Online Toborzás

Keressen munkatársat kompromisszumok nélkül Online toborzás szolgáltatásunkkal!

Új szolgáltatásunkat az elmúlt év tanulságai és ügyfeleink visszajelzései hívták életre. Az expressz fejvadászattal a kiválasztás időtartamát minimalizáljuk, miközben az összes professzionális eszközünket latba vetve a hatékonyságát maximalizáljuk.

A hiányszakmák és a speciális keresések kivételével minden pozícióra hatékony toborzási eszköz.

Mit tartalmaz Online Toborzás szolgáltatásunk?

Pozícióját a 8 legnagyobb állásportálon hirdetjük meg

A rendelkezésünkre álló, kb. 500.000 önéletrajzot tartalmazó adatbázisaink jelöltjeinek célzott hírlevélben küldjük ki a pozíciót. Ezzel átlagosan 30-35% -al tudjuk növelni a jelentkezők számát.

A jelentkezőket önéletrajzuk alapján előszűrjük.

A megfelelőnek ítélt jelentkezőket e-mailben továbbítjuk Önnek.

+EXTRA KIEGÉSZÍTŐ LEHETŐSÉG:

PROFESSZIONÁLIS Facebook kampányok
A piacon egyedülálló módon, kereséseit toborzásmarketing kampányokkal egészítjük ki, ezzel 25-30% -al megnöveljük a bejelentkezők számát. Cégünk személyes kapcsolattartóval rendelkezik a Facebook -nál, így hirdetéseink teljesítményének optimalizálásában a Facebook szakértői csapatának támogatását élvezzük.

Érdekel

Valami mást keres? Ismerje meg további szolgáltatásainkat!

Fejvadászat

Klasszikus fejvadászat, kiemelkedő sikerek a hiányszakmák a toborzásában.

Megnézem

Expressz Fejvadászat

A klasszikus fejvadászat sikerei akár hetekkel rövidebb idő alatt.

Megnézem

Mini Fejvadászat

A legnépszerűbb szolgáltatásunk. gyors, gazdaságos, hatékony.

Megnézem

Online extra

Speciális szolgáltatásunk kifejezetten a fizikai munkaerő toborzására nyújt megoldást.

Megnézem
Legnépszerűbb szolgáltatásaink összehasonlítása

Interjú akár egy napon belül

Megbízásaink teljesítési idejének csökkentése érdekében az előre nem látható okok miatt sokszor elhúzódó személyes interjúkat az Expressz Fejvadászat csomagunkból elhagytuk, így jött létre maga a szolgáltatás. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján az interjúztatást telefonon vagy Skype-on kellő alapossággal és hatékonysággal tudjuk lebonyolítani, ugyanakkor így sokszor hetekkel csökkentjük a kiválasztás folyamatát, hiszen a vidéken, vagy külföldön élő, aktívan dolgozó jelöltekkel igen nehézkes a személyes találkozó egyeztetése.

Mindenre figyelünk, mert az ördög a részletekben rejlik

Érdekel
“Ezúton szeretnénk megelégedésünket kifejezni az együttműködésünk során tapasztalt felkészült és professzionális toborzási munkájukért. A több mint egy éves közös munkánk során mindig rendkívül informatív árajánlatokat, tökéletesen pontos válaszokat és még a legspecifikusabb pozíció esetén is sikeres projekteket tudhatunk magunk mögött. Bízom benne, hogy együttműködésünk a jövőben is hasonlóan sikeres lesz.”

(Mányi János - ügyvezető igazgató / Astal Security Technologies Kft)
“Kifejezetten elégedett vagyok a Beck & Partners szolgáltatásával, nagyon jó az ár/érték arány és egyszerre sok csatornából kapunk jó minőségű önéletrajzokat. Ráadásul a kapcsolattartónk nagyon tapasztalt szakember, pontos, gyors és mindig rendelkezésre áll. Jó szívvel ajánlom a céget mindenkinek.”

(Nécsei Rita - HR osztály / Cofidis Magyarország)
“Köszönjük a segítségeteket, a Ti szakmai és profi támogatásotok nélkül biztos vagyok benne, hogy sokkal nehezebb lett volna a legtökéletesebb kollégákat megtalálnunk!”

(Székelyné Flekács Erika - HR generalista / újHáz Centrum Kft.)
“A Beck & Partners-szel cégünk 2007 óta működik együtt. Munkatársaik ismerik és értik igényeinket, belső működésünket, ez nagyban elősegíti, hogy mielőbb megtalálják számunkra a megfelelő jelölteket. Megkereséseinkre gyorsan, rugalmasan reagálnak, egy-egy megbízás során szoros kapcsolattartásra és azonnali információcserére törekednek”

(Nilfisk-Advance Termelő Kft.)
“Évek óta dolgozunk a céggel és az együttműködés nagyon gördülékeny. Profi, dinamikus csapat, akire mindig számíthatunk, ha valamilyen kérdés felmerül. Nem fordult még elő olyan akadály, amit ne próbáltak volna azonnal orvosolni. Segítőkészség és rugalmasság jellemez minden kollegát, akivel együtt dolgozunk.”

(Antal Nikolett - HR generalista / UPS Magyarország Kft.)
Ajánlatot kérek
Kapcsolatfelvétel Cégek részére
Cége érdeklődik szolgáltatásaink iránt?
Kérjen visszahívást, vagy díjmentes személyes konzultációt:
Tájékoztatás
Mely szolgáltatásaink iránt érdeklődik?