HR Felhő Toborzási-kiválasztási szoftver


Korszerű megoldás a toborzás-kiválasztás problémáira

A Beck & Partners Cégcsoport kulcs munkatársai közel 20 éves toborzási és kiválasztási tapasztalatuk legjavát felhasználva alkották meg a hazai HR piac egyik legmodernebb és legsokrétűbb toborzó-kiválasztó szoftverét. A szoftver gyakorlatilag bármely vállalati IT környezethez illeszthető, hiszen webes alapon, egyszerű Internet böngésző programon keresztül használható. A szoftver iránt érdeklődő HR szakemberek teljes körű szolgáltatás kertében (telepítés, beállítás, céges arculatra szabás, és online support), bérleti formában vehetik igénybe a HR Felhő erőforrásait.
 
 
 
Az idő pénz, a hatékonyság kulcskérdés
A HR Felhő egy olyan webes alapú, a toborzás-kiválasztás folyamataira szabott szoftver, amely komplex megoldást kínál a HR munkatársak feladatainak gyors és hatékony elvégzésére, az álláshirdetéstől kezdve, az előszűrésen és a kiválasztáson át a megfelelő szakember felvételéig.
 
 
Nincs több megválaszolatlan pályázat
A HR Felhő rendszere mindig, minden pályázónak ad visszajelzést: amikor Ön elbírál egy beérkezett pályázatot, a pályázat tulajdonosa 24 órán belül e-mail útján értesítést, azaz konkrét, névre szóló visszajelzést kap az elbírálás eredményéről. A visszajelzések szövegét ráadásul Ön is testre szabhatja.
 
 
Állásajánlatait pár kattintással több százezer álláskeresőhöz juttathatja el
A HR Felhő rendszere tulajdonképpen egy saját céges karrierportált biztosít Önnek, melyre bármikor, egy rövid adatlap kitöltésével feltöltheti új állásajánlatát. Ha a hirdetésfeladáskor bekapcsolja a hirdetésszinkronizáló modult, akkor álláshirdetése nem csak saját karrierportálján, hanem a Vérdíj.hu Közösségi Állásportálon és/vagy a Beck & Partners weboldalain is megjelenik. A gondosan összehangolt rendszerek automatikus funkciói révén így egy csapásra több százezer álláskereső értesülhet a meghirdetett új álláslehetőségről!
 
 
Csoportmunka és mobilitás egyszerre
A HR Felhő teljes funkcionalitást biztosít a HR osztály tagjainak az egymástól független, de egymás feladataival összefüggő csoportmunkájára. Webes felülete révén bárhol is legyen a világban, jelöltjei, naptára és feladatai mindössze egyetlen kattintásra lesznek Öntől – ráadásul mindehhez elegendő Internetképes mobiltelefonját magánál tartania.
 
 
Korszerű szervezőfunkciókkal párosuló nyilvántartás
A HR Felhő egyszerűen kezelhető naptár modulja segítségével könnyedén, az adott keresési projektekhez és a behívott jelöltekhez kapcsoltan szervezheti interjúit. Ha pedig az interjú megtörtént, akkor az interjún tapasztaltakat, a jelöltről kialakult benyomásait és véleményét egy rövid adatlap segítségével rögzítheti az interjúztatott pályázó személyes anyagai közé. Az interjújelentések bármikor megtekinthetők a jelöltek adatlapjain, így az önéletrajzok mellett minden további adat mindig rendelkezésre áll.
 
 
Saját, rendszeresen és automatikusan aktualizált jelöltadatbázis
A HR Felhő segítségével nincs több elveszett önéletrajz, nincs több elveszett pályázat. A jelöltek által feltöltött adatokat kulcsszavas és/vagy paraméterezett szűrés révén kereshető, strukturált adatbázisban tárolhatja. A jelöltadatbázis háttérfunkciói révén a korábban jelentkezett jelöltek félévente e-mailt kapnak, melyben önéletrajzuk frissítésére hívja fel figyelmüket a rendszer. Így Önnek egy saját, rendszeresen aktualizált és mindig friss információkat tartalmazó jelöltnyilvántartása lehet.
 
 
Belső munkatársi ajánlórendszer
A HR Felhő munkatárs-ajánló moduljának alapjai a cégünk által üzemeltetett Vérdíj.hu Közösségi Állásportál funkcióival egyeznek meg:
  • Pozíciónként külön-külön nyilvántartható ajánló személyek
  • Pozíciónként külön-külön nyilvántartható ajánlott személyek
  • Felhasználói azonosítók alapján egyértelműen nyilvántartott ajánlói és ajánlotti státuszok
 
A belső alkalmazásként működtethető ajánlórendszer fent leírt pontos nyilvántartásához az ajánló személyek (meglévő munkatársak) regisztrációja szükséges az online felületen, így az feltöltött állásajánlatokat e-mail-ben folyamatosan megkapják. A megfelelő személy felvételének esetére kitűzött sikerdíj motiválja őket, hogy kvalifikált ismerőseik számára továbbítsák a hirdetést. 
A belső munkatársi ajánlórendszer révén olyan személyekhez is eljuthat az ön állásajánlata, akik alkalmas jelöltek lehetnének, de nem keresnek aktívan állást, nem nézegetik az állásportálokat, viszont egy jó ajánlat esetén pályáznának.
 
 
Folyamatos fejlesztés és állandó adatbiztonság
A HR Felhőt üzemeltető Beck & Partners Kft. saját kereséseihez a HR Felhő fejvadász cégekre optimalizált verzióját használja. Saját és Ügyfeleink hatékonyságának javítása érdekében a rendszert folyamatosan fejlesztjük, bővítjük. Az e munkák során létrehozott új funkciókat egységesen, minden Ügyfelünk rendszerében aktiváljuk, így a legmodernebb technikákat és legnagyszerűbb újításokat mindig, minden HR Felhő felhasználó részére is biztosítjuk. A HR Felhő rendszere cégünk szerverein fut, így az adatbiztonságról a lehető legmagasabb szinten gondoskodunk, hiszen saját adatainkat is ezeken a szervereken tároljuk.
 
 
PIACRA KERÜLÉSE ÓTA A HR FELHŐ TÖBB
RANGOS SZAKMAI DÍJAT NYERT MÁR EL
 
    
 
 
Tekintse meg a Profit7.hu interjúját, mely a Magyar Termék Nagydíj elnyerése kapcsán készült ügyvezetőnkkel, Beck Zsolttal:
 
 
Bővebben a HR Felhő Toborzási-kiválasztás szoftverről: www.hrfelho.hu vagy keresse kollégánkat:
 
 
Németh Réka
+36 - 70 / 419 - 24-57
projektmenedzser
hrfelho.hu Kft.
(A Beck & Partners Holding tagja)