igazak rád, jelentkezz az alábbi pozícióra mielőbb, azonnali munkába állás biztosított:

Állás megtekintése

Értesítés 15 nap múlva lejár

Budapest | Építőipar, Ingatlan

PROPERTY MANAGER

Partnerünk egy osztrák tulajdonú vállalat. Elsősorban irodaházak üzemeltetésére nyújtanak megoldásokat. Bővülő létesítményüzemeltető csapatukba keresünk új munkatársat az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 15 nap múlva lejár

Budapest | Adminisztráció, Asszisztens, Irodai munka

RECEPCIÓS

Megbízónk egy reklám- és ajándéktárgyak forgalmazásával és emblémázásával foglalkozó vállalat. Hozzájuk keresünk új munkatársakat csapatukba teljes munkaidőben az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 14 nap múlva lejár

Csongrád - Csanád vármegye | Pénzügy, Számvitel, Kontrolling

KÖNYVELŐ MUNKATÁRS

Partnerünk közel 10 éve foglalkozik többek között gépjármű-flottakezeléssel. Küldetésük, hogy ügyfeleik számára megtalálják az igényeikhez leginkább passzoló, költséghatékony megoldást, mindezt kimagasló színvonalon. Cégük jövőjét egy alaposan megtervezett stratégia mentén alakítják, amely garantálja a fenntartható növekedést és a piaci versenyben való sikeres helytállást. Ha jól érzed magad a számok világában és szívesen merülsz el az számlák sűrűjében, ha elhivatott vagy a számvitel szakterülete iránt, akkor add le jelentkezésed az alábbi pozícióra:

Állás megtekintése

Értesítés 9 nap múlva lejár

Győr-Moson-Sopron vármegye | Pénzügy, Számvitel, Kontrolling

MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ

Partnerünket sok éves gyártási tapasztalata hozzáértő partnerré teszi őket ügyfeleik számára Európa-szerte. Az iparból és az üzletberendezési ágazatból ismert cégeknek dolgoznak. Minden embernek megvan a maga története és élettapasztalata, amit magával hoz. Tiszteletben tartják ezt, és ez gazdagítja és teszi azzá őket, akik ma is. Neked is megvan a saját történeted, amit szívesen megosztanál velük? Add le jelentkezésed, hogy TE lehess csapatuk új tagja az alábbi pozícióban:

Állás megtekintése

Értesítés 9 nap múlva lejár

Pest vármegye | Adminisztráció, Asszisztens, Irodai munka

MOHU ADMINISZTRÁTOR

Szeretne egy megbízható, 35 éves múlttal rendelkező hulladékgazdálkodással foglalkozó multinacionális cégnél dolgozni, ahol cél a fenntarthatóság, környezettudatosság, és a hulladék nélküli ipari termeléshez való hozzájárulás? Ha karriercéljai mellett számára is fontos a munkája által teremtett érték, és egy élhetőbb bolygó, akkor partnerünknél a helye! Cégük törekszik arra, hogy a partnerei által kibocsátott hulladékok 100%-át hasznosítani tudják. Változatos és izgalmas feladatok mellett folyamatos fejlődési lehetőségeket biztosít munkavállalói számára. Náluk fontos a munka-magánélet egyensúlya, és hogy mindenkinek hosszútávú, biztos munkahelyet nyújtsanak. Vegyen részt cégük törekvéseiben és legyen közös céljuk egy fenntartható és jobb élet az alábbi pozícióban:

Állás megtekintése

Értesítés 7 nap múlva lejár

Pest vármegye | Adminisztráció, Asszisztens, Irodai munka

MŰSZAKI ASSZISZTENS

Partnerünk közel 30 éve működő magyar tulajdonú, német csomagolástechnikai berendezéseket forgalmazó cég. Jelenleg egy talpraesett, precíz, munkájára igényes kollégát keres részmunkaidőben, budaörsi irodájába az alábbi munkakörbe:

Állás megtekintése

Értesítés 7 nap múlva lejár

Bács-Kiskun vármegye | Adminisztráció, Asszisztens, Irodai munka

KÜLKERESKEDELMI ADMINISZTRÁTOR

Megbízónk a reklám- és ajándéktárgyak forgalmazásával és emblémázásával foglalkozó ANDA Present Group. Hozzájuk keresünk új munkatársakat teljes munkaidőben az Export Back Office csapatukba az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 2 nap múlva lejár

Pest vármegye | Pénzügy, Számvitel, Kontrolling

KONTROLLER

Partnerünk egy 35 éves hazai múlttal rendelkező osztrák tulajdonban lévő, hulladékgazdálkodással foglalkozó vállalat. Csatlakozz hozzájuk budaörsi központi irodájukba az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 33 nap múlva lejár

