Kategória

Lokáció

Keresési találatok (24)

Értesítés 27 nap múlva lejár

Pest vármegye | Értékesítés, Kereskedelem

SALES MANAGER

Partnerünk CNC gépek kereskedelmével, felújításával, szervizelésével és alkatrész ellátásával foglalkozik főként belföldön, de külföldi tevékenységet is folytatnak. Emellett tevékenységük kiterjed kész technológiák kidolgozására és gyártási folyamatok optimalizálására is. CNC vezérlők kezelésének és programozásának oktatásával is foglalkoznak. Jelenleg 30 fős csapatuk bővítése céljából keressük új munkatársukat a következő pozícióba.

Állás megtekintése

Értesítés 20 nap múlva lejár

Somogy vármegye | Gyártás, Termelés

ÜZEMFENNTARTÁSI PROJEKTVEZETŐ MÉRNÖK

Partnerünk a lég-, szabályozás- és hajtástechnológia területén az egész világon több, mint 100 éve tevékenykedő vállalat. Vonzerő és innováció jellemzi őket. A gyártástól a felhasználásig minden termékük energiatakarékos és erőforrás-kímélő. Bővülés céljából keressük csapatuk új tagját az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 18 nap múlva lejár

Pest vármegye | Élelmiszeripar

ÉPÜLETGÉPÉSZ MÉRNÖK

Ügyfelünk közel másfél évszázada tökéletesíti a pezsgőgyártás technológiáját – ezzel elismertté válva nem csak Magyarországon, de nemzetközi szinteken is. Termékeik között híres pezsgőik mellett prémium minőségű borok és alkoholmentes italok is megtalálhatóak. Az elmúlt években történt műszaki beruházásoknak köszönhetően pedig ma már egy európai szemmel is modern borászati üzemben készítik minőségi termékeiket. Pályakezdő, fél-1 év tapasztalattal rendelkező jelöltek jelentkezését is várjuk, ahol egy intenzív képzés mellett lehetőséged lesz megismerkedni a létesítményüzemeltetés felelősségkörével egy nagy múltú vállalatnál!

Állás megtekintése

Értesítés 19 nap múlva lejár

Bács-Kiskun vármegye | Kutatás-fejlesztés / R&D

TERMÉKFEJLESZTŐ MÉRNÖK

Partnerünk egy vezető francia multinacionális vállalat, amely az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője. Több mint 100 országban vannak jelen, és világelsők az áramgazdálkodási termékek, automatizálási rendszerek és kapcsolódó megoldások gyártásában. Bővülés céljából keressük jelenleg 9 fős csapatuk új tagját az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 6 nap múlva lejár

Budapest | Gyártás, Termelés

KARBANTARTÁS VEZETŐ

Megbízónk több mint 80 éves tapasztalattal rendelkezik a műszaki gumicikkek gyártása területén. Termékeik 70%-át az autóipar használja fel. Jelentős tapasztalattal rendelkeznek az ipar más szegmenseiről jövő igények teljesítésének területén is. Karbantartó csapatuk irányítására keressük új kollégájukat.

Állás megtekintése

Értesítés 6 nap múlva lejár

Tolna vármegye | Értékesítés, Kereskedelem

MÉRNÖK-ÜZLETKÖTŐ

Partnerünk egy 32 éve alapított, dinamikusan fejlődő cég. Fő profiljuk az ipari automatizálási alkatrészek (elektronika, pneumatika) kereskedelme. Hozzájuk keresünk új munkatársat az alábbi munkakörbe:

Állás megtekintése

Értesítés 27 nap múlva lejár

Zala vármegye | Élelmiszeripar

ÜZEMVEZETŐ

Ön is szeretne egy olyan cégnél dolgozni, ahol megvalósíthatja a terveit? Számukra nagyon fontos a fejlődés, a munkatársak szakmai kiteljesedése! Ennél a cégnél főleg azzal fog foglalkozni, hogy jobbá tegye a termelést! Partnerünk az egyik Zala vármegyei élelmiszer ipari cég, akik piacvezetőnek számítanak területükön. Folyamatosan fejlesztik tevékenységeik körét és a termelésüket, főleg informatikai megoldásokkal és automatizálási lehetőségekkel. Jelenleg az egyik felső vezetőjüket keressük alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 44 nap múlva lejár

