#bizalom
Új munkahelyet találni egy szakembernek, vagy új munkatársat keresni egy cégnek, nem sikerülhet kölcsönös bizalom nélkül.

Okot adunk a bizalomra.

#szakértelem
Legyen szó munkavállaló, vagy munkaadó partnereinkről, mindig igyekszünk tudásunk és tapasztalataink legjavát nyújtani.

Szakértők vagyunk.

#munka
A munka az emberi lét alapja: nem csak a létfenntartás eszköze, de az emberiség folyamatos fejlődésének záloga is egyben.

Hiszünk a munka erejében.

#boldogság
A legtöbb ember álma az olyan munkahely, ahová örömmel jár be, ami motiválja őt, és elég időt hagy az önfeledt kikapcsolódásra.

Munkánkkal boldogságot közvetítünk.

Állások keresése

Önéletrajz feltöltése

Hozd létre álláskeresői fiókodat, és töltsd fel az önéletrajzodat, hogy azonnal értesülj a Neked való állásokról.

feltöltöm

Részletes kereső

Keress aktuális állásajánlataink között munkaterület, pozíció, tapasztalat vagy a munkavégzés helye szerint!

keresés

Karrier tanácsadás

Építsd tudatosan karriereredet! Karrier-tanácsadóink személyre szabott, szakértő segítséget nyújtanak Neked.

érdekel

Kiemelt állásajánlatok

LOGISTICS / TRANSPORTATION | Veszprém megye

Szeretnél egy fiatalos, befogadó csapat tagja lenni? Már rendelkezel beszerzői tapasztalattal, de érdekes lehet Számodra egy pozíció, ahol tapasztalt kollégák segítik szakmai betanulásod? Akkor ez a lehetőség Neked szól! Partnercégünk 15 éve aktív, nemzetközileg elismert, dinamikusan fejlődő napelemszerelő és napelemes rendszerek kiépítésével foglalkozó - zöld energia profilú - vállalat. A legkorszerűbb gépekkel, szerszámokkal, anyagokkal dolgozik, naprakészen követve az újdonságokat és a folyamatosan bővülő igényeket. Most folyamatosan bővülő, veszprémi csapatuk számára keresünk hosszú távra új kollégát az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 13 nap múlva
FINANCE / ACCOUNTING / CONTROLLING | Budapest

Van már tapasztalatod pénzügyi területen? Szívesen fejlődnél egy igazán támogató, szakmai előrelépésedhez, tanulásodhoz mindent megadó és nyitott nemzetközi környezetben? Ez a lehetőség most NEKED szól! Partnerünk egy vezető multinacionális elektronikai vállalat, mely speciális műszaki termékek gyártása mellett innovatív, optimalizált logisztikai megoldások, szolgáltatások fejlesztésével és alkalmazásával is foglalkozik világszerte. Most 6 fős, segítőkész és jó hangulatú pénzügyi csapatuk új tagját keressük remek kilátással és infrastruktúrával rendelkező, Budapest 13. kerületének szívében található irodájukba az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 27 nap múlva
SALES / COMMERCE / TRADE | Veszprém megye

Értékesítőként képes egyszerű és jól értelmezhető célokat meghatározni? Fontos Önnek a fenntarthatóság és a folyamatos innováció? Ha Ön szeretne lenni ügyfelem hosszú távú üzleti növekedésének egyik mozgatórugója, akkor pályázza meg a pozíciót még ma! Ügyfelünk nemzetközi műanyagipari vállalatcsoport folyamatosan bővülő leányvállalata. Hozzájuk keresünk most új munkatársat az alábbi pozícióba: Fő felelőssége: A vállalat piaci pozíciójának megerősítése Az eredményesség javítása, valamint a jövőállóság biztosítása.

A hirdetés lejár 31 nap múlva
IT / TELECOMMUNICATION | Budapest

Partnerünk komplex mérnöki szolgáltatásokat nyújtó skandináv vállalat, fejlesztéseik az utóbbi években folyamatosak, ezért a mérnöki csapat C tapasztalattal rendelkező fejlesztő kollégát keres. Fő tevékenységük a szoftverfejlesztés, az információtervezés és az információmenedzsment.