Budapest | Adminisztráció, Asszisztens, Irodai munka

SENIOR KERESKEDELMI ASSZISZTENS

Szeretnél részt venni egy kisvállalat növekedésében és sikerében, ahol értékelik a tapasztalatodat és szakértelmedet? Megbízónk egy családias légkörű kisvállalat. Fő profilja különféle munkavédelmi eszközök és logisztikai segédanyagok nagykereskedelme, valamint márkaképviselete. Pesterzsébeti irodájuk 3 fős csapatába keresünk most kereskedelemben jártas munkatársat az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 19 nap múlva lejár

Budapest | Adminisztráció, Asszisztens, Irodai munka

SZERVIZ ASSZISZTENS

Ügyfelünk egy német tulajdonban lévő, 135 éves múltra visszatekintő orvosi és biztonságtechnológiai termékeket gyártó cég. Céljuk a kórházak, a tűzoltóságok, a mentőszolgálatok, a kormányzati szervek, valamint a bányászat és az ipari munkavállalók támogatása. Világszerte több, mint 190 országban vannak jelen. Jelenleg a szerviz csapatuk támogatására keressük új kollégájukat az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 20 nap múlva lejár

Baranya vármegye | Adminisztráció, Asszisztens, Irodai munka

KÖZÖSSÉGI IRODA VEZETŐ

Szeretnél részt venni egy csúcsminőségű munkakörnyezetben, ahol a világ vezető vállalatainak képviselőivel dolgozhatsz együtt? Élvezed az irodavezetés folyamatát és szeretsz segíteni az embereknek? Akkor ne keress tovább, mert itt a tökéletes lehetőség számodra! Partnerünk a világ legnagyobb munkaterület-hálózatának része, amely lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy hatékonyabban, gyorsabban és boldogabban dolgozhassanak. Budapesten és megyeszékhelyeken (Pécs, Debrecen) 14 lokáción kínálnak magas színvonalú szolgáltatásokat ügyfeleiknek. Ha szeretnél csatlakozni csapatukhoz és részt venni ebben a dinamikus környezetben, akkor ne habozz, jelentkezz az alábbi pozícióra:

Állás megtekintése

Értesítés 7 nap múlva lejár

Pest vármegye | Pénzügy, Számvitel, Kontrolling

SENIOR KONTROLLER

Tudsz azonosulni az alábbi értékekkel? Kifogástalan minőség - Egészséges táplálkozás - Saját termékekbe vetett hit Már több mint 5 éve termelési kontrolling területen dolgozol, és nem idegen Tőled a teljeskörű eredménykimutatás, valamint a rendelésállomány és az árbevétel alakulásának követése? Szeretsz alkotni, és mérhető eredményeket felmutatni munkavégzésed során? Akkor itt a lehetőség Számodra! Partnerünk egy lelkes családi üzemből Magyarország egyik legjelentősebb zöldségfeldolgozó üzemévé nőtte ki magát. Azonban, egy multinacionális cégcsoport tagjaként továbbra is az a fő célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az egészséges táplálkozást. Most új kollégájukat keressük az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 27 nap múlva lejár

Fejér vármegye | Pénzügy, Számvitel, Kontrolling

KERESKEDELMI KONTROLLER

Készen állsz a karriered új fejezetére? Kiváló érzéked van a kereskedelmi folyamatokhoz és szeretsz elemzések alapján stratégiai döntéseket elősegíteni? Akkor ez a hirdetés Neked szól! Partnerünk 20 éve foglalkozik építőanyag kereskedelemmel. Jelenleg 3 telephelyen állnak vásárlóik rendelkezésére, ahol hazai és nemzetközi márkákat is forgalmaznak. Most számukra keressük új munkatársukat az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 7 nap múlva lejár

Pest vármegye | Pénzügy, Számvitel, Kontrolling

FŐKÖNYVELŐ

Otthonosan mozog nemzetközi gyártó vállalati környezetben és szívesen élne a lehetőséggel, hogy kulcspozícióban csatlakozzon egy stabil, támogató szakmai közösséghez? Partnerünk egy termelő és kereskedelmi profilú, piacvezető cégcsoport tagja. Most számviteli csapatuk élére keresünk szakembert az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 28 nap múlva lejár

Budapest | Pénzügy, Számvitel, Kontrolling

KÖNYVELŐ

Megbízónk pénzügyi, számviteli és adótanácsadással foglalkozó vállalat. Ügyfeleik közt tudhatnak piacvezető broadcast rendszerintegrátor és televíziós technológiai szolgáltató cégeket, kisvállalkozásokat. Tevékenységi körükből adódóan izgalmas projektek részese lehetsz. Ügyviteli tevékenységük teljeskörű ellátására keresünk számukra új munkatársat.

