Építsd karriered a BECK AND PARTNERS-nél!

Ha olyan helyet keresel, ahol nem csak munkatársként, hanem egy közösség tagjaként is számítasz, a BECK AND PARTNERS pont neked való. Hiszünk abban, hogy a munka szeretete átalakítja azt hivatássá, és ezt az érzést szeretnénk minden kollégánknak megadni. Itt nem csak állást találsz, hanem egy olyan környezetet, ahol a közös programok, személyre szabott jutalmak és fejlődési lehetőségek segítenek a kiteljesedésben. Vezetőink mindig támogatnak, véleményedet és ötleteidet nagyra értékeljük.

Célunk, hogy a Beck and Partners ne csak egy állomás legyen életedben, hanem egy hely, ahol hosszú távú karriert építhetsz. Legyen szó fejvadászatról, HR technológiáról vagy karrier coachingról, nálunk számos út áll előtted. Csatlakozz hozzánk, és légy része egy olyan csapatnak, ahol a közösség ereje mellett személyes és szakmai fejlődésed is szem előtt van tartva.

Gyere, formáljuk együtt a jövőt és légy részese sikereinknek!

 

Aktuális állásaink

Milyen nálunk dolgozni?

Elmondják kollégáink.

Veronika
Recruitment team leader

Véleményem szerint remek atmoszféra uralkodik az irodában, így folyamatosan képesek vagyunk csapatként dolgozni, egymást motiválva. Együtt tudunk örülni egy jelölt eladásának és a rossz pillanatokban is támogatjuk egymást. Munkánk során sokrétű tapasztalatra, piacismeretre teszünk szert, melynek során szakmai és személyes fejlődésünk is biztosított. Mindig is szem előtt tartjuk ügyfeleink és pályázóink igényeit is, így mi nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszünk.

Csenge
Recruitment team leader

Itt sikerült megtalálnom azt a csapatot, akikkel nem csak nagyon jól megértjük egymást, de szeretünk is együtt dolgozni. Itt úgy érzem mindig meghallgatják az új ötleteimet, sőt bátorítanak is arra, hogy fejlesztéseket találjunk ki közösen. Itt olyan támogatást és lehetőségeket kapok a csapattól és a vezetőségtől, hogy úgy érzem, minden projektet sikeresen tudunk közösen teljesíteni, és ezáltal folyamatosan tudom fejleszteni a szaktudásomat.

Noémi
Senior recruiter

Én azért szeretek a BAP közösséghez tartozni, mert itt tapasztaltam meg azt, hogy milyen is az igazán jó és összetartó csapat – ahol mindenkitől lehet valamit tanulni, teljesen természetes, hogy bármikor fordulhatunk egymáshoz és őszintén örülünk egymás sikerének, a közös sikereket pedig sosem felejtjük el megünnepelni. Pályakezdőként jöttem, de a vezetőimnek, senior csapattársaimnak, valamint a változatos belső képzéseinknek köszönhetően nagyon gyorsan tudtam tanulni és fejlődni, kibontakozni a toborzó szakmában. Sok izgalmas projektet kaptam és 1 év után már lehetőségem volt új kollégákat is mentorálni. A biztos belső karrierlehetőségeknek köszönhetően immáron 3 éve vagyok a csapat része, jelenleg már senior toborzási csoportvezetőként.

Brigi
Recruitment team leader

Több mint 4 éve dolgozom a BAP-nál és mindig is a csapat volt az első. Én is ilyen céget kerestem, mert csapatjátékosnak tartom magam és ez itt meg is valósult. Együtt örülünk egymás sikereinek, de ha arra van szükség akkor egymás támaszai vagyunk a nehezebb időszakokban.