Budapest | Építőipar, Ingatlan

ÉPÍTÉSZ SZAKTANÁCSADÓ

Szeretnél egy dinamikus és változatos munkakört, ahol magad oszthatod be az idődet, és kiemelkedő jutalékot érhetsz el? Partnerünk vezető európai szakértő az ablakok, ajtók, függönyfalak, tolórendszerek, napellenzők és télikertek innovatív és fenntartható alumínium megoldásainak fejlesztésében és forgalmazásában. A vállalat tevékenységének hajtóerejét az energiahatékonyság és a környezetért történő felelősségvállalási szándék vezérli. Jelenlegi csapatukba keresünk most új kollégát, aki mindent megtesz azért, hogy a vállalat az élen maradjon.

Állás megtekintése

Értesítés 44 nap múlva lejár

Budapest | Építőipar, Ingatlan

ÉRTÉKESÍTÉST TÁMOGATÓ MÉRNÖK (ÉPÍTŐIPAR)

Partnerünk vezető európai vállalat az ablakok, ajtók, függönyfalak, tolórendszerek, napellenzők és télikertek innovatív és fenntartható alumínium megoldásainak fejlesztésében és értékesítésében. A vállalat tevékenységének hajtóerejét az energiahatékonyság és a környezetért történő felelősségvállalási szándék vezérli. Jelenlegi csapatukba bővítés miatt keresünk új munkatársat, aki mindent megtesz a vállalat élen tartása érdekében.

Állás megtekintése

Értesítés 26 nap múlva lejár

Budapest | Értékesítés, Kereskedelem

MÉRNÖK ÉRTÉKESÍTŐ

Megbízónk italcsomagolások visszaváltására szolgáló rendszereket gyárt és üzemeltet. A környezettudatosság, ezen belül az italcsomagolások újrahasznosítása létfontosságú a bolygónk és az emberek egészsége szempontjából. Ügyfelünk elkötelezett a fenntartható jövő és az újrahasznosítás elősegítése mellett, ezért olyan rendszereket fejleszt és üzemeltet, amelyek ezt elősegítik. Új fejlesztésük a mobil RVM, a kézi visszaváltó pontokon visszaváltott egyutas italcsomagolások begyűjtését, számlálását és roncsolását végzi gazdaságosan, rugalmasan és környezetkímélően. Üzletfejlesztési stratégiájuk kidolgozására és megvalósítására, berendezéseik hazai és export értékesítésére, keresünk számukra új munkatársat az alábbi pozícióra:

Állás megtekintése

Értesítés 43 nap múlva lejár

Komárom-Esztergom vármegye | Értékesítés, Kereskedelem

MÉRNÖK ÜZLETKÖTŐ

Megvan benned a lendület és az üzleti érzék? Szeretnél izgalmas projekteken dolgozni egy szakértő mérnöki csapat támogatásával? Partnerünk egy stabil magyar vállalat, akik 25 éve ipari csomagolástechnikával foglalkoznak. Ötvözik az optimális helykihasználást a megfelelő védelemmel, így a termékek nemcsak biztonságosan szállíthatók, de költséghatékonyan is. Bővülő csapatuk legújabb tagját keressük az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 13 nap múlva lejár

Komárom-Esztergom vármegye | Mérnöki, Műszaki területek

MÉRNÖKSÉGI CSOPORTVEZETŐ

Megvan benned a vezetői szellem? Szeretnél egy olyan karriert, ahol folyamatosan új kihívásokkal találkozhatsz, ahol kreativitásodat és mérnöki tudásodat nap mint nap kamatoztathatod? Csatlakozz partnerünkhöz, egy ipari területen lévő kulcsszereplő vállalathoz, ahol Te alakíthatod a jövő logisztikáját! Partnerünk egy stabil magyar vállalat, akik 25 éve ipari csomagolástechnikával foglalkoznak. Ötvözik az optimális helykihasználást a megfelelő védelemmel, így a termékek nemcsak biztonságosan szállíthatók, de költséghatékonyan is. Mérnök csapatuk vezető tagját keressük az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 8 nap múlva lejár

