A HR-ben is fontos haladni a korral

Frissülő arculat, megszokott minőség a Beck and Partners Kft-nél

 

A Beck & Partners Kft. közel 10 éve meghatározó szereplője a magyar fejvadász piacnak. Fejlődésünk minden üzletágukban kiemelkedő, és szolgáltatásaik az összes ügyfél felmerülő igényét lefedik. Úgy véljük, fejlődésünk nem csak az eredményekben kell megmutatkozzon, minden tekintetben haladnunk kell a korral, ezért a kezdetektől bennünket kísérő arculatunkat most egy, a működésünkhöz és szellemiségünkhöz sokkal inkább passzoló, friss, dinamikus, modern arculatra cseréltük.
 
 
A Beck & Partners Kft. mindig is a magas minőséget, és hosszú évekre visszamenő szakértelmet képviselte. Speciális keresésekben, vezetői pozíciókban is igazán sikeresek vagyunk, hiszen csak a saját adatbázisunkban közel 180 ezer fő található, akik sehol máshol nem elérhetőek.
Sikereink egyik titka, hogy mindig is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a legújabb eszközöket, a technika fejlődése adta ehetőségeket használjuk, és a legmodernebb technikai újításokat is a toborzási folyamatok támogatására fordítsuk.
 
Ezért alkottuk meg a HR Felhő rendszerét is, amellyel a HR piacon egyedülálló módon megnyerték a Magyar Termék Nagydíjat is. A szoftver a legmodernebb informatikai technikákat ötvözi, így támogatva a HR osztályok munkáját, és növelve a felhasználó cégek eredményességét is.
 
Beck Zsolt, ügyvezető igazgatónk szerint eredményeink egyik kulcsa, a folyamatosan növekvő, fiatalos, lendületes csapat. A fentiek miatt döntöttünk úgy, hogy egy új, a cég hangulatát, és modern mivoltát sokkal inkább tükröző arculatot vezetünk be. Fontos szempont, hogy a weboldal minden eszközről tökéletes működjön, ezért kiemelt figyelmet szenteltünk a reszponzivitásra is.
 
Megújult honlapunkon az összes régi tartalom fellelhető. Segítséget nyújtunk mind az álláskeresőknek, mind az munkaadóknak. Az új weboldal friss, letisztult designja elősegíti, hogy mindenki néhány kattintással azonnal megtalálja, amit keres. A felhasználóbarát felületeken könnyedén tájékozódhatunk. Az új logó, weboldal és desing mellett persze mindenki a megszokott minőséget várhatja tőlünk.