#bizalom
Új munkahelyet találni egy szakembernek, vagy új munkatársat keresni egy cégnek, nem sikerülhet kölcsönös bizalom nélkül.

Okot adunk a bizalomra.

#szakértelem
Legyen szó munkavállaló, vagy munkaadó partnereinkről, mindig igyekszünk tudásunk és tapasztalataink legjavát nyújtani.

Szakértők vagyunk.

#munka
A munka az emberi lét alapja: nem csak a létfenntartás eszköze, de az emberiség folyamatos fejlődésének záloga is egyben.

Hiszünk a munka erejében.

#boldogság
A legtöbb ember álma az olyan munkahely, ahová örömmel jár be, ami motiválja őt, és elég időt hagy az önfeledt kikapcsolódásra.

Munkánkkal boldogságot közvetítünk.

Állások keresése

Önéletrajz feltöltése

Hozd létre álláskeresői fiókodat, és töltsd fel az önéletrajzodat, hogy azonnal értesülj a Neked való állásokról.

feltöltöm

Részletes kereső

Keress aktuális állásajánlataink között munkaterület, pozíció, tapasztalat vagy a munkavégzés helye szerint!

keresés

Karrier tanácsadás

Építsd tudatosan karriereredet! Karrier-tanácsadóink személyre szabott, szakértő segítséget nyújtanak Neked.

érdekel

Kiemelt állásajánlatok

SALES / COMMERCE / TRADE | Komárom-Esztergom megye

Az elmúlt évek során partnerünk járműparkja jelentősen bővült és szeretnék, ha a cég kereskedelmi tevékenysége is hasonló fejlődésen menne keresztül. Ezért keresnek fuvarozásban, logisztikában értékesítési tapasztalattal rendelkező új kollégát, aki korábbi szakmai tapasztalatát alkalmazva a családi vállalkozás tagja lesz.

A hirdetés lejár 26 nap múlva
ADMINISTRATION / OFFICE STAFF | Budapest

Partnerünk 1995 óta meghatározó szereplője a magyar felületkezelési szakmának. A technológia teljes vertikumát egyedüliként tudják nyújtani Magyarországon. Ügyfeleik számára segítséget biztosítanak a meglévő technológiák gazdaságos és szakszerű üzemeltetéséhez, illetve az új beruházások előkészítéséhez, meghatározásához is. Minden rendszerüket egyéni igényekre szabva terveznek meg és telepítik a beruházó telephelyén. Csapatukba keresünk új munkatársat

A hirdetés lejár 25 nap múlva
MANAGEMENT / EXECUTIVE POSITIONS | Jász-Nagykun-Szolnok megye

A szolnoki székhelyű Megbízónk 1991-​ben alakult és kezdte meg működését vendéglátás, majd élelmiszer nagyk­ereskedelmi tevékenységgel. Megbízónk elsősorban a gasztropiacon folytatja tevékenységét mely mára már az ország több megyéjét is lefedi. Logisztikai bázisuk élére keressük új munkatársukat bővülés céljából az alábbi pozícióba, akár azonnali munkakezdéssel.

A hirdetés lejár 26 nap múlva
LOGISTICS / TRANSPORTATION | Budapest

Legalább 1 éves tapasztalattal rendelkezel logisztikai adminisztráció területén, és szívesen használnád mindennapi munkád során az angol nyelvismereted? Akkor itt a lehetőség számodra! Partnerünk az egyik piacvezető kereskedelmi nagyvállalat magyarországi leányvállalata, amely gabona- és olajosmagvak, valamint takarmány alapanyagok kereskedelmével foglalkozik belföldön és külföldön egyaránt. Most egy 3 fős adminisztrációs csapat legújabb tagját keressük az alábbi pozíció:

