#bizalom
Új munkahelyet találni egy szakembernek, vagy új munkatársat keresni egy cégnek, nem sikerülhet kölcsönös bizalom nélkül.

Okot adunk a bizalomra.

#szakértelem
Legyen szó munkavállaló, vagy munkaadó partnereinkről, mindig igyekszünk tudásunk és tapasztalataink legjavát nyújtani.

Szakértők vagyunk.

#munka
A munka az emberi lét alapja: nem csak a létfenntartás eszköze, de az emberiség folyamatos fejlődésének záloga is egyben.

Hiszünk a munka erejében.

#boldogság
A legtöbb ember álma az olyan munkahely, ahová örömmel jár be, ami motiválja őt, és elég időt hagy az önfeledt kikapcsolódásra.

Munkánkkal boldogságot közvetítünk.

Állások keresése

Önéletrajz feltöltése

Hozd létre álláskeresői fiókodat, és töltsd fel az önéletrajzodat, hogy azonnal értesülj a Neked való állásokról.

feltöltöm

Részletes kereső

Keress aktuális állásajánlataink között munkaterület, pozíció, tapasztalat vagy a munkavégzés helye szerint!

keresés

Karrier tanácsadás

Építsd tudatosan karriereredet! Karrier-tanácsadóink személyre szabott, szakértő segítséget nyújtanak Neked.

érdekel

Kiemelt állásajánlatok

SALES / COMMERCE / TRADE | Budapest

Ha több mint 3 éve Értékesítő vagy az IT szektorban és a "hunter sales" szemléletmód jellemző rád, ezenfelül szívesen dolgoznál heti 3 napot Home Office-ból, akkor ez egy kihagyhatatlan lehetőség Számodra! Partnerünk egy közel 40 éves múlttal rendelkező informatikai szolgáltató vállalat a magyar piacon. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozik, tevékenységeik közé tartozik a hagyományos hardverértékesítés, üzemeltetés, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldások értékesítése és implementálása. 12 fős értékesítő csapatuk legújabb tagját keressük az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 7 nap múlva
MANUFACTURING / PRODUCTION | Csongrád - Csanád megye

Projektek megvalósítása a te világod és szeretnél egy fejlesztő, stabil értékek mentén működő környezetben dolgozni? Egyetértesz azzal, hogy a sikerhez elengedhetetlenek a következők? MINŐSÉG - FELELŐSSÉG - KÖLCSÖNÖSSÉG - HATÉKONYSÁG - SZABADSÁG. Akkor egy olyan csapatban a helyed, akik nap, mint nap e alapelvek mentén működnek! Partnerünk egy magyarországi gyártóüzem, mely jelenleg 800 munkatársat foglalkoztat. Évente 150 ezer tonna kisállateledelt állítanak elő, melyet 50 európai és Európán kívüli piacon forgalmaznak. Legyél kulcsszereplője a nemzetközi projekteknek és a változás menedzsmentnek az alábbi pozícióban:

A hirdetés lejár 53 nap múlva
MANUFACTURING / PRODUCTION | Pest megye

Több éves elektromos karbantartó tapasztalatod van? Szeretnél egy most induló gyár olyan szakemberei közé tartozni akik kívülről, belülről ismerik a gyártást? Akkor jelentkezz és beszéljünk a lehetőségről! Partnerünk egy globális autóipari beszállító, aki egy zöldmezős beruházás keretén belül új ipar 4.0-ás gyártóüzemet indít Budapesthez közel. Karosszéria-, alváz- és mérnöki megoldások átfogó választékát kínálja majd a globális ügyfeleinek.

