A BECK AND PARTNERS közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a munkaerő-közvetítés és a fejvadászat terén. Szakértelmünkkel és elkötelezettségünkkel mindig igyekszünk szolgáltatásainkat a legmagasabb minőségben nyújtani, ezzel biztosítva, hogy az ügyfeleink – több mint 2200 vállalat – és jelöltjeink közötti kapcsolat zökkenőmentes legyen.

Csak az elmúlt év során közel 530 vállalat választott minket partneréül különböző toborzási szolgáltatások vonatkozásában. Fejvadászat szolgáltatásunk útján 254 szakember találta meg segítségünkkel a számára ideális munkahelyet, átlagosan mindössze 45 nap alatt. Büszkén állíthatjuk, hogy professzionális csapatunk (amely jelenleg mintegy 50 szakértő kollégából áll), a hazai piac egyik legfelkészültebb és legmegbízhatóbb toborzó partnerévé tesz minket. A partnereink sikere iránti elkötelezettségünk nem ismer határokat, legyen szó munkaadóról vagy munkavállalóról.

Mint az ország egyik vezető munkaerő-közvetítő cége, hatszázezer fős kapcsolati tőkével rendelkezünk és több mint 70.000 fős saját, belső jelöltadatbázissal büszkélkedhetünk. Mindezek birtokában pontosan átlátjuk a munkaerő-piaci tendenciákat és hatékonyan kiszolgáljuk az igényeket. A klasszikus fejvadász szolgáltatást ötvözzük a modern technológiai háttérrel, ami lehetővé teszi számunkra, hogy a toborzáshoz és kiválasztáshoz kapcsolódó szolgáltatások területén élen járjunk a hazai piacon.

Ügyfeleink sikerének alapját szolgáltatásaink magas színvonala képezi. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy évek óta folyamatosan a TOP10 fejvadász cég között vagyunk jelen a Budapest Business Journal (BBJ) által kiadott HR-piaci rangsor alapján.

 

Rólunk

 

50 FŐ

 

szakértő kolléga

 

45 NAP

 

átlagos elhelyezési idő

 

2200 ÜGYFÉL

 

az elmúlt 18 év alatt

 

100%

 

magyar tulajdon

 

18 ÉV

 

szakmai tapasztalat

 

530 CÉG

 

bízott meg minket 2023-ban

 

70000 FŐ

 

saját jelöltadatbázis

 

TOP 10

 

BBJ fejvadász rangsor

 

Rólunk

50 FŐ

 

szakértő kolléga

 

45 NAP

 

átlagos elhelyezési idő

 

2200 ÜGYFÉL

 

az elmúlt 18 év alatt

 

100%

 

magyar tulajdon

 

18 ÉV

 

szakmai tapasztalat

 

530 CÉG

 

bízott meg minket 2023-ban

 

70000 FŐ

 

>saját jelöltadatbázis

 

TOP 10

 

BBJ fejvadász rangsor

 

Válasszon minket és lépjen előre velünk a siker útján!

Magyarország egyik legnagyobb fejvadász cégeként, nem ismerünk betölthetetlen pozíciót. Tapasztalatunk, szakértelmünk, kapcsolati tőkénk és piacismeretünk kockázatmentes együttműködést biztosít Önnek.

Felsővezetőt keres?

Amikor a vállalat sikere az új vezetőn múlik, válassza Executive Search szolgáltatásunkat. Felsővezetők megtalálása, teljeskörű diszkrécióval és mindenre kiterjedő, alapos piackutatással.

Erre van szükségem

Szakértőt, specialistát keres?

A legjobb szakemberek megtalálása gyakran kihívás - mi segítünk. Fejvadász szolgáltatásunkkal a legnehezebben elérhető jelölteket is megtaláljuk Önnek.

Erre van szükségem

Gyorsan van szüksége új kollégára?

Ha eredményes, gyors megoldást keres a tökéletes munkaerő költséghatékony megtalálására, válassza Mini Fejvadászat szolgáltatásunkat.

Erre van szükségem

 

 

Cégek, akikkel együtt dolgozunk

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 18 évben már több mint 2200 cég tisztelt meg minket bizalmával a legkülönfélébb szektorokból.

Kíváncsi a legfrissebb munkaerőpiaci hírekre?

Iratkozzon fel HR szakmai hírlevelünkre, ha szeretne időnként elemzéseket, felmérési eredményeket kapni, vagy értesülni szeretne a legfrissebb toborzási trendekről.

Feliratkozom