A hirdetés lejár 63 nap múlva
ENGINEERING / TECHNICAL FIELDS | Budapest

Partnerünk, a mobil- és vezeték nélküli kommunikációs eszközök fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozó több, mint 70 országban jelen lévő piacvezető vállalatcsoport hazai tagjaként elektronikus, távközlési és rádiófrekvenciás mérőműszerek szervizelésével (javítás, kalibrálás) foglalkozik. Bővülő csapatuk mérnöki tapasztalattal rendelkező tagját keressük a következő pozícióba:

A hirdetés lejár 10 nap múlva
CONSTRUCTION / REAL ESTATE | Budapest

Ügyfelünk magyar tulajdonban lévő, precíz, megbízható, hazai és nemzetközi projektekben egyaránt jelenlévő tervezői vállalat. Sokrétű tapasztalataik lehetőséget nyújtanak, hogy teljes körű szerkezettervezési szolgáltatást nyújtsanak ipari, anyagmozgató berendezési és kereskedelmi szektorokban munkát végző partnereik számára. Amennyiben szeretnél a csapat tagja lenni, csatlakozz hozzájuk az alábbi pozícióban:

A hirdetés lejár 31 nap múlva
FINANCE / ACCOUNTING / CONTROLLING | Budapest

Szeretne részese lenni egy újonnan alakuló HR csapatnak? Szeretne Ön lenni az egyik úttörője a HR kontroller folyamatok kialakításának? Ha ezekre IGEN a válasza, akkor olvasson tovább, mert megtalálta, amit keresett. Ügyfelünk egy közép-kelet-európai hullámpapírlemez csomagolóeszközöket gyártó vállalatcsoport magyarországi tagja, jelenleg Budapesten, Dunaújvárosban és Nyíregyházán hullámpapírlemezből készült dobozok gyártanak és testreszabott csomagolási megoldásokat biztosítanak partnereik számára. A vállalat küldetése, hogy innovatív és versenyképes csomagolási megoldásokkal álljon vevői rendelkezésére, termékeik fejlesztésekor elsődleges szempont a teljes újrahasznosíthatóság és az anyagtakarékosság a legmagasabb technológiai színvonal alkalmazásával. Budapesti telephelyük HR csapatába keresnek most ÚJ munkatársat az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 4 nap múlva
ENGINEERING / TECHNICAL FIELDS | Pest megye

Pest megyei partnerünk kiváló minőségű elektronikai berendezéseket gyárt az orvostechnika, a telekommunikáció, az autóipar és más ágazatok számára. Jelenlegi csapatunk bővítésére a következő munkakörbe várják a Te jelentkezésedet:

A hirdetés lejár 4 nap múlva
IT / TELECOMMUNICATION | Pest megye

Szeretnél egy vadi új projekt koordinátora lenni? Téged keresünk! Megbízónk egy globális cégcsoport tagja, amely 100 országban foglalkozik tehergépkocsik, autóbuszok és szolgáltatások gyártásával és értékesítésével. Saját szegmensében a legjövedelmezőbb vállalkozások közé tartozik. A biatorbágyi központú magyarországi leányvállalat a közép-európai régió tagjaként 6 kereskedelmi egységgel és egy üzemmel működik. Jelenleg új kollégájukat keresik egy most induló projekthez az alábbi munkakörbe: PRODUCT OWNER (HATÁROZOTT IDEJŰ KÉT ÉVES SZERZŐDÉS)

A hirdetés lejár 34 nap múlva

Több mint 15 év szakmai tapasztalat

Évente több száz elhelyezett szakember

Több mint 1500 céggel dolgoztunk már

Több mint 30 szakértő kolléga

Évente 12.500 csésze kávét fogyasztunk

Karrier nálunk:
Légy a kollégánk!

Kattints és nézd meg, milyen nálunk dolgozni!

ÁlláskeresőBlog

Hibrid munkavégzés

Igazságtalanság az irodában

Fejvadász kisokos

Miért nem mondja el, kinek hirdet?

Bértárgyalás

Mit - hogyan?