Bács-Kiskun vármegye | Mérnöki, Műszaki területek

SZERVIZMÉRNÖK (KOMPRESSZORTECHNIKA)

Partnerünk egy kiskunhalasi gyártóbázisú cég, amely a kompresszortechnikai piac vezető szereplője. Az energiaszektor egyik legígéretesebb területén, a hidrogéntechnológiában a hazai ipari méretű zöld hidrogén projektek részére hidrogéntermelő egységek beszállítója. Az innovatív és dinamikusan bővülő partnerünk új munkatársat keres regionális munkavégzéssel az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 8 nap múlva lejár

Bács-Kiskun vármegye | Mérnöki, Műszaki területek

ALKALMAZÁSTECHNIKAI MÉRNÖK Budapest/Kiskunhalas (földgáz vagy hidrogén)

Partnerünk egy kiskunhalasi gyártóbázisú cég, a kompresszortechnikai piac vezető szereplője. Az energiaszektor egyik legígéretesebb területén, a hidrogéntechnológiában a hazai ipari méretű zöld hidrogén projektek részére hidrogéntermelő egységek beszállítója. Az innovatív és dinamikusan bővülő vállalat, gázkompresszor és hidrogénprojektek műszaki támogatására, budapesti vagy kiskunhalasi munkavégzéssel keres új munkatársat az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 32 nap múlva lejár

Békés vármegye | Gyártás, Termelés

MŰSZAKI OSZTÁLYVEZETŐ

Ügyfelünk egy 2007-ben alapított svájci tulajdonban lévő vállalat, amely speciális útfelület kezelési-, és úttisztító technológiát fejleszt teljes éves üzemeltetésre. Ide tartoznak a télen szolgálatot nyújtó mobil, illetve kihelyezett karbantartási eszközök, valamint az év fennmaradó részében szolgáló úttisztító berendezések. A mérnökségi csapatuk irányítására keresünk új kollégát az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 32 nap múlva lejár

Békés vármegye | Gyártás, Termelés

GÉPÉSZMÉRNÖK

Ügyfelünk egy 2007-ben alapított svájci tulajdonban lévő vállalat, amely speciális útfelület kezelési-, és úttisztító technológiát fejleszt teljes éves üzemeltetésre. Ide tartoznak a télen szolgálatot nyújtó mobil, illetve kihelyezett karbantartási eszközök, valamint az év fennmaradó részében szolgáló úttisztító berendezések. Számukra keresünk új kollégát az alábbi pozícióba: Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

Állás megtekintése

Értesítés 1 nap múlva lejár

Baranya vármegye | Gyártás, Termelés

TERVEZŐMÉRNÖK (MÁGOCS)

Mérnöki végzettséggel rendelkező gyakorlati szakember vagy? Esetleg már van tapasztalatod gyártási területen? Ha a válaszod igen, ez a lehetőség Neked szól! Partnerünk a hűtő- és klímatechnikai hőcserélők egyik vezető gyártója. Az innovatív megoldások független szállítójaként 1980 óta világszerte nevet szerzett magának jól megtervezett termékekkel és dinamikus folyamatokkal. Most mágocsi üzemébe keresünk szakembert kiemelt bérezéssel az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 1 nap múlva lejár

Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye | Gyártás, Termelés

FOLYAMATFEJLESZTÉSI SPECIALISTA

Partnerünk 2008-ban alakult fő profilja a műanyagflakonok gyártása. A társaság megalakulása óta rendkívül dinamikusan fejlődik. Csatlakozz Te is Nyírbátor első családbarát munkahelyéhez! Tegyük együtt még sikeresebbé vállalatukat! Számukra keresünk új munkatársat az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 43 nap múlva lejár

Pest vármegye | Gyártás, Termelés

GÉPÉSZ PROJEKTVEZETŐ

Gépészeti szakemberként minőségi munkát szeretne végezni, egy megbízható vállalatnál? Szereti, ha a megtervezett ötleteket a gyakorlatban is megvalósíthatja? Szívesen képviselne egy olyan technológiai központú céget, melyet a piacon kiemelkedő minőség és folyamatos innováció jellemez? Amennyiben igen, ez most az Ön lehetősége! Partnerünk közel 13 éve alakult mérnökiroda, csapatuk a megrendelői számára komplex mérnöki és kivitelezési szolgáltatásokat biztosít ipari gépészeti területen. Filozófiájuk a "tervezünk és megvalósítunk", ami a vállalat töretlen sikerét is mutatja a magyar piacon. Csatlakozzon most hozzájuk az alábbi pozícióban:

