Válasszon minket és lépjen előre velünk a siker útján!

Magyarország egyik legnagyobb fejvadász cégeként, nem ismerünk betölthetetlen pozíciót. Tapasztalatunk, szakértelmünk, kapcsolati tőkénk és piacismeretünk kockázatmentes együttműködést biztosít Önnek.

Felsővezetőt keres?

Amikor a vállalat sikere az új vezetőn múlik, válassza Executive Search szolgáltatásunkat. Felsővezetők megtalálása, teljeskörű diszkrécióval és mindenre kiterjedő, alapos piackutatással.

Erre van szükségem

Szakértőt, specialistát keres?

A legjobb szakemberek megtalálása gyakran kihívás - mi segítünk. Fejvadász szolgáltatásunkkal a legnehezebben elérhető jelölteket is megtaláljuk Önnek.

Erre van szükségem

Gyorsan van szüksége új kollégára?

Ha eredményes, gyors megoldást keres a tökéletes munkaerő költséghatékony megtalálására, válassza Mini Fejvadászat szolgáltatásunkat.

Erre van szükségem

 

 

Cégek, akikkel együtt dolgozunk

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 18 évben már több mint 2200 cég tisztelt meg minket bizalmával a legkülönfélébb szektorokból.
530 aktív
ügyfél
254 sikeres
elhelyezés
70000 fős
saját adatbázis
50 szakértő
kolléga
18 év
tapasztalat
600 000 fős
kapcsolati háló
530 aktív
ügyfél
254 sikeres
elhelyezés
70000 fős
saját adatbázis
50 szakértő
kolléga
18 év
tapasztalat
600 000 fős
kapcsolati háló

Outplacement szolgáltatás

A legtöbb outplacement szolgáltatást nyújtó céggel ellentétben mi nem csak megmutatjuk a lehetőségeket az elbocsátásra került munkaerő számára, hanem az önbecsülésük helyreállítása után konkrét eszközöket adunk a kezükbe, és végig kísérjük őket az új munkahelyük megtalálásáig tartó úton. Ez a módszer biztos sikerélményt, valós, gyakorlati segítséget és szakértő támogatást garantál ahhoz, hogy az elbocsájtott munkavállaló megtalálja az új munkahelyét.

Szakértő kollégáink nem csak szakmai tudásukkal segítik a szakembereket, emberileg is maximálisan mellettük állnak, hogy pozitívan sikerüljön átvészelni a kialakult helyzetet.

 

Részletek

Kíváncsi a legfrissebb munkaerőpiaci hírekre?

Iratkozzon fel HR szakmai hírlevelünkre, ha szeretne időnként elemzéseket, felmérési eredményeket kapni, vagy értesülni szeretne a legfrissebb toborzási trendekről.

Feliratkozom