Kategória

Lokáció

Keresési találatok (4)

Értesítés 68 nap múlva lejár

Budapest | HR, Munkaügy

ÁLLÁSHIRDETÉSI KOORDINÁTOR

Cégünk a Beck and Partners Kft. több, mint 18 éve van jelen a magyar munkaerő-közvetítői szektorban. Szolgáltatás portfóliónk a toborzó szolgáltatások teljes spektrumát lefedi. Országos szinten toborzunk főként szellemi munkaterületekre szakembereket. Külön üzletágunk az álláshirdetések kezelésére specializálódott, ebbe a 4 fős csapatban keresünk most új tagot. Ami fontos, hogy legyen minimum 1 év munkatapasztalatod bármilyen toborzási területen, ne riadj vissza az angol nyelv használatától - főként írásban lesz rá szükséged - és rendelkezz minimum 1 diplomával. Ha szeretnél belelátni egy HR szolgáltató mindennapjaiba, add le jelentkezésedet mielőbb a következő pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 68 nap múlva lejár

Budapest | HR, Munkaügy

HIRDETÉSKEZELŐ MUNKATÁRS

Cégünk a Beck and Partners Kft. több, mint 18 éve van jelen a magyar munkaerő-közvetítői szektorban. Szolgáltatás portfóliónk a toborzó szolgáltatások teljes spektrumát lefedi. Országos szinten toborzunk főként szellemi munkaterületekre szakembereket. Külön üzletágunk az álláshirdetések kezelésére specializálódott, ebbe a 4 fős csapatban keresünk most új tagot. Nem probléma, ha nincs még ez irányú tapasztalatod, ami fontos, hogy legyen minimum 1 év munkatapasztalatod bármilyen területen, érdekeljen a toborzás világa, ne riadj vissza az angol nyelv használatától - főként írásban lesz rá szükséged - és rendelkezz minimum 1 diplomával. Ha szeretnél belelátni egy HR szolgáltató mindennapjaiba és érdekel a toborzás világa, add le jelentkezésedet mielőbb a következő pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 37 nap múlva lejár

Budapest | HR, Munkaügy

JUNIOR HR TANÁCSADÓ

Cégünk az egyik legnagyobb munkaerő-közvetítő cég. Országos szinten jelen vagyunk mérnök és IT szakemberek, illetve felsővezetői keresésekben is. Jelenleg új munkatársat keresünk sikeres fejvadász csapatunkba a következő pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 24 nap múlva lejár

Budapest | Értékesítés, Kereskedelem

SALES GYAKORNOK

A Beck and Partners Kft. az egyik legnagyobb magyar tulajdonban lévő munkaerő- közvetítő vállalatként teljes körű HR szolgáltatást nyújt partnerei és az álláskeresők részére. Szeretsz telefonálni? Könnyen megérteted magad az emberekkel? Ha te is egy profi munkaerő-közvetítő csapat oszlopos tagja lennél, miközben tanulmányaidat folytatod, akkor jelentkezz az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

További állásajánlatok

Nem találtál most olyan állásajánlatot, amit szerettél volna?

Ha most nem találtad meg amit kerestél, akkor is jelentkezhetsz hozzánk. Regisztrálj és böngéssz aktuális állásajánlataink között! Regisztráció
Regisztráció

Nem találtál most olyan állásajánlatot, amit szerettél volna?

Ha most nem találtad meg amit kerestél, akkor is jelentkezhetsz hozzánk. Regisztrálj és böngéssz aktuális állásajánlataink között! Regisztráció

ÁlláskeresőBlog

Tippek, jó tanácsok, álláskereséshez, bértárgyaláshoz és sok minden máshoz

Bértárgyalás amerikai helyett magyar módon

Egy kiválasztási folyamatban a bértárgyalás dönthet el mindent.

2021. 08. 31.
Milyen skillekre erősíts rá állásinterjú előtt?

Professzionalizmussal kihozhatod magadból a legtöbbet, bármerre is jársz.

2024. 02. 23.
Béremelés kérése és a növekvő bérigény

Nem mindenhol kezdeményez magától fizetésemelést a munkáltató.

2023. 02. 02.