Executive Search szolgáltatás

A vállalatok sikerességének szempontjából nézve, a magas szintű vezetői pozíciók betöltése kritikus fontosságú feladat.

Éppen ezért mi magunk is a lehető legmagasabb színvonalon kezeljük a ránk bízott vezetői kereséseket. Executive Search szolgáltatásunk során a 18 éves fennállásunk alatt kialakított kapcsolatainkon keresztül, célzott kereséssel találjuk meg a legmegfelelőbb szakembereket.

Célunk, hogy a belénk vetett bizalomnak megfelelve, hosszú távú prosperitáshoz segítsük ügyfeleinket a legmegfelelőbb új vezetők megtalálásával.

Válasszon minket Ön is és lépjen előre velünk a siker útján!

 

Kapcsolatfelvétel

Mit tartalmaz az Executive Search szolgáltatásunk?

Hatékony és diszkrét vezetőkeresés. A magasan kvalifikált, sikeres és tapasztalt vezetők megkeresésének leghatékonyabb, legbizalmasabb - és a Megbízó számára legelőnyösebb - módja.

 

Ajánlatot kérek
1. lépés
Azonnali kapcsolatfelvétel   Amint elküldi nekünk ajánlatkérését, tanácsadó kollégánk a lehető legrövidebb időn belül felkeresi Önt.
2. lépés
Szakmai profil készítése   Dedikált recruiter kollégánk segítségével elkészítjük a részletes szakmai profilt. Kiterjedt szakmai kapcsolati hálónkat felhasználva, direkt megkereséssel felkeressük a legmegfelelőbb szakembereket. A potenciális jelöltekkel mélyinterjúkat készítünk, és közülük ajánljuk Ügyfeleink számára a legjobbakat.
3. lépés
Folyamatos támogatás   A kiválasztási folyamat teljes időtartama alatt állandó kapcsolatban állunk Ügyfeleinkkel. Aktívan támogatjuk a kiválasztási folyamatot, nyomon követjük megbízóink elégedettségét, majd rendszeresen tájékozódunk a beilleszkedés folyamatáról, és igény esetén tanácsadással is segítjük azt.
4. lépés
Teljeskörű garancia   A kiközvetített szakemberekre teljeskörű garanciát vállalunk, így biztos lehet abban, hogy a legmegfelelőbb vezetőt találja meg.
5. lépés
Áraink   Kérje cégére szabott ajánlatunkat az "Ajánlatot kérek" gombra kattintva. Lépjen kapcsolatba velünk, és találja meg a legkiválóbb vezetőket diszkréten és gyorsan!

 

 

Cégek, akikkel együtt dolgozunk

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 18 évben már több mint 2200 cég tisztelt meg minket bizalmával a legkülönfélébb szektorokból.
530 aktív
ügyfél
254 sikeres
elhelyezés
70000 fős
saját adatbázis
50 szakértő
kolléga
18 év
tapasztalat
600 000 fős
kapcsolati háló
530 aktív
ügyfél
254 sikeres
elhelyezés
70000 fős
saját adatbázis
50 szakértő
kolléga
18 év
tapasztalat
600 000 fős
kapcsolati háló

Mindig a rendelkezésére állunk

Amennyiben további információra van szüksége, vagy ajánlatot szeretne kérni, készséggel állunk rendelkezésére. Tanácsadónk a lehető legrövidebb időn belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségeken.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Mely szolgáltatásaink iránt érdeklődik?

A különböző igények különböző megoldásokat kívánnak

Az ország egyik legnagyobb munkaerő-közvetítőjeként igyekszünk többféle lehetőséget is kínálni ügyfeleink toborzási problémáira. Válassza ki az Ön számára megfelelőt, vagy lépjen velünk kapcsolatba és tanácsadóink segítenek megtalálni a megfelelő szolgáltatást.

Fejvadászat

Ideális megoldás a speciális szaktudást igényló mérnök, informatikai, vagy további szakterületek kulcs pozícióinak betöltésére. A különleges feltételeknek megfelelő, vagy specifikus feladatokat ellátó szakemberek megtalálásának legbiztosabb módja.

Bővebben

Mini Fejvadászat

Sürgős helyzetekben a fix áras Mini Fejvadászat szolgáltatást is érdemes fontolóra vennie, mert a fejvadászatnál gyorsabban és költséghatékonyabban találhat vele új kollégát.

Bővebben

Nem tud dönteni?

Írjon nekünk, és szakértő tanácsadóink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy felmérjék melyik szolgáltatásunk segítségével célszerű betölteni megüresedett pozícióját.

Kapcsolatfelvétel