A hirdetés lejár 24 nap múlva
FINANCE / ACCOUNTING / CONTROLLING | Pest megye

Ügyfelünk egy közép-kelet-európai hullámpapírlemez csomagolóeszközöket gyártó vállalatcsoport magyarországi tagja, jelenleg Budapesten, Dunaújvárosban és Nyíregyházán hullámpapírlemezből készült dobozok gyártanak és testreszabott csomagolási megoldásokat biztosítanak partnereik számára. A vállalat küldetése, hogy innovatív és versenyképes csomagolási megoldásokkal álljon vevői rendelkezésére, termékeik fejlesztésekor elsődleges szempont a teljes újrahasznosíthatóság és az anyagtakarékosság a legmagasabb technológiai színvonal alkalmazásával. Budapesti telephelyük pénzügyi csapatába keresnek most ÚJ munkatársat az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 6 nap múlva
HR / LABOUR AFFAIRS | Pest megye

Már több mint 3 évnyi tapasztalatod van mérnöki, IT és pénzügyi toborzás területén? Szívesen dolgoznál E2E recruitment folyamatban egy nagyvállalat alkalmazásában? Mindemellett, szeretnél dinamikusan fejlődni a HR világában? Akkor ez a lehetőség Neked szól! Partnerünk keresi új, lelkes és rátermett munkatársát az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 59 nap múlva
CONSTRUCTION / REAL ESTATE | Budapest

20 éve építőipari területen tevékenykedik? A minőségellenőrzés, műszaki tartalmak felülvizsgálata kihívást jelent Önnek és ráadásul FMV-vel is rendelkezik? Ha a fenti kérdésekre igennel válaszolt, Ön lesz az alkalmas személy erre a pozícióra! Partnerünk egy olyan építőipari cég, ahol a fő iparág a restaurálás. Jelenleg unikális projektjeik nagy része Budapest belvárosában zajlik. Csapatuk összetartó, egymást segítő közösség, ahol a folyamatos fejlődés és szakmai kihívások a mindennapos alapcélok szerves részét képezik. Jelenleg az alábbi pozícióba keressük új kollégájukat:

A hirdetés lejár 59 nap múlva
CONSTRUCTION / REAL ESTATE | Pest megye

Megbízónk a kivitelezés, épület bontás, valamint a gépek bérbeadásának területén kínál hatékony megoldásokat. Irodájuk Pest, illetve Csongrád megyében is megtalálható. Csapatukba keresünk jelenleg új munkatársat az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 59 nap múlva
MANUFACTURING / PRODUCTION | Veszprém megye

Van karbantartói tapasztalatod gyártási területen és szívesen fejlődnél tovább egy műszakvezetői szintű pozícióban? Akkor ez az új lehetőség NEKED szól! Partnerünk növényvédő szerek formálásával, csomagolásával, az ehhez kapcsolódó logisztikai, valamint analitikai tevékenységekkel foglalkozik. A megnövekedett rendelésállomány miatt keressük új munkatársukat az üzemeltetési és karbantartási munkálatok teljeskörű műszaki és kommunikációs támogatására, fejlesztésekben való részvételre az alábbi pozícióba, egy műszakos munkarendbe:

A hirdetés lejár 17 nap múlva

Több mint 15 év szakmai tapasztalat

Évente több száz elhelyezett szakember

Több mint 1500 céggel dolgoztunk már

Több mint 30 szakértő kolléga

Évente 12.500 csésze kávét fogyasztunk

Karrier nálunk:
Légy a kollégánk!

Kattints és nézd meg, milyen nálunk dolgozni!

ÁlláskeresőBlog

Hibrid munkavégzés

Igazságtalanság az irodában

Fejvadász kisokos

Miért nem mondja el, kinek hirdet?

Bértárgyalás

Mit - hogyan?