OutplacementA gondoskodó elbocsátás

Az outplacement szolgáltatásunk kettős segítséget jelent.

Az elbocsátott dolgozónak valódi támogatást nyújtunk a feldolgozáshoz és az újrakezdéshez, ami a vállalat számára segítséget jelent a munkaerő-piaci hírnevének megőrzésében, és az esetleges további konfliktusok elkerülésében. Az elbocsátást új perspektívába helyezzük, hogy a szakemberek képesek legyenek a kezdeti csalódottság után új lehetőségek tárházaként, új kezdetként tekinteni a kialakult helyzetre.

Miért kiemelten hatékony az Outplacement szolgáltatásunk?

A legtöbb Outplacement szolgáltatást nyújtó céggel ellentétben mi nem csak megmutatjuk a lehetőségeket az elbocsátásra került munkaerő számára, hanem az önbecsülésük helyreállítása után konkrét eszközöket adunk a kezükbe, és végig kísérjük őket az új munkahelyük megtalálásáig tartó úton.
Ez a módszer biztos sikerélményt valós, gyakorlati segítséget és szakértő támogatást garantál ahhoz, hogy az elbocsájtott munkavállaló megtalálja az új munkahelyét.
Szakértő kollégáink nem csak szakmai tudásukkal segítik a szakembereket, emberileg is maximálisan mellettük állnak, hogy pozitívan sikerüljön átvészelni a kialakult helyzetet.

Miért ajánljuk?

A módszer minimalizálja a leépítésekkel, elbocsátásokkal járó konfliktusokat

Az elbocsátás utáni segítségnyújtás lecsökkenti a munkavállaló kudarcélményét

A gondoskodó elbocsátás óvja a cég munkáltatói hírnevét is, hiszen avállalatok egyik legfontosabb PR eszközét maguk az elégedett dolgozók jelentik

Az emberséges bánásmód jó hatással van a vállalati kultúrára, és növeli az ott dolgozók lojalitását

Cégére szabott lehetőségek

EGYEDI MEGOLDÁSOK csoportos létszámleépítés esetére
Az outplacement programok kialakítását minden esetben részletes konzultáció előzi meg, hogy maximálisan a cég és az elbocsátani kívánt munkaerő igényére szabhassuk szolgáltatásunkat.

Érdekel

OUTPLACEMENTCSOMAGOK TARTALMA

Kezdeti gondoskodás csomagKulcs a karrierhez könyv Beck Zsolt gyakorlatias könyve az álláskeresés lépéseiről, praktikáiról. A könyv a karriertervezéstől egészen az új állás megtartásáig átfogó segítséget nyújt, és betekintést enged az álláspiac működésébe.

Munkavállalói önbecsülés helyreállítása A szakmai segítségnyújtás előtt az elbocsájtás emberi oldalát kezeljük. A kudarcélmény feldolgozásában segítünk a munkavállalónak a múltbéli sikerei összegyűjtésével, karrierútja elemzésével. Kezeljük a múlt esetleges szakmai sikertelenségeit, hogy képes legyen magabiztosan a jövőbe tekinteni.

Sikeres elhelyezkedés megalapozása Karrier mélyinterjú során feltérképezzük a szakember céljait, erősségeit, szakmai kvalitásait.

Álláspiac-ismereti alapok Az álláskeresésnek megvannak a maga praktikái, buktatói, és folyamatai. Segítünk az irányok és eszközök meghatározásában a sikeres elhelyezkedés érdekében.

Professzionális pályázati anyag konzultáció Elemezzük a szakember jelenlegi pályázati anyagát, javaslatot teszünk a változtatásokra. Az elkészített anyagait ellenőrizzük.

Interjúra való felkészítés Segítséget nyújtunk a telefonos és személyes interjúra való felkészülésben.

Próbainterjú Ha az elbocsátott munkatárs talált megpályázni kívánt pozíciót, próbainterjút készítünk a konkrét álláslehetőségre.

Telefonos rendelkezésre állás a szolgáltatás követő hetekben Ha az elbocsátott munkatársnak kétségei támadnak egy-egy konkrét pozíciót illetően, telefonon bármikor elér minket, hogy megbeszéljük a kérdéseit.

 

Hosszan tartó gondoskodás csomagKulcs a karrierhez könyv Beck Zsolt gyakorlatias könyve az álláskeresés lépéseiről, praktikáról. A könyv a karriertervezéstől egészen az új állás megtartásáig átfogó segítséget nyújt, és betekintést enged az álláspiac működésébe.

