Mielőtt beadja hozzánk jelentkezését

FONTOS INFORMÁCIÓ AZ ÁLLÁSPÁLYÁZATOKHOZ KAPCSOLÓDÓAN

  1. A korábbi üzleti szokás az, hogy a pályázók fényképes Önéletrajzzal jelentkeznek. Cégünk azonban határozottan kijelenti, hogy az álláspályázatok beadásakor nem elvárás a fénykép.
  2. Ezenkívül nem elvárás, hogy a mindenkori önéletrajz részét képezze a hobbi / szabadidős tevékenységek megjelölése sem.
  3. Az álláspályázók pontos lakcímére sincs szükségünk, elegendő a lakhely szerinti város megjelölése, hogy lakhelyhez közeli állásajánlatokkal tudja megkeresni az álláspályázót.
  4. Különleges adatokat (pl. vallási, faji, politikai hovatartozás, nemi identitás, egészségi állapottal kapcsolatos információkat) szintén nem kérünk feltüntetni a pályázás folyamán.

 

Köszönjük!

 

Jelentkezése benyújtásával Ön kifejezetten kéri a jelentkezésében foglalt személyes adatai átadását az állást kínáló Munkáltatónak, az Ön és Munkáltató közötti szerződés megkötését megelőzően szükséges lépések megtételét, azaz a kiválasztási eljárás lefolytatása keretében az Ön jelentkezésének elbírálását, az elbírálás eredményéről a Munkáltató tájékoztatását és sikeres kiválasztás esetén az Ön és a Munkáltató közötti szerződés előkészítését.