#bizalom
Új munkahelyet találni egy szakembernek, vagy új munkatársat keresni egy cégnek, nem sikerülhet kölcsönös bizalom nélkül.

Okot adunk a bizalomra.

#szakértelem
Legyen szó munkavállaló, vagy munkaadó partnereinkről, mindig igyekszünk tudásunk és tapasztalataink legjavát nyújtani.

Szakértők vagyunk.

#munka
A munka az emberi lét alapja: nem csak a létfenntartás eszköze, de az emberiség folyamatos fejlődésének záloga is egyben.

Hiszünk a munka erejében.

#boldogság
A legtöbb ember álma az olyan munkahely, ahová örömmel jár be, ami motiválja őt, és elég időt hagy az önfeledt kikapcsolódásra.

Munkánkkal boldogságot közvetítünk.

Állások keresése

Önéletrajz feltöltése

Hozd létre álláskeresői fiókodat, és töltsd fel az önéletrajzodat, hogy azonnal értesülj a Neked való állásokról.

feltöltöm

Részletes kereső

Keress aktuális állásajánlataink között munkaterület, pozíció, tapasztalat vagy a munkavégzés helye szerint!

keresés

Karrier tanácsadás

Építsd tudatosan karriereredet! Karrier-tanácsadóink személyre szabott, szakértő segítséget nyújtanak Neked.

érdekel

Kiemelt állásajánlatok

MANUFACTURING / PRODUCTION | Pest megye

Ügyfelünk, ERŐSÁRAMÚ villamos kapcsolóberendezések gyártásával foglalkozó multinacionális vállalat. Kunszentmiklósi gyárukban középfeszültségű berendezések és készülékek előállítása történik. Jelenleg a kunszentmiklósi GYÁRTÁSI MINŐSÉGÜGYI csapat élére keresünk új munkatársat az alábbi munkakörbe: GYÁRTÁSOLDALI MINŐSÉGÜGYI FELELŐS.

A hirdetés lejár 20 nap múlva
ENGINEERING / TECHNICAL FIELDS | Budapest

Ügyfelünk a világ egyik vezető darugyártója, valamint világelső darufelújításban, karbantartásban és szervizelésben. A magyar leányvállalat 20 éve alakult, már évek óta piacvezető a daruzás terén, ahol teljeskörű szolgáltatást nyújt. Termékeik és azok alkatrészeinek gyártása Európában történik, hazánkban a termékek és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások értékesítését végzik.

A hirdetés lejár 44 nap múlva
SALES / COMMERCE / TRADE | Budapest

TAPASZTALATTAL RENDELKEZEL ÉRTÉKESÍTÉSI-ÜZLETFEJLESZTÉSI TERÜLETEN ÉS SZERETNÉD NÉMET NYELVTUDÁSODAT AKTÍVAN HASZNÁLNI? SZERETED FELKUTATNI AZ ÜZLETI LEHETŐSÉGEKET ÉS KIAKNÁZNI A BENNÜK REJLŐ POTENCIÁLT? Akkor ez lehet a TE álom melód is! Partnerünk profilja a reklám, az ajándék és a reklámajándék háromszögében helyezkedik el. Minőségi reprezentációs termékeket terveznek, állítanak elő és forgalmaznak, legyen az nyomdai, textil, vagy bármi más, amit megrendelőik kívánnak. Lazák, de profik. Számukra keresünk új munkatársat aktív tárgyalóképes nyelvtudással az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 11 nap múlva
LOGISTICS / TRANSPORTATION | Pest megye

Partnerünk, több mint 140 évnyi logisztikai tapasztalattal rendelkező globális iparági vezetőként támogatja az ipart és a kereskedelmet az áruk globális cseréjében. Csapatukba keressük bővítés miatt az új kollégát az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 12 nap múlva
ADMINISTRATION / OFFICE STAFF | Pest megye

Szeretnél egy hosszútávú és biztos munkahelyet? Megbízható, precíz és lendületes személyiségnek tartod magad? Több éves adminisztrációs gyakorlattal rendelkezel? Ha a fentiekre igennel válaszoltál, ez a pozíció Neked szól! Partnerünk európai elektronikai ipari komponensek gyártóinak magyarországi disztribútora. Jelenleg az alábbi pozícióba keresnek új kollégát:

A hirdetés lejár 20 nap múlva
CUSTOMER CARE / SALES SERVICE | Budapest

Ügyfélszolgálati területen szerzett tapasztalatot? Szereti, ha az ügyfelek részéről felmerülő problémákra ideális megoldást kínálhat? Fontos Önnek, hogy elégedett ügyfelei legyenek a vállalatnak? Akkor ez a lehetőség most Önnek szól! Partnerünk közel 120 éves múltra visszatekintő német családi tulajdonban lévő vállalat. A vállalat konyhai, textil- és padlóápolási háztartási készülékek gyártására összpontosít, valamint ipari üzemekben, illetve egészségügyi intézményekben használandó készülékeket is készít . A vállalat olyan termékeket kínál ügyfeleinek, amelyek a hosszú élettartam, a teljesítmény, a kezelési kényelem, az energiahatékonyság, a design és a szerviz terén a magas színvonalat képviselik. Ügyfélszolgálati csapatuk erősítése céljából keresnek most új munkatársat.

A hirdetés lejár 37 nap múlva
FINANCE / ACCOUNTING / CONTROLLING | Budapest

Partnerünk egy multinacionális vállalat, amelynek fő profilja naperőmű parkok értékesítése és telepítése ügyfeleik számára. Átalakuló csapatukba keresünk munkavállalót az alábbi pozíció betöltésére: KONTROLLER

A hirdetés lejár 23 nap múlva
MARKETING / PR / MEDIA | Budapest

Our partner is among the world's leading tyre producers. We are currently looking for a new team member their expanding team:

A hirdetés lejár 11 nap múlva
IT / TELECOMMUNICATION | Pest megye

Megbízónk egy gyorsan növekvő, innovatív, nemzetközi szinten működő cég, akik kisállateledelek gyártására és forgalmazására szakosodtak. Fiatalos csapatukba keresik új munkatársukat az alábbi munkakörbe:

A hirdetés lejár 13 nap múlva

Több mint 15 év szakmai tapasztalat

Évente több száz elhelyezett szakember

Több mint 1500 céggel dolgoztunk már

Több mint 30 szakértő kolléga

Évente 12.500 csésze kávét fogyasztunk

Karrier nálunk:
Légy a kollégánk!

Kattints és nézd meg, milyen nálunk dolgozni!

Karrierblog

Interjú

Somodi Bettina karrier tanácsadónkkal

Álláskeresési kisokos

Hogyan néz ki a profi önéletrajz?

Bértárgyalás

Munkavállalói praktikák