Állás megtekintése

Értesítés 6 nap múlva lejár

Budapest | Pénzügy, Számvitel, Kontrolling

TELJESKÖRŰ KÖNYVELŐ

Megbízónk egyike a világ vezető beszállítóinak a méréstechnika, a kiberbiztonság és a műsorszóró berendezések piacán. Pénzügyi és adminisztrációs csapatuk bővülése miatt keressük új munkatársukat az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 6 nap múlva lejár

Budapest | Pénzügy, Számvitel, Kontrolling

SZÁMVITELI ÜGYINTÉZŐ

Megbízónk pályázatot hirdet Kormányzati szolgálati jogviszony (Kit.) keretében Gazdálkodási Főosztály, Pénzügyi és Számviteli Osztály az alábbi Munkakör/feladatkör betöltésére:

Állás megtekintése

Értesítés 7 nap múlva lejár

Pest vármegye | Pénzügy, Számvitel, Kontrolling

FŐKÖNYVI KÖNYVELŐ

Van tapasztalata könyvelésben, ezen belül tárgyi eszközökkel is és szívesen ismerne meg egy sajátos, izgalmas területet? Amennyiben IGEN, ezen felül fontos Önnek a támogató, empatikus vállalati kultúra, a nyugodt munkakörnyezet és a stabil, tervezhető munkaidő, akkor csatlakozzon Partnerünkhöz! A piacvezető vállalat hazánkban működő 10 legnagyobb olasz cég egyike. Budaörsi központja hűtött és fagyasztott élelmiszerek raktározásával, belföldi és nemzetközi szállításával, disztribúciójával foglalkozik. 150 ezer négyzetméteres, modern telephelyét folyamatos, nagy volumenű beruházásokkal fejleszti. Most pénzügyi csapatuk újabb, tapasztalt tagját keressük az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 6 nap múlva lejár

Budapest | Adminisztráció, Asszisztens, Irodai munka

IRODAVEZETŐ

Szereti hatékonyan intézni az ügyeket? Talpraesett és aktív személynek tartja magát? Akkor ez a hirdetés Önnek szól! Partnerünk egy idegenforgalommal foglalkozó vállalkozás. A munkakör a cég és a kapcsolt vállalkozásainak (kisebb projektcégek) ügyintézésére vonatkozik. Budapest XI. kerületi székhelyükre keresnek új kollégát az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 7 nap múlva lejár

Budapest | Pénzügy, Számvitel, Kontrolling

PÉNZÜGYI KOORDINÁTOR

Közel áll hozzád a pénzügy komplex világa? Szívesen vennél részt változatos nemzetközi projektek pénzügyi támogatásában? Ez a lehetőség Neked szól! Partnerünk egy vezető nemzetközi elektronikai vállalat, mely speciális műszaki termékek gyártása mellett innovatív logisztikai megoldások fejlesztésével és alkalmazásával is foglalkozik világszerte. A vállalat Factory Solution csoportja egy izgalmas projekten dolgozik, melynek fókuszában gyártósori alapanyag mozgató robotok fejlesztése és telepítése áll. Most support csapatuk új tagját keressük a projektek átfogó pénzügyi támogatására az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

További állásajánlatok

Nem találtál most olyan állásajánlatot, amit szerettél volna?

Ha most nem találtad meg amit kerestél, akkor is jelentkezhetsz hozzánk. Regisztrálj és böngéssz aktuális állásajánlataink között! Regisztráció
Regisztráció

Nem találtál most olyan állásajánlatot, amit szerettél volna?

Ha most nem találtad meg amit kerestél, akkor is jelentkezhetsz hozzánk. Regisztrálj és böngéssz aktuális állásajánlataink között! Regisztráció

ÁlláskeresőBlog

Tippek, jó tanácsok, álláskereséshez, bértárgyaláshoz és sok minden máshoz

Bértárgyalás amerikai helyett magyar módon

Egy kiválasztási folyamatban a bértárgyalás dönthet el mindent.

2021. 08. 31.
Milyen skillekre erősíts rá állásinterjú előtt?

Professzionalizmussal kihozhatod magadból a legtöbbet, bármerre is jársz.

2024. 02. 23.
Béremelés kérése és a növekvő bérigény

Nem mindenhol kezdeményez magától fizetésemelést a munkáltató.

2023. 02. 02.