ÚJ SZOLGÁLTATÁS ELEMMEL BŐVÍTETTÜK NÉPSZERŰ HIRDETÉSI CSOMAGJAINKAT

Különleges akciónk keretein belül, most grátisz hirdetheti pozícióját az egyik legnagyobb szakmai közösség számára

HIRDESSEN INGYEN A LINKEDIN-EN, ÉRJEN EL TÖBB 10.000 SZAKEMBERT!

A LinkedIn már hazánkban is rengeteg felhasználóval rendelkezik. Statisztikák alapján már nem csak a szellemi munkaterületek toborzásában hatékony eszköz, de fizikai pozíciók meghirdetésére is alkalmas lehet.

Közkedvelt Komplex Hirdetési csomagajánlatainknak mostantól részét fogja képezni a LinkedIn-en történő hirdetés megjelenítés is! Most, új szolgáltatás elemünk bevezető időszakában, bármely akciós időszaka alatt megrendelt hirdetési csomagunk igénybevétele esetén, igény szerint, LinkedIn-en is közzétesszük a hirdetését.Ha mindez nem lenne elég, ezen felül, a 30 napos hirdetési időszak alatt, 5 napos időszakra ki is emeljük a hirdetését, hogy még több releváns szakemberhez jusson el.

Az akció időtartama: 2023.08.01.-2023.08.31.


Válassza ki az Ön igényeihez leginkább passzoló hirdetési csomagunkat most, mi pedig extra LinkedIn hirdetést adunk mellé:

ALAP CSOMAGBiztosítjuk pozícióinak szakszerű online promócióját 4 nagy állásportálon megjelenítve.

A saját jelöltadatbázisunkba küldünk ki hírlevelet a pozícióról.

Továbbítunk minden beérkező önéletrajzot.

Igény esetén, segítünk megírni a hirdetés szövegét.

A pozíció lezártakor a jelölteket kiértesítjük.NORMÁL CSOMAGBiztosítjuk pozícióinak szakszerű online promócióját 5 nagy állásportálon megjelenítve.

A saját jelöltadatbázisunkba küldünk ki hírlevelet a pozícióról.

Igény esetén, a jelentkezőket önéletrajz alapján előszűrjük.

Igény esetén, segítünk megírni a hirdetés szövegét.

A pozíció lezártakor a jelölteket kiértesítjük.

Igény esetén álláshirdetésben feltüntetjük a cége logóját a bap.hu-n

PRÉMIUM CSOMAGBiztosítjuk pozícióinak szakszerű online promócióját 5 nagy állásportálon megjelenítve.

A saját és külső jelöltadatbázisunkba küldünk ki hírlevelet a pozícióról.

Igény esetén, a jelentkezőket önéletrajz alapján előszűrjük.

Igény esetén, segítünk megírni a hirdetés szövegét.

A pozíció lezártakor a jelölteket kiértesítjük.

Igény esetén álláshirdetésben feltüntetjük a cége logóját a bap.hu-nIgény esetén bármely csomagunk megrendelése mellé ingyenes LinkedIn megjelenést biztosítunk!Érdekelnek a részletek »


Rólunk mondták az
Ügyfeleink:

“Ezúton szeretnénk megelégedésünket kifejezni az együttműködésünk során tapasztalt felkészült és professzionális toborzási munkájukért. A több mint egy éves közös munkánk során mindig rendkívül informatív árajánlatokat, tökéletesen pontos válaszokat és még a legspecifikusabb pozíció esetén is sikeres projekteket tudhatunk magunk mögött. Bízom benne, hogy együttműködésünk a jövőben is hasonlóan sikeres lesz.”

(Mányi János - ügyvezető igazgató / Astal Security Technologies Kft)
“Kifejezetten elégedett vagyok a Beck & Partners szolgáltatásával, nagyon jó az ár/érték arány és egyszerre sok csatornából kapunk jó minőségű önéletrajzokat. Ráadásul a kapcsolattartónk nagyon tapasztalt szakember, pontos, gyors és mindig rendelkezésre áll. Jó szívvel ajánlom a céget mindenkinek.”

(Nécsei Rita - HR osztály / Cofidis Magyarország)
“Köszönjük a segítségeteket, a Ti szakmai és profi támogatásotok nélkül biztos vagyok benne, hogy sokkal nehezebb lett volna a legtökéletesebb kollégákat megtalálnunk!”

(Székelyné Flekács Erika - HR generalista / újHáz Centrum Kft.)
“A Beck & Partners-szel cégünk 2007 óta működik együtt. Munkatársaik ismerik és értik igényeinket, belső működésünket, ez nagyban elősegíti, hogy mielőbb megtalálják számunkra a megfelelő jelölteket. Megkereséseinkre gyorsan, rugalmasan reagálnak, egy-egy megbízás során szoros kapcsolattartásra és azonnali információcserére törekednek”

(Nilfisk-Advance Termelő Kft.)
“Évek óta dolgozunk a céggel és az együttműködés nagyon gördülékeny. Profi, dinamikus csapat, akire mindig számíthatunk, ha valamilyen kérdés felmerül. Nem fordult még elő olyan akadály, amit ne próbáltak volna azonnal orvosolni. Segítőkészség és rugalmasság jellemez minden kollegát, akivel együtt dolgozunk.”

(Antal Nikolett - HR generalista / UPS Magyarország Kft.)
Ajánlatot kérek
Kapcsolatfelvétel Cégek részére
Cége érdeklődik szolgáltatásaink iránt?
Kérjen visszahívást, vagy díjmentes személyes konzultációt:
Tájékoztatás