Állás megtekintése

Értesítés 43 nap múlva lejár

Csongrád - Csanád vármegye | Gyártás, Termelés

GYÁRTÁSI PROJEKTMENEDZSER

Szeretnél részt venni egy izgalmas gyártási projektben? Készen állsz vezetni és inspirálni a csapatot az újítások és hatékonysági célok felé miközben egy hosszútávú karrierlehetőség vár Rád? Hajlandó vagy kihívásokkal teli projektekbe fektetni a tudásodat és tapasztalatodat? Akkor ez a lehetőség Neked szól! Partnerünk az egyik legtöbb munkatárssal rendelkező vállalat Csongrád-Csanád megyében és egyben a világ legnagyobb élelmiszergyártó cége. Évente 150000 tonna kisállateledelt állítanak elő és csak Európában 12 gyártó egységgel rendelkeznek. Most folyamatosan bővülő csapatukba keressük új munkatársukat az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 11 nap múlva lejár

Budapest | Értékesítés, Kereskedelem

PROJECT SALES MANAGER

Ügyfelünk elkötelezett az innováció és a környezetvédelem terén. Az elmúlt években Európa egyik legversenyképesebb mobil visszaváltó infrastruktúráját hozták létre. Küldetésük az italcsomagolások újrahasznosításának elősegítése. Ha úgy gondolod, hogy felkészült vagy egy kihívásokkal teli műszaki értékesítői szerepre, és szeretnél részt venni egy innovatív vállalat növekedésében, akkor várjuk pályázatod az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 13 nap múlva lejár

Bács-Kiskun vármegye | Gyártás, Termelés

MECHANICAL DESIGN ENGINEER

A gyártóközeg a Te világod és szeretnél részt venni olyan projektekben, amelyekben valami újat alkothatsz a vevők számára? Ez most a Te lehetőséged! Partnerünk egy francia multinacionális nagyvállalat, amely az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője. A cég világelső az áramgazdálkodási termékek, az automatizálás és a kapcsolódó megoldások gyártásában. Legújabb ipar 4.0-s okosgyáruk felfuttatásához és céljaik mielőbbi megvalósításához keressük új munkatársaikat. Légy te is részese a dinamikus bővülésnek és az izgalmas projekteknek az alábbi pozícióban:

Állás megtekintése

Értesítés 34 nap múlva lejár

Csongrád - Csanád vármegye | EHS, Környezetvédelem

HSE MÉRNÖK

Egy olyan lehetőségnek a hirdetését olvasod ami megváltoztathatja az életedet. Te is szeretnél egy olyan cégnél dolgozni ahol hatalmas tudásbázissal rendelkeznek, nagyon fontos számukra a fejlődés és a munkatársak szakmai kiteljesedése. Partnerünk az egyik legtöbb munkatárssal rendelkező vállalat Csongrád-Csanád megyében és egyben a világ legnagyobb élelmiszergyártó cége. Évente 150000 tonna kisállateledelt állítanak elő és csak Európában 12 gyártó egységgel rendelkeznek. Folyamatosan bővülő csapatukba keresünk új kollégát az alábbi pozícióba: HSE MÉRNÖK

Állás megtekintése

Értesítés 8 nap múlva lejár

Bács-Kiskun vármegye | Mérnöki, Műszaki területek

SZERVIZVEZETŐ (Kiskunhalas)

Kiskunhalasi gyártóbázisú partnerünk a magyar kompresszortechnikai piac vezető szereplője. Az energiaszektor egyik legígéretesebb területén, a hidrogéntechnológiában a hazai ipari méretű zöld hidrogén projektek részére hidrogéntermelő egységek beszállítója. Kiskunhalasi munkavégzésre, ipari és gázkompresszorok telepítési, szervizelési projektjeinek vezetésére keresünk nekik új munkatársat az alábbi munkakörbe:

Állás megtekintése

További állásajánlatok