Kategória

Lokáció

Keresési találatok (21)

Értesítés 24 nap múlva lejár

Budapest | Fizikai, Segéd, Betanított munka

RAKTÁROS

Partnerünk ipari villanyszereléssel, épületautomatikai szakkivitelezéssel és villamos berendezésgyártással foglalkozik. Csapatuk bővítése miatt keresnek új munkatársat a következő munkakörbe:

Állás megtekintése

Értesítés 51 nap múlva lejár

Fejér vármegye | Szállítás, Beszerzés, Logisztika

BESZERZŐ

Ha a beszerzési szakma lelkes képviselője vagy, és mindig is arra törekedtél, hogy a legjobb üzleti lehetőségeket biztosítsd, akkor jelentkezz még ma, és legyél részese ügyfelünk sikertörténetének! Dolgozz egy olyan cégnél, ahol a minőség és az innováció találkozik, ahol szakmai fejlődési lehetőségeket kínálnak, és ahol a munkád értékét igazán megbecsülik! Megbízónk 1997 óta a csőszigetelések és csőhéjak piacának meghatározó szereplője. Egy elhivatott munkatársat keresünk, aki segíti növekedésüket és hozzájárul nemzetközi sikereikhez, az alábbi munkakörben:

Állás megtekintése

Értesítés 23 nap múlva lejár

Budapest | Gyártás, Termelés

MŰSZAKI BESZERZŐ

Partnerünk, egy nagy múltú, atomerőművi berendezéseket és egyedi vízgépeket gyártócég, mely új kollégát keres XIV. kerületi irodaházába hosszú távú munkavégzésre az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 16 nap múlva lejár

Csongrád - Csanád vármegye | Szállítás, Beszerzés, Logisztika

TERMÉKFELELŐS BESZERZŐ

Partnerünk 1998-ban alapított, magyar tulajdonú családi vállalkozás, amely mára a régió konyhatechnikai piacának meghatározó szereplőjévé vált. Fő tevékenysége a konyhatechnikai és faipari termékek importja és nagykereskedelme, kizárólagos magyarországi képviselője számos nemzetközi márkának. Jelenleg új munkatársat keres az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 15 nap múlva lejár

Veszprém vármegye | Gyártás, Termelés

GYÁRTÁSTERVEZŐ

Partnerünk a fémfeldolgozás specialistája. Sok éves gyártási tapasztalatuk hozzáértő partnerré teszi őket ügyfeleik számára Európa-szerte. Az iparból és az üzletberendezési ágazatból ismert cégeknek dolgoznak. Minden embernek megvan a maga története és élettapasztalata, amit magával hoz. Tiszteletben tartják ezt, és ez gazdagítja és teszi azzá őket, akik ma is. Neked is megvan a saját történeted, amit szívesen megosztanál velük? Add le jelentkezésed, hogy TE lehess csapatuk új tagja az alábbi pozícióban:

Állás megtekintése

Értesítés 14 nap múlva lejár

Budapest | HR, Munkaügy

FLOTTA-ÜZLETÁGVEZETŐ

Partnerünk közel 10 éve foglalkozik többek között gépjármű-flottakezeléssel. Küldetésük, hogy ügyfeleik számára megtalálják az igényeikhez leginkább passzoló, költséghatékony megoldást, mindezt kimagasló színvonalon. Cégük jövőjét egy alaposan megtervezett stratégia mentén alakítják, amely garantálja a fenntartható növekedést és a piaci versenyben való sikeres helytállást. Ha részt vennél ebben folyamatban és velük együtt építenéd cégük jövőjét, akkor add le jelentkezésed az alábbi pozícióra:

Állás megtekintése

Értesítés 13 nap múlva lejár

Pest vármegye | Szállítás, Beszerzés, Logisztika

KIEMELT FUVARSZERVEZÉSI VEZETŐ

Ügyfelünk egy sikeresen működő, logisztikai szolgáltatások nyújtására szakosodott nagyvállalat. Bővülő csapatukba keresnek szakembert, Budapest vonzáskörzetébe található irodájukba az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 10 nap múlva lejár

Pest vármegye | Szállítás, Beszerzés, Logisztika

VÁMOSZTÁLY VEZETŐ

Partnerünk, az osztrák anyacéggel rendelkező vállalat több, mint 300 dolgozójának biztosít egy stabil, kiszámítható megélhetést. Budaörsi telephelyén 34 éve lát el különböző autólogisztikai feladatokat. Számukra keresünk új munkatársat a következő munkakörbe:

Állás megtekintése

Értesítés 9 nap múlva lejár

Budapest | Szállítás, Beszerzés, Logisztika

OPERATÍV BESZERZÉSI VEZETŐ

Megbízónk a reklám- és ajándéktárgyak forgalmazásával és emblémázásával foglalkozó vállalat. Hozzájuk keresünk új munkatársakat csapatukba teljes munkaidőben az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 13 nap múlva lejár

Budapest | Szállítás, Beszerzés, Logisztika

RAKTÁROS (BUDAPEST, XXII. KERÜLET)

Megbízónk egy reklám- és ajándéktárgyak forgalmazásával és emblémázásával foglalkozó vállalat. Hozzájuk keresünk új munkatársakat csapatukba teljes munkaidőben az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 9 nap múlva lejár

Budapest | Szállítás, Beszerzés, Logisztika

DISZPÉCSER MUNKATÁRS

Új időszámítás kezdődött azzal, hogy az EU betétdíjas rendszerek bevezetésére kötelezte a tagországokat. Ezzel jelentősen megnövekedett a kereslet a visszaváltó automaták üzemeltetésére. Partnerünk az elmúlt 10 év tapasztalatai alapján gyártják és üzemeltetik Európa egyik legversenyképesebb mobil visszaváltó infrastruktúráját. Jelenleg budapesti-központi telephelyükre keresik új kollégájukat az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 6 nap múlva lejár

Pest vármegye | Élelmiszeripar

SENIOR BESZERZŐ

Partnerünk egy fűszereket, ételízesítőket gyártó élelmiszeripari vállalat. A magyar tulajdonú cég