A hirdetés lejár 55 nap múlva
CONSTRUCTION / REAL ESTATE | Budapest

Megbízónk 20 éve alapított, épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó, szakmailag megbízható, stabil pénzügyi helyzetű magyar vállalkozás. Komplex szolgáltatást nyújt beruházások (pl. áruházak, csarnokok, irodaépületek, köz- és lakóépületek, gyógyszertárak) teljes körű épületgépészeti munkáinak kivitelezésére. Bővülés miatt a műszaki csapatába keresünk új kollégát az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 36 nap múlva
LOGISTICS / TRANSPORTATION | Pest megye

Megbízom a fenntartható textilszolgáltatás úttörője. Európa-szerte 47 telephelyről nyújtanak teljes körű szolgáltatást vállalati partnereiknek, akiket munka- és védőruházattal, ipari törlőkendőkkel, olajfelfogó és lábtörlő szőnyegekkel, gépalkatrész-tisztító berendezésekkel, valamint munkavédelmi eszközökkel látnak el. Logisztikai és szállítmányozási területek támogatására keresünk számukra új munkatársat az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 21 nap múlva
ADMINISTRATION / OFFICE STAFF | Budapest

Ügyfelünk egy német tulajdonban lévő, 135 éves múltra visszatekintő orvosi és biztonságtechnológiai termékeket gyártó cég. Céljuk a kórházak, a tűzoltóságok, a mentőszolgálatok, a kormányzati szervek, valamint a bányászat és az ipari munkavállalók támogatása. Világszerte több, mint 190 országban vannak jelen. Jelenleg a szerviz csapatuk támogatására keressük új kollégájukat az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 25 nap múlva
SALES / COMMERCE / TRADE | Budapest

Érdekel a sales világa? Rendelkezel értékesítési és/vagy szoftveres tapasztalattal? Foglalkoztat az IT terület? Ha magadra ismertél, akkor ez a lehetőség Neked szól! Megbízónk egy német tulajdonú multinacionális vállalat, mely IT-termékek széles portfólióját, teljes körű szolgáltatását nyújtja ügyfelei számára. Elsősorban IT infrastruktúrákat, IT stratégiai tanácsadást, projekttervezést és -kivitelezést, rendszerintegrációt, valamint e-commerce szolgáltatásokat biztosít. Magyar leányvállalatuk számára keresünk új munkatársat az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 88 nap múlva
SALES / COMMERCE / TRADE | Fejér megye

Szívesen dolgozna olyan cégnél, ahol kiemelt szerepet kap a környezetbarát gyártástechnológia és „zöld” alapanyagok használata? Szeretné a nyomdaipar csomagoló üzletágát erősíteni? Ha Ön elhivatott értékesítő, akinek jó kapcsolatai vannak a nyomdaiparban, akkor NE habozzon és PÁLYÁZZA meg még MA ezt a lehetőséget! Partnerünk egy magyar vállalat, melynek fő profilja a marketing-és csomagolóanyagok ofszet- és tekercses gyártása, emellett foglalkoznak lézeres gravírozással és bélyegzőkészítéssel is. Csapatuk bővítése céljából keresünk új munkatársat az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 36 nap múlva
FINANCE / ACCOUNTING / CONTROLLING | Budapest

Könyvelőként szívesen dolgozna egy olyan világhírű vállalatnál, ahol szakmai fejlődése során érdekes és változatos feladatokkal foglalkozhat? Szeretne egy összetartó, folyamatosan bővülő csapat tagja lenni? Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Ügyfelünk fő profilja szerszámgépek és mérőműszerek forgalmazása, továbbá ismertek az automatizációs-, digitalizációs szolgáltatások területén. Szolgáltatásuk minőségét a japán és a német precizitás kombinációja jellemzi. Jelenleg új kollégát keresünk partnerünkhöz az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 19 nap múlva

Több mint 15 év szakmai tapasztalat

Évente több száz elhelyezett szakember

Több mint 1500 céggel dolgoztunk már

Több mint 30 szakértő kolléga

Évente 12.500 csésze kávét fogyasztunk

Karrier nálunk:
Légy a kollégánk!

Kattints és nézd meg, milyen nálunk dolgozni!

ÁlláskeresőBlog

Hibrid munkavégzés

Igazságtalanság az irodában

Fejvadász kisokos

Miért nem mondja el, kinek hirdet?

Bértárgyalás

Mit - hogyan?