#bizalom
Új munkahelyet találni egy szakembernek, vagy új munkatársat keresni egy cégnek, nem sikerülhet kölcsönös bizalom nélkül.

Okot adunk a bizalomra.

#szakértelem
Legyen szó munkavállaló, vagy munkaadó partnereinkről, mindig igyekszünk tudásunk és tapasztalataink legjavát nyújtani.

Szakértők vagyunk.

#munka
A munka az emberi lét alapja: nem csak a létfenntartás eszköze, de az emberiség folyamatos fejlődésének záloga is egyben.

Hiszünk a munka erejében.

#boldogság
A legtöbb ember álma az olyan munkahely, ahová örömmel jár be, ami motiválja őt, és elég időt hagy az önfeledt kikapcsolódásra.

Munkánkkal boldogságot közvetítünk.

Állások keresése

Önéletrajz feltöltése

Hozd létre álláskeresői fiókodat, és töltsd fel az önéletrajzodat, hogy azonnal értesülj a Neked való állásokról.

feltöltöm

Részletes kereső

Keress aktuális állásajánlataink között munkaterület, pozíció, tapasztalat vagy a munkavégzés helye szerint!

keresés

Karrier tanácsadás

Építsd tudatosan karriereredet! Karrier-tanácsadóink személyre szabott, szakértő segítséget nyújtanak Neked.

érdekel

Kiemelt állásajánlatok

FINANCE / ACCOUNTING / CONTROLLING | Csongrád - Csanád megye

Megbízónk úttörő technológiákat és szolgáltatásokat fejleszt a fenntartható és hálózatba kapcsolt személy és áruszállítás számára. Az 1871-ben alapított technológiai vállalat biztonságos, hatékony, intelligens és elérhető megoldásokat kínál a járművek, a gépek, a közlekedés és a szállítmányozás számára. A makói telephelyükre, nemzetközi csapatukba keresünk most számukra új kollégát az alábbi pozícióba

A hirdetés lejár 17 nap múlva
ADMINISTRATION / OFFICE STAFF | Budapest

Megbízónk egy nemzetközi jogi szolgáltató, amely több évtizede kínál magas szintű jogi szolgáltatást külföldi és hazai tulajdonú vállalatokból álló ügyfélköre számára. Hozzájuk keresünk most új munkatársat az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 4 nap múlva
SALES / COMMERCE / TRADE | Budapest

Fűtéstechnikával és épületgépészeti termékek értékesítésével foglalkozó partnerünk új munkatársat keres akár azonnali kezdéssel az alábbi pozícióba, Budapest 4. vagy 17. kerületébe:

A hirdetés lejár 17 nap múlva
FINANCE / ACCOUNTING / CONTROLLING | Pest megye

Megbízónk egy globális cégcsoport tagja, amely 100 országban foglalkozik tehergépkocsik, autóbuszok és szolgáltatások gyártásával és értékesítésével. A biatorbágyi központú magyarországi leányvállalat a közép-európai régió tagjaként 6 kereskedelmi egységgel és egy üzemmel működik. Csapatuk újabb fontos tagját várják a következő munkakörbe:

A hirdetés lejár 17 nap múlva
CONSTRUCTION / REAL ESTATE | Pest megye

Projektvezetőként a minőségi munka kiemelten fontos Önnek? Képes több dologra figyelni és az időt jól menedzselve kézben tartani a folyamatokat? Nem veszik el a részletekben, így a projekteket mindig sikerre viszi? Jól kommunikál és kiválóan érti a szakmát? Ha Önnek a gyors szakmai döntések számítanak, és szeretne egy kimagaslóan képzett szakemberekből álló építőipari vállalatnál dolgozni, akkor jelentkezzen még MA! Ügyfelünk 100%-ban magyar tulajdonú építőipari vállalat, akik közel 25 éve állnak megrendelőik szolgálatában. Növekedésük záloga, hogy az egyes üzemeltetési és kivitelezési ( ipari létesítmények megvalósítása, műemlék védelem) projektek méretétől és jellegétől függetlenül elkötelezettek amellett, hogy személyre szabott, innovatív, minőségvezérelt megoldásokat hozzanak létre. Folyamatosan bővülő, profi, megbízható szakmai csapatukhoz várjuk az új kolléga jelentkezését az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 103 nap múlva
SALES / COMMERCE / TRADE | Veszprém megye

Üzletfejlesztőként képes egyszerű és jól értelmezhető célokat meghatározni? Szereti feltárni, hogy valójában mitől indul be a gépezet és mitől fejlődik az üzlet? Fontos Önnek a fenntarthatóság és a folyamatos innováció? Ha Ön szeretne lenni ügyfelem hosszú távú üzleti növekedésének mozgatórugója, akkor pályázza meg a pozíciót még ma! Ügyfelünk nemzetközi műanyagipari vállalatcsoport folyamatosan bővülő leányvállalata. Hozzájuk keresünk most új munkatársat az alábbi pozícióba: Fő felelőssége: A vállalat piaci pozíciójának megerősítése Az eredményesség javítása, valamint a jövőállóság biztosítása.

A hirdetés lejár 47 nap múlva
ENGINEERING / TECHNICAL FIELDS | Budapest

Partnerünk a cseppfolyós propán és bután gázkeverék valamint a tiszta propán legnagyobb magyarországi kiskereskedelmi forgalmazója. Az alábbi pozícióba keresnek új munkatársat: RENDSZERMÉRNÖK (SZOFTVERMÉRNÖK)

A hirdetés lejár 17 nap múlva
Physical, Auxiliary & Trained work | Pest megye

Ügyfelünk egy folyamatosan fejlődő, stabil háttérrel és szakmai múlttal rendelkező multinacionális, műanyag gyártó cégcsoport része itt Magyarországon. Gyártásuk támogatásához, szerszámpróbákhoz keresünk műanyag fröccsöntésben jártas, gyakorlott szakembert fiatal, dinamikus, csapatukba az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 18 nap múlva
CUSTOMER CARE / SALES SERVICE | Budapest

25 év tapasztalattal rendelkező ügyfelünk jövőképe az, hogy a lehető legszélesebb körben tegye lehetővé a köldökzsinórvér, a köldökzsinórszövet és a placentaszövet felhasználását a betegek kezelésére – az orvosi gyakorlat nemzetközi tendenciáinak megfelelően. Amennyiben szeretne egy elhivatott csapathoz tartozni és változatos, felelősségteljes feladatokon dolgozni, csatlakozzon hozzájuk az alábbi pozícióban:

A hirdetés lejár 54 nap múlva

Több mint 15 év szakmai tapasztalat

Évente több száz elhelyezett szakember

Több mint 1500 céggel dolgoztunk már

Több mint 30 szakértő kolléga

Évente 12.500 csésze kávét fogyasztunk

Karrier nálunk:
Légy a kollégánk!

Kattints és nézd meg, milyen nálunk dolgozni!

ÁlláskeresőBlog

Hibrid munkavégzés

Igazságtalanság az irodában

Fejvadász kisokos

Miért nem mondja el, kinek hirdet?

Bértárgyalás

Mit - hogyan?