Kategória

Lokáció

Keresési találatok (17)

Értesítés 29 nap múlva lejár

Budapest | Építőipar, Ingatlan

PROJEKTMENEDZSER

Megbízónk összetett mérnöki, valamint menedzsment szolgáltatásokat nyújt az építészet, projekt-, és építésmenedzsment területén. Szakmai tapasztalatukat számos nemzetközi megbízással alapozták meg, szakmai díjakkal elismert iroda, lakó-, továbbá hotel fejlesztések megvalósításával. Fejlesztői, partneri és alkotói szemlélettel, erős stratégiai és üzleti felfogással vezetik a projektjeiket. Hatékony menedzsment eszközöket és a legújabb technológiát alkalmazzák a fejlesztések sikeres és magas minőségű megvalósítása érdekében. Csapatuk bővítése céljából keressük újabb kollégájukat az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 22 nap múlva lejár

Budapest | Értékesítés, Kereskedelem

BÉRBEADÁSI MENEDZSER

Partnerünk fő tevékenysége a saját tulajdonú ingatlanok teljes körű működtetése, ingatlanhasznosítás, valamint az ingatlanforgalmazás. Budapesten kívül, több vidéki térségben is rendelkeznek saját képviselettel, így tevékenységüket az ország egész területén végezik. Budapesti telephelyükre keresnek új munkatársat a következő munkakörbe:

Állás megtekintése

Értesítés 23 nap múlva lejár

Pest vármegye | Értékesítés, Kereskedelem

ÉPÜLETGÉPÉSZETI ÉRTÉKESÍTŐ (PEST MEGYE)

Partnerünk fő profilja az épületgépészet (víz-, gáz-, fűtés- és klímatechnika) részére vörösréz csövek, forrasztható és menetes idomok kis- és nagykereskedelmi forgalmazása. A minőség és vásárlóik elégedettsége cégük filozófiája. Számukra keresünk most bővülés miatt új munkatársat az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 17 nap múlva lejár

Budapest | Építőipar, Ingatlan

VEZETŐ ÉPÍTÉSZ TERVEZŐ

Partnerünk egy magyar tulajdonú cég, mely termelő vállalatok nagy volumenű építési projektjeivel foglalkozik. Jelenleg csapatuk bővítésének céljából keresik új kollégájukat az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 16 nap múlva lejár

Kecskemét | Építőipar, Ingatlan

PROJEKTVEZETŐ

Partnerünk a víz-, gáz-, fűtés-, légtechnika-, és légkondicionáló rendszerek kivitelezésével, karbantartásával foglalkozik. Számukra keresünk új munkatársat a következő munkakörbe:

Állás megtekintése

Értesítés 15 nap múlva lejár

Budapest | Építőipar, Ingatlan

PROPERTY MANAGER

Partnerünk egy osztrák tulajdonú vállalat. Elsősorban irodaházak üzemeltetésére nyújtanak megoldásokat. Bővülő létesítményüzemeltető csapatukba keresünk új munkatársat az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 37 nap múlva lejár

Budapest | Építőipar, Ingatlan

PROJEKTMENEDZSER

Megbízónk egy dinamikusan növekvő, újonnan alakult vállalat, amely projektmenedzsment szolgáltatásokkal és műszaki tanácsadással támogatja az építőipari szektort. Fő tevékenységi körébe tartozik a Fitout kivitelezés és a fejlesztési projektmenedzsment. Bővülés miatt keressük új kollégájukat az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 8 nap múlva lejár

Budapest | Építőipar, Ingatlan

LÉTESÍTMÉNY ÜZEMELTETÉSI MANAGER

Partnerünk kelet európai régió legdinamikusabban fejlődő autóalkatrész disztribútora. Több mint 16 millió darabos raktárkészlettel rendelkeznek, több mint napi 200 ezer cikk mozgatásával foglalkoznak és a több mint 2000 autóból álló flottájuk, két óránként megkerüli a Földet. Piacvezető vállalkozásukba keressük új munkatársukat az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 3 nap múlva lejár

