RecruitmentBusiness Partner szolgáltatás

A toborzás rendkívül erőforrás-igényes feladatkör

Minden vállalkozás fejlődésének egyik alapja a megfelelő munkatársak, a kiemelkedő szakemberek alkalmazása. Ugyanakkor nem minden cégnek / szervezetnek van kapacitása, vagy erőforrása arra, hogy a toborzási folyamatokat megfelelő szinten vezényelhesse le. Ilyenkor jelent költséghatékony, professzionális megoldást a toborzás kiszervezése - havi átalánydíjas alapon.

Mit tartalmaz Recruitment Business Partner szolgáltatásunk?

Toborzási piacismeretünk és tapasztalataink alapján megállapítjuk, mely pozíciók kapcsán érdemes kiszervezni cége toborzási folyamatait

Az első lépésben megtalált pozíciókra vonatkozóan részletes toborzási stratégiát készítünk, beleértve a célcsoportokra optimalizált módszereket és eszközöket is

A felmérés és a kialakított stratégia alapján mindenre részletre kiterjedő, átalánydíjas ajánlatot adunk Önnek

A szolgáltatás során Ön csak leadja nekünk a betölteni kívánt pozíció paramétereit, mi pedig hirdetünk, előszűrünk, interjúztatunk Ön helyett, hogy Ön már csak a minden szempontból megfelelt alkalmas üzenetekre vonatkozóan

Kialakítjuk a toborzási célokat hatékonyan támogató, színvonalas vállalati LinkedIn oldalát és igény esetén folyamatosan ellátjuk tartalommal is.

A szolgáltatás teljes időtartama alatt folyamatos szakértői támogatást nyújtunk telefonon és személyesen is

+EXTRA LEHETŐSÉG:

CÉGES KARRIERPORTÁL ÉS JELÖLTKEZELŐ (ATS) szoftver
A piacon egyedülálló módon, cégcsoportunk tagjával, a hrfelho.hu Kft. -vel karöltve a toborzási célokat és a munkáltatói márkaépítést is maximálisan támogató, GDPR-konform vállalati karrierportál szolgáltatást is biztosítani tudunk Önnek.

Érdekel

Valami mást keres? Ismerje meg további szolgáltatásainkat!

Fejvadászat

Klasszikus fejvadászat, kiemelkedő sikerek a hiányszakmák a toborzásában.

Megnézem

Mini Fejvadászat

A legnépszerűbb szolgáltatásunk. gyors, gazdaságos, hatékony.

Megnézem

Online toborzás

Kiemelkedő eredmények a fizikai kereséseknél, a legköltséghatékonyabb szolgáltatásunkkal.

Megnézem

Online extra

Speciális szolgáltatásunk kifejezetten a fizikai munkaerő toborzására nyújt megoldást.

Megnézem
Legnépszerűbb szolgáltatásaink összehasonlítása
“Ezúton szeretnénk megelégedésünket kifejezni az együttműködésünk során tapasztalt felkészült és professzionális toborzási munkájukért. A több mint egy éves közös munkánk során mindig rendkívül informatív árajánlatokat, tökéletesen pontos válaszokat és még a legspecifikusabb pozíció esetén is sikeres projekteket tudhatunk magunk mögött. Bízom benne, hogy együttműködésünk a jövőben is hasonlóan sikeres lesz.”

(Mányi János - ügyvezető igazgató / Astal Security Technologies Kft)
“Kifejezetten elégedett vagyok a Beck & Partners szolgáltatásával, nagyon jó az ár/érték arány és egyszerre sok csatornából kapunk jó minőségű önéletrajzokat. Ráadásul a kapcsolattartónk nagyon tapasztalt szakember, pontos, gyors és mindig rendelkezésre áll. Jó szívvel ajánlom a céget mindenkinek.”

(Nécsei Rita - HR osztály / Cofidis Magyarország)
“Köszönjük a segítségeteket, a Ti szakmai és profi támogatásotok nélkül biztos vagyok benne, hogy sokkal nehezebb lett volna a legtökéletesebb kollégákat megtalálnunk!”

(Székelyné Flekács Erika - HR generalista / újHáz Centrum Kft.)
“A Beck & Partners-szel cégünk 2007 óta működik együtt. Munkatársaik ismerik és értik igényeinket, belső működésünket, ez nagyban elősegíti, hogy mielőbb megtalálják számunkra a megfelelő jelölteket. Megkereséseinkre gyorsan, rugalmasan reagálnak, egy-egy megbízás során szoros kapcsolattartásra és azonnali információcserére törekednek”

(Nilfisk-Advance Termelő Kft.)
“Évek óta dolgozunk a céggel és az együttműködés nagyon gördülékeny. Profi, dinamikus csapat, akire mindig számíthatunk, ha valamilyen kérdés felmerül. Nem fordult még elő olyan akadály, amit ne próbáltak volna azonnal orvosolni. Segítőkészség és rugalmasság jellemez minden kollegát, akivel együtt dolgozunk.”

(Antal Nikolett - HR generalista / UPS Magyarország Kft.)
Ajánlatot kérek
Kapcsolatfelvétel Cégek részére
Cége érdeklődik szolgáltatásaink iránt?
Kérjen visszahívást, vagy díjmentes személyes konzultációt:
Tájékoztatás
Mely szolgáltatásaink iránt érdeklődik?