#bizalom
Új munkahelyet találni egy szakembernek, vagy új munkatársat keresni egy cégnek, nem sikerülhet kölcsönös bizalom nélkül.

Okot adunk a bizalomra.

#szakértelem
Legyen szó munkavállaló, vagy munkaadó partnereinkről, mindig igyekszünk tudásunk és tapasztalataink legjavát nyújtani.

Szakértők vagyunk.

#munka
A munka az emberi lét alapja: nem csak a létfenntartás eszköze, de az emberiség folyamatos fejlődésének záloga is egyben.

Hiszünk a munka erejében.

#boldogság
A legtöbb ember álma az olyan munkahely, ahová örömmel jár be, ami motiválja őt, és elég időt hagy az önfeledt kikapcsolódásra.

Munkánkkal boldogságot közvetítünk.

Állások keresése

Önéletrajz feltöltése

Hozd létre álláskeresői fiókodat, és töltsd fel az önéletrajzodat, hogy azonnal értesülj a Neked való állásokról.

feltöltöm

Részletes kereső

Keress aktuális állásajánlataink között munkaterület, pozíció, tapasztalat vagy a munkavégzés helye szerint!

keresés

Karrier tanácsadás

Építsd tudatosan karriereredet! Karrier-tanácsadóink személyre szabott, szakértő segítséget nyújtanak Neked.

érdekel

Kiemelt állásajánlatok

IT / TELECOMMUNICATION | Budapest

Megbízónk több, mint 25 éve van jelen a piacon, megbízható piaci jelenlétüknek köszönhetően napjainkra az egyik legjelentősebb hazai IT megoldásszállítóvá váltak, legyen szó rendszerek integrációjáról, oktatásról, teljes körű IT biztonsági megoldásokról, nagy megbízhatóságú és magas rendelkezésre állású rendszerekhez nyújtott különböző támogatási szolgáltatásokról illetve alkalmazások fejlesztéséről. Csapatukba keresünk most kollégát az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 6 nap múlva
FINANCE / ACCOUNTING / CONTROLLING | Budapest

Szeretne egy nagy REAL ESTATE cégcsoport REGIONÁLIS PÉNZÜGYI ELEMZŐ szakembere lenni? Itt a lehetősége, hogy megvalósítsa álmát! Közép-Kelet-Európa vezető ingatlanberuházó-és fejlesztő társasága folyamatos bővülés miatt új kollégát keres. Amennyiben stabil, piac által elismert cégnél szeretne dolgozni, ahol változatos projektek és szakmai kihívások várják, pályázza meg ezt a pozíciót! Amit megbízónkról tudni lehet: A kilencvenes évek elején alakult, jelenleg hat országban működik. A cég tőzsdén jegyzett, piacvezető a maga szakterületén és Budapesten van a magyarországi központ. Közel 30 magasan képzett munkatárs dolgozik nagyon igényes irodai környezetben.

A hirdetés lejár 31 nap múlva
ADMINISTRATION / OFFICE STAFF | Budapest

Tudta, hogy a RECEPCIÓ a lelke minden cégnek? Tudta, hogy egy jó IRODAI ASSZISZTENS nélkül egy cég sem működik jól? Ha szeretne hazánk egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő cégénél az ügyfelek és a magasan képzett munkatársak munkáját támogatni! Ha szeretné az angol nyelvet napi szinten használni! Ha NAGYON IGÉNYES irodai környezetben érzi jól magát, pályázza meg ezt a pozíciót! Multinacionális partnerünk számára keresünk OFFICE ASSISTANT pozícióba új munkatársat. A cég tőzsdén jegyzett, piacvezető a maga szakterületén és Budapesten a 13. kerületben található. Közel 30 magasan képzett munkatárs dolgozik nagyon igényes irodai környezetben. A management külföldi, ezért az angol nyelvet naponta, magas szinten kell használni.

A hirdetés lejár 31 nap múlva
SALES / COMMERCE / TRADE | Pest megye

Partnerünk szünetmentes hálózati áramellátó berendezésekkel és komplett szünetmentes megoldásokkal foglalkozik. Az áramellátás megoldásai mellett teljes körű szaktanácsadást, rendszer telepítést, országos szervizszolgáltatást is nyújtanak ügyfeleik részére. Értékesítő csapatukat új munkatárssal bővítenék az alábbi pozícióba

A hirdetés lejár 18 nap múlva
MANUFACTURING / PRODUCTION | Pest megye

Partnerünk egy amerikai tulajdonban lévő, autóipari termelő vállalat, amely Magyarországon 1994 óta van jelen. Termékeiket olyan autókban használják fel, mint pl. BMW, Volvo, Ford, VW. A hosszú távú terveinknek megfelelően fiatalos és lendületes csapatukba keresnek most új kollégát

A hirdetés lejár 19 nap múlva
MARKETING / PR / MEDIA | Budapest

Szívesen dolgoznál egy magyar tulajdonú reklámügynökségnél? Motivál téged a változatos ügyfélkör és egy-egy izgalmas projekt? Többéves tapasztalattal rendelkezel ATL marketingkommunikációs területen (médiaügynökségnél)? Amennyiben minden kérdésre igennel feleltél, JELENTKEZZ, hiszen erre a pozícióra téged keresünk!Ügyfelünk egy komplex szolgáltatásokat nyújtó reklám, PR és médiaügynökség. Folyamatosan bővülő csapatukba keresünk minimum 4 éves szakmai tapasztalattal rendelkező új munkatársat az alábbi pozíció betöltésére:

A hirdetés lejár 26 nap múlva
IT / TELECOMMUNICATION | Budapest

Ügyfelünk osztrák telekommunikációs és IT startup cég, amely 2013 - ban alakult. Ausztriában egyik brandjükkel a 4. helyet foglalják el a mobilszolgáltatók piacán. A kiváló szolgáltatás következtében naponta több száz új felhasználóval bővül ügyfélkörük, ezért a színvonal fenntartása és emelése érdekében most bővíteni szeretnék magyarországi Fejlesztési és Operációs Központjukat egy új kollégával.

A hirdetés lejár 24 nap múlva

Több mint 15 év szakmai tapasztalat

Évente több száz elhelyezett szakember

Több mint 1500 céggel dolgoztunk már

Több mint 30 szakértő kolléga

Évente 12.500 csésze kávét fogyasztunk

Karrier nálunk:
Légy a kollégánk!

Kattints és nézd meg, milyen nálunk dolgozni!

Karrierblog

Interjú

Somodi Bettina karrier tanácsadónkkal

Álláskeresési kisokos

Hogyan néz ki a profi önéletrajz?

Bértárgyalás

Munkavállalói praktikák