Budapest | Építőipar, Ingatlan

ÉPÜLETGÉPÉSZ MÉRNÖK

Partnerünk több, mint 30 éve elismert és stabil épületgépészeti mérnöki és kivitelező vállalkozás. Cégük mára a hazai épületgépészeti kivitelezési piac legnagyobb szereplőjévé vált. Építőipari Nívódíjjal ismerték el munkájukat az évek során többek között a budapesti MOL Campus, az MVM Dome, korábban a Telekom és T-Systems Közös Székházért és az FTC Stadionért (Groupama Aréna) is. Terveink, céljaink folyamatosan növekednek, ezáltal bővíteni szeretnék csapatukat és a következő munkakörbe várják új munkatársuk jelentkezését:

Állás megtekintése

Értesítés 2 nap múlva lejár

Budapest | Építőipar, Ingatlan

ÜZEMBEHELYEZÉSI TECHNIKUS

Szívesen vennél részt nap mint nap olyan nagy volumenű épületautomatika projektek tervezési folyamatában, mint a MOL Campus, BOG Hotel és Irodaház, Seiren autókárpit gyártóüzem, Toray szeparátorfólia gyártóüzem, Nestlé állateledel gyár vagy Ózon Hotel & Luxury Villas? Ha igen, csatlakozz partnerünkhöz és szerezz új élményt Velük! Olyan projektek ezek, ahol a gyártási folyamatokhoz, raktározáshoz, irodai munkavégzéshez és egyéb, speciális funkciójú épületekhez az ipari épületautomatizálást, mint páratartalmat, kívánt hőmérsékletet, levegő minőséget biztosító, füstelvezető, tűzjelző, rendszerekhez szükséges nyomvonal kiépítést, elektromos bekötéseket, majd a PLC, DDC vezérelt elosztószekrények gyártását és beüzemelését is ők végzik. Az alábbi munkakörbe várják jelentkezésed:

Állás megtekintése

Értesítés 38 nap múlva lejár

Budapest | Építőipar, Ingatlan

ÉPÍTÉSZ SZAKTANÁCSADÓ

Szeretnél egy dinamikus és változatos munkakört, ahol magad oszthatod be az idődet, és kiemelkedő jutalékot érhetsz el? Partnerünk vezető európai szakértő az ablakok, ajtók, függönyfalak, tolórendszerek, napellenzők és télikertek innovatív és fenntartható alumínium megoldásainak fejlesztésében és forgalmazásában. A vállalat tevékenységének hajtóerejét az energiahatékonyság és a környezetért történő felelősségvállalási szándék vezérli. Jelenlegi csapatukba keresünk most új kollégát, aki mindent megtesz azért, hogy a vállalat az élen maradjon.

Állás megtekintése

Értesítés 38 nap múlva lejár

Budapest | Építőipar, Ingatlan

ÉRTÉKESÍTÉST TÁMOGATÓ MÉRNÖK (ÉPÍTŐIPAR)

Partnerünk vezető európai vállalat az ablakok, ajtók, függönyfalak, tolórendszerek, napellenzők és télikertek innovatív és fenntartható alumínium megoldásainak fejlesztésében és értékesítésében. A vállalat tevékenységének hajtóerejét az energiahatékonyság és a környezetért történő felelősségvállalási szándék vezérli. Jelenlegi csapatukba bővítés miatt keresünk új munkatársat, aki mindent megtesz a vállalat élen tartása érdekében.

Állás megtekintése

Értesítés 9 nap múlva lejár

Veszprém vármegye | Építőipar, Ingatlan

ÉPÍTÉSVEZETŐ ÉS PROJEKT MENEDZSER

Partnerünk az elmúlt 15 év alatt több, mint 1 millió napelemet telepített itthon és külföldön. Jelenleg 35 saját alkalmazottal dolgoznak, családi házak, ipari csarnokok napelem rendszerét és földi telepítésű erőműveket építenek. A cég a legkorszerűbb gépekkel, szerszámokkal, anyagokkal dolgozik, naprakészen követve az újdonságokat és a folyamatosan bővülő igényeket. "Fontos számunkra, hogy közös munkával elérjük cégünk biztonsággal kitűzött céljait és megtaláljuk az egyensúlyt a munkahely és a magánélet között. Cégünk folyamatosan dolgozik a megfelelő munkakörülmények fenntartásán, figyelemmel kísérve dolgozóink szakmai fejlődését." Csapatuk erősítésére új munkatársukat keressük Veszprém környéki munkavégzéshez az alábbi pozícióban:

