Mini Fejvadászat szolgáltatás

Idő- és erőforrás megtakarítás.

Mini Fejvadászat szolgáltatásunkat ügyfeleink igényei alapján hoztuk létre. Jelentős időt és erőforrást takarítunk meg vele partnereinknek, miközben a toborzási folyamat legnehezebb részétől mentesítjük őket.

Innovatív szolgáltatásunkkal gyors és gazdaságos megoldást garantálunk.

Válasszon minket Ön is és lépjen előre velünk a siker útján!

 

Kapcsolatfelvétel

Mit nyújt Önnek a Mini Fejvadászat?

Ismerje meg a szolgáltatás legfőbb jellemzőit, és, hogy hogyan zajlik az együttműködés, amennyiben bennünket bíz meg üres pozíciója betöltésére.

 

Ajánlatot kérek
1. lépés
Átfogó adatbáziskutatás   Mini Fejvadászat szolgáltatásunk lényege az általunk használt adatbázisokban lévő mintegy 600.000 önéletrajz teljes körű átkutatása. Ha olyan nyitott pozícióval rendelkezik, amely nem igényel teljes körű fejvadászatot, ezzel a szolgáltatásunkkal biztosan megtalálja az ideális jelöltet.
2. lépés
Szakmai profil egyeztetése   A szolgáltatás megrendelését követően recruiter kollégánk egyezteti Önnel a részletes szakmai profilt. Ezután adatbáziskutatást végzünk a rendelkezésünkre álló közel 600.000 önéletrajz között, majd közvetlen megkeresés útján megszólítjuk a nyitott pozíciójára legmegfelelőbb szakembereket.
3. lépés
Részletes jelöltinterjú   A kiválasztott jelöltekkel részletes telefonos interjút készítünk. Csak a pozíciónak leginkább megfelelő szakembereket továbbítjuk Önnek, így időt és energiát takaríthat meg.
4. lépés
Kedvező árak   Szolgáltatásunk már 750 000 Ft + ÁFA áron elérhető, pozíciótól függően. Kérje egyedi ajánlatunkat az Ön pozíciójára szabva!

 

 

Cégek, akikkel együtt dolgozunk

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 18 évben már több mint 2200 cég tisztelt meg minket bizalmával a legkülönfélébb szektorokból.
530 aktív
ügyfél
254 sikeres
elhelyezés
70000 fős
saját adatbázis
50 szakértő
kolléga
18 év
tapasztalat
600 000 fős
kapcsolati háló
530 aktív
ügyfél
254 sikeres
elhelyezés
70000 fős
saját adatbázis
50 szakértő
kolléga
18 év
tapasztalat
600 000 fős
kapcsolati háló

Mindig a rendelkezésére állunk

Amennyiben további információra van szüksége, vagy ajánlatot szeretne kérni, készséggel állunk rendelkezésére. Tanácsadónk a lehető legrövidebb időn belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségeken.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Mely szolgáltatásaink iránt érdeklődik?

A különböző igények különböző megoldásokat kívánnak.

Az ország egyik legnagyobb munkaerő-közvetítőjeként igyekszünk többféle lehetőséget is kínálni ügyfeleink toborzási problémáira. Válassza ki az Ön számára megfelelőt, vagy lépjen velünk kapcsolatba és tanácsadóink segítenek megtalálni a megfelelő szolgáltatást.

Executive Search

Ez az elsősorban felsővezetők keresésére és kiválasztására létrejött diszkrét és kockázatmentes szolgáltatás minden olyan esetben célravezető lehet, amikor a keresett új kolléga jelentős szerepet fog betölteni a vállalat működtetésében.

Bővebben

Fejvadászat

Ideális megoldás a speciális szaktudást igényló mérnök, informatikai, vagy egyéb szakterületek pozícióinak betöltésére. A különleges feltételeknek megfelelő, specifikus feladatokat ellátó szakemberek megtalálásának legbiztosabb módja.

Bővebben

Nem tud dönteni?

Írjon nekünk egy rövid üzenetet, amely alapján szakértő tanácsadóink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy felmérjék melyik szolgáltatásunk segítségével célszerű betölteni megüresedett pozícióját.

Kapcsolatfelvétel