Fejvadászat szolgáltatás

A folyamatosan változó piaci környezetben a megfelelő munkaerő megtalálása kulcsfontosságú.

Fejvadászat szolgáltatásunk a hiányszakmák toborzására is biztos megoldást nyújt, ezzel támogatva vállalata sikerét.

Munkamódszereinket a munkaerőpiaci szereplők közt rendszeresen végzett felmérésekkel és a partnereinktől kapott visszajelzések segítségével folyamatosan fejlesztjük.

Ennek eredményeként, az immár több mint 2200 céget számláló ügyfélkörünkben egyaránt megtalálhatók a hazai KKV szektor prominens szereplői és jól ismert multincionális nagyvállalatok is.

Válasszon minket Ön is és lépjen előre velünk a siker útján!

 

Kapcsolatfelvétel

Fejvadászat szolgáltatásunk menete

Ismerje meg lépésről-lépésre, hogyan zajlik velünk az együttműködés, amennyiben bennünket bíz meg üres pozíciója betöltésére.

 

Ajánlatot kérek
1. lépés
Azonnali kapcsolatfelvétel   Miután felvette velünk a kapcsolatot, tanácsadó kollégánk a lehető legrövidebb időn belül felkeresi Önt. A szerződéskötést követően specializált recruiterünk teljeskörűen egyezteti Önnel a keresett szakmai profilt.
2. lépés
Hatékony jelöltkeresés   Kiterjedt szakmai kapcsolati hálónk felhasználásával, direkt megkereséses módszerrel felkutatjuk a pozíciónak megfelelő jelölteket. A leginkább megfelelőnek tűnő jelöltekkel mélyinterjúkat készítünk, majd a legjobb szakembereket továbbítjuk Önnek.
3. lépés
Folyamatos kapcsolattartás   A kiválasztási folyamat teljes időtartama alatt folyamatos kapcsolatban állunk Ügyfeleinkkel. Aktívan támogatjuk a kiválasztási folyamatot, nyomon követjük megbízóink elégedettségét és rendszeresen tájékozódunk a beilleszkedés folyamatáról, valamint igény esetén tanácsadással segítjük azt.
4. lépés
Teljeskörű garancia   A kiközvetített szakemberekre teljeskörű garanciát vállalunk, így biztos lehet abban, hogy a legmegfelelőbb munkatársat találja meg a segítségünkkel.
5. lépés
Áraink   Szolgáltatásunk ára a pozíciók specializáltságától függően, a felvett munkatárs éves bruttó bérének 18-22%-a + ÁFA.
Lépjen kapcsolatba velünk, és találja meg velünk gyorsan és hatékonyan a tökéletes szakembert!

 

 

Cégek, akikkel együtt dolgozunk

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 18 évben már több mint 2200 cég tisztelt meg minket bizalmával a legkülönfélébb szektorokból.
530 aktív
ügyfél
254 sikeres
elhelyezés
70000 fős
saját adatbázis
50 szakértő
kolléga
18 év
tapasztalat
600 000 fős
kapcsolati háló
530 aktív
ügyfél
254 sikeres
elhelyezés
70000 fős
saját adatbázis
50 szakértő
kolléga
18 év
tapasztalat
600 000 fős
kapcsolati háló

Mindig a rendelkezésére állunk

Amennyiben további információra van szüksége, vagy ajánlatot szeretne kérni, készséggel állunk rendelkezésére. Tanácsadónk a lehető legrövidebb időn belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségeken.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Mely szolgáltatásaink iránt érdeklődik?

A különböző igények különböző megoldásokat kívánnak

Az ország egyik legnagyobb munkaerő-közvetítőjeként igyekszünk többféle lehetőséget is kínálni ügyfeleink toborzási problémáira. Válassza ki az Ön számára megfelelőt, vagy lépjen velünk kapcsolatba és tanácsadóink segítenek megtalálni a megfelelő szolgáltatást.

Executive Search

Ez az elsősorban felsővezetők keresésére és kiválasztására létrejött diszkrét és kockázatmentes szolgáltatás minden olyan esetben célravezető lehet, amikor a keresett új kolléga jelentős szerepet fog betölteni a vállalat működtetésében.

Bővebben

Mini Fejvadászat

Ha sürgős megoldásra van szüksége, akkor a Mini Fejvadászatot ajánljuk. Ez egy fix áras szolgáltatás, amelyet akkor célszerű igénybe vennie, ha a fejvadászatál gyorsabban szeretne új kollégát találni.

Bővebben

Nem tud dönteni?

Írjon nekünk, és szakértő tanácsadóink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy felmérjék melyik szolgáltatásunk segítségével célszerű betölteni megüresedett pozícióját.

Kapcsolatfelvétel