Ádám
Senior recruiter

Hatalmas tudásbázis van a cégnél, amivel nagyon gyorsan ellehet jutni magas szintre a kutatásban és biztos vagyok benne, hogy ez így van az értékesítés tekintetétben is. Most már bőrömön is tapasztalom, hogy a lojalitás és az eredmények rövid időn belül is megteremtik azt a lehetőséget, hogy valaki vezetői tapasztalatot szerezzen és ezzel gyarapodjon. A vezetői elvárások és célkitűzések mindig tárgyalás alapját képezik, adnak az adott kutató véleményére és nem támasztanak elérhetetlen elvárásokat. Fontos a személyes szakmai karrier előrejelzése és utókövetése. A home office még mindig nagyon rugalmas, ahogy annak alapfeltételnek kell lennie szerintem ebben az iparágban a mai világban.

01.
HR asszisztens
HR asszisztensként közvetlenül egy rutinos recruiter mellett dolgozva sajátítod el a toborzási és kiválasztási folyamatok alapjait. Fő feladatod lesz a potenciális jelöltek azonosítása és a kapcsolattartás, ami révén alapos piaci ismeretekre tehetsz szert és megismerheted stratégiai partnercégeinket. Ez az első lépés, hogy bepillanthass a szakma kulisszái mögé.
02.
Junior recruiter
Mint Junior recruiter, te leszel az online toborzási platformunk motorja, felelős a beérkező jelentkezések szűréséért és a jelölt adatbázisunk karbantartásáért. Ezen a szinten elkezded formálni a vállalati kapcsolatokat és elsajátítani a fejvadászat művészetét, egyúttal megnyílik előtted az út a magasabb szintek felé.

Recruiter karrierút nálunk

A BECK AND PARTNERS -nél minden pozíció lehetőséget kínál a hosszú távú karrierépítésre. Fedezd fel a szolgáltatás értékesítést, vagy lépj be a Karrierszerviz világába, ahol a karrier coachinggal támogathatod a szakemberek fejlődését. Nálunk a karrier nem csak egy út, hanem egy utazás a szakmai kiválóság felé.

 

Nyitott pozícióink
03.
Medior recruiter
Ezen a szinten már teljesen önállóan tudsz toborzási projekteket vinni és teljes felelősséggel tudod menedzselni a kiválasztási folyamatokat. Ahhoz, hogy szintet léphess még több szakterület toborzásában kell jártasnak lenned, amire ezen a szinten kapsz lehetőséget.
04.
Senior recruiter
A Senior recruiter szerepkörében már saját fejvadászati projektjeid lesznek, ahol egyedülálló kapcsolatépítési és piaci elemzési készségeidet kamatoztathatod. A teljes folyamat a te kezedben van, a sikeres lezárásért járó elismerés pedig közvetlenül neked szól.
05.
Kutatásvezető
Kutatásvezetőként a te feladatod lesz egy pár fős recruiter csapat szakmai mentorálása, irányítása. A toborzás-kiválasztás teljes folyamatát kézben tartva biztosítod csoportod folyamatos fejlődését és eredményességét, miközben betanítod a következő generációt.
06.
Szolgáltatásvezető
Szolgáltatásvezetőként te irányítod a teljes recruiter csapatot. Döntéseid határozzák meg, hogy céges szinten milyen sikereket tudunk elérni. Az ügyfél-elégedettségtől kezdve a munkatársak teljesítményéig minden a te felelősséged, emellett aktívan részt veszel a cég stratégiai döntéseiben is.
530 aktív
ügyfél
254 sikeres
elhelyezés
70000 fős
saját adatbázis
50 szakértő
kolléga
18 év
tapasztalat
600 000 fős
kapcsolati háló
530 aktív
ügyfél
254 sikeres
elhelyezés
70000 fős
saját adatbázis
50 szakértő
kolléga
18 év
tapasztalat
600 000 fős
kapcsolati háló

Meggyőztünk? Szívesen csatlakoznál hozzánk?

Aktuális állásajánlatainkat az alábbi gombra kattintva találhatod meg. Örömmel várjuk jelentkezésedet a számodra szimpatikus pozíciónkra!

Karrier nálunk