Állás megtekintése

Értesítés 29 nap múlva lejár

Pest vármegye | Építőipar, Ingatlan

VÁLLALKOZÁSI MÉRNÖK

Ügyfelünk fő profilja a csarnoképületek (üzem- és raktárépületek) tervezése, acél vázszerkezetének gyártása, generálkivitelezése. Ezenkívül hagyományos építőipari tevékenységgel, irodaépületek generál tervezésével és generálkivitelezésével is foglalkoznak. A cég Vállalkozási csoportjának új tagját keressük az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 9 nap múlva lejár

Országos | Energiaipar

MUNKAVEZETŐ - napelem szerelői tapasztalat (Ausztriában)

Partnerünk az elmúlt 15 év alatt több, mint 1 millió napelemet telepített itthon és külföldön. Jelenleg 35 saját alkalmazottal dolgoznak, családi házak, ipari csarnokok napelem rendszerét és földi telepítésű erőművek építését vállalják. Cégük a legkorszerűbb gépekkel, szerszámokkal, anyagokkal dolgozik, törekedve arra is, hogy munkavállalóik részére megteremtsék az ideális munkafeltételeket. Téged keresnek, ha a jövőképedet biztonságosan tervezed és megszerzett szakmai tudásodat hosszú távon szeretnéd kamatoztatni és fejleszteni, stabil háttérrel rendelkező napelem rendszerek kivitelezésével foglalkozó cégüknél az alábbi pozícióban:

Állás megtekintése

Értesítés 37 nap múlva lejár

Budapest | Építőipar, Ingatlan

ÉPÜLETGÉPÉSZETI ÉPÍTÉSVEZETŐ

Megbízónk 20 éve alapított, épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó, szakmailag megbízható, stabil pénzügyi helyzetű magyar vállalkozás. Komplex szolgáltatást nyújt beruházások (pl. áruházak, csarnokok, irodaépületek, köz- és lakóépületek, gyógyszertárak) teljes körű épületgépészeti munkáinak kivitelezésére. Bővülés miatt a műszaki csapatába keresünk új kollégát az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 9 nap múlva lejár

Budapest | Építőipar, Ingatlan

ÉPÍTÉSVEZETŐ

Légy részese Te is a hazai ingatlanpiac legnagyobb projektjeinek megvalósulásának! Csapatbővítés céljából keressük Partnerünk részére legújabb munkatársukat, generálkivitelezési és generáltervezési projektek lebonyolításához, az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

További állásajánlatok

Nem találtál most olyan állásajánlatot, amit szerettél volna?

Ha most nem találtad meg amit kerestél, akkor is jelentkezhetsz hozzánk. Regisztrálj és böngéssz aktuális állásajánlataink között! Regisztráció
Regisztráció

Nem találtál most olyan állásajánlatot, amit szerettél volna?

Ha most nem találtad meg amit kerestél, akkor is jelentkezhetsz hozzánk. Regisztrálj és böngéssz aktuális állásajánlataink között! Regisztráció

ÁlláskeresőBlog

Tippek, jó tanácsok, álláskereséshez, bértárgyaláshoz és sok minden máshoz

Bértárgyalás amerikai helyett magyar módon

Egy kiválasztási folyamatban a bértárgyalás dönthet el mindent.

2021. 08. 31.
Milyen skillekre erősíts rá állásinterjú előtt?

Professzionalizmussal kihozhatod magadból a legtöbbet, bármerre is jársz.

2024. 02. 23.
Béremelés kérése és a növekvő bérigény

Nem mindenhol kezdeményez magától fizetésemelést a munkáltató.

2023. 02. 02.