Karriernap


A Beck and Partnes Kft. Karrierszerviz szolgáltatása egy éve kezdte meg működését. Ez alatt az egy év alatt több, mint 100 munkakeresőt támogattunk abban, hogy a lehető legprofibb módon tudjanak eligazodni az álláskeresés útvesztőjében. 
 
Nem csak mi tudtunk segítséget nyújtani, de minden egyes konzultációból tanultunk is sokat. Ahány szakemberrel találkoztunk, annyiféle egyedi problémát ismertünk meg - ez segített még jobban megismerni a másik oldal nézőpontját, gondolatait, nehézségeit. HR-esként sokszor hajlamosak vagyunk arra, hogy önmagunkból induljunk ki, és nem feltétlenül rendelkezünk teljes ismerettel arról, hogy egy álláskeresőnek mik okoznak nehézséget. Ez az év talán még több hasznot hozott számunkra, mint az általunk munkához segített munkavállalóknak. Olyan bennfentes ismeretekre tettünk szert az álláskeresők gondolkodását illetően, amire igen kevés HR-el foglalkozó szakembernek van lehetősége. Ezért hálásak vagyunk minden hozzánk fordult szakembernek. 
 
 
Ahogy növekedett tapasztalatunk és ismeretünk napjaink álláskeresőiről, úgy körvonalazódott ki egyre tisztábban, hogy mi az, amivel valós segítséget tudunk nyújtani. Szolgáltatásainkat - melyet Karrierszerviz üzletágunkon belül nyújtunk - folyamatosan igyekszünk optimalizálni és fejleszteni annak alapján, amit a hozzánk segítségért fordulók javasolnak. Sokszor problémát okozott az, hogy egy-egy szakember hogyan tudja szoros napirendjébe beszorítani a karrier-konzultációkat, főleg, ha még aktív munkavállaló volt felkeresésünk idején. Innen jött az ötlet, hogy szolgáltatási palettánkat rövidebb formában adjuk át. 
 
A KARRIERNAP gondolata már jó ideje megfogalmazódott bennük és végre örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük megvalósulását. 
 
Ha te is időhiányban szenvedsz, de szeretnél hasznos, gyakorlatban is hatékonyan alkalmazható ismeretekre szert tenni az álláskeresésről és karriered építéséről JÚNIUS 15-ÉN NÁLUNK A HELYED! 
 
BŐVEBBEN INFORMÁLÓDNI ÉS JELENTKEZNI A KÖVETKEZŐ OLDALON KERESZTÜL TUDSZ:
 
http://karrierszerviz.hu/karriernap/
 
NE MARADJ LE, JELENTKEZZ MIELŐBB, TEDD MEG VELÜNK KÖZÖSEN AZ ELSŐ LÉPÉST SZAKMAI JÖVŐD ÉRDEKÉBEN!