Munkavállalói önbecsülés helyreállítása A szakmai segítségnyújtás előtt az elbocsájtás emberi oldalát kezeljük. A kudarcélmény feldolgozásában segítünk a munkavállalónak a múltbéli sikerei összegyűjtésével, karrierútja elemzésével. Kezeljük múlt esetleges szakmai sikertelenségeit, hogy képes legyen magabiztosan a jövőbe tekinteni.

Sikeres elhelyezkedés megalapozása Karrier mélyinterjú során feltérképezzük a szakember céljait, erősségeit, szakmai kvalitásait

Álláspiac-ismereti alapok Az álláskeresésnek megvannak a maga praktikái, buktatói, és folyamatai. Segítünk az irányok és eszközök meghatározásában a sikeres elhelyezkedés érdekében.

Professzionális pályázati anyag konzultáció és készítés Elemezzük a szakember jelenlegi pályázati anyagát, majd magyar és angol nyelven el is készítjük azokat.

Interjúra való felkészítés Segítséget nyújtunk a telefonos és személyes interjúra való felkészülésben

Próbainterjú Ha talált megpályázni kívánt pozíciót, próbainterjút készítünk a konkrét álláslehetőségre.

Tesztelés és kiértékelés IQ és képességteszteket készítünk, majd a kiértékelés eredményeit megbeszéljük.

Karrier stratégia és cselekvési terv készítése Konkrétan lefektetjük a keresés menetét és lépéseit.

Coaching 3 hónapon keresztül Heti 1*1 vagy 2*0,5 órás konzultáció keretében nyomon követjük az álláskeresésti folyamatot és tanácsadást biztosítunk 12 héten keresztül.

Kapcsolatfelvétel
“Ezúton szeretnénk megelégedésünket kifejezni az együttműködésünk során tapasztalt felkészült és professzionális toborzási munkájukért. A több mint egy éves közös munkánk során mindig rendkívül informatív árajánlatokat, tökéletesen pontos válaszokat és még a legspecifikusabb pozíció esetén is sikeres projekteket tudhatunk magunk mögött. Bízom benne, hogy együttműködésünk a jövőben is hasonlóan sikeres lesz.”

(Mányi János - ügyvezető igazgató / Astal Security Technologies Kft)
“Kifejezetten elégedett vagyok a Beck & Partners szolgáltatásával, nagyon jó az ár/érték arány és egyszerre sok csatornából kapunk jó minőségű önéletrajzokat. Ráadásul a kapcsolattartónk nagyon tapasztalt szakember, pontos, gyors és mindig rendelkezésre áll. Jó szívvel ajánlom a céget mindenkinek.”

(Nécsei Rita - HR osztály / Cofidis Magyarország)
“Köszönjük a segítségeteket, a Ti szakmai és profi támogatásotok nélkül biztos vagyok benne, hogy sokkal nehezebb lett volna a legtökéletesebb kollégákat megtalálnunk!”

(Székelyné Flekács Erika - HR generalista / újHáz Centrum Kft.)
“A Beck & Partners-szel cégünk 2007 óta működik együtt. Munkatársaik ismerik és értik igényeinket, belső működésünket, ez nagyban elősegíti, hogy mielőbb megtalálják számunkra a megfelelő jelölteket. Megkereséseinkre gyorsan, rugalmasan reagálnak, egy-egy megbízás során szoros kapcsolattartásra és azonnali információcserére törekednek”

(Nilfisk-Advance Termelő Kft.)
“Évek óta dolgozunk a céggel és az együttműködés nagyon gördülékeny. Profi, dinamikus csapat, akire mindig számíthatunk, ha valamilyen kérdés felmerül. Nem fordult még elő olyan akadály, amit ne próbáltak volna azonnal orvosolni. Segítőkészség és rugalmasság jellemez minden kollegát, akivel együtt dolgozunk.”

(Antal Nikolett - HR generalista / UPS Magyarország Kft.)
Ajánlatot kérek
Kapcsolatfelvétel Cégek részére
Cége érdeklődik szolgáltatásaink iránt?
Kérjen visszahívást, vagy díjmentes személyes konzultációt:
Tájékoztatás
Mely szolgáltatásaink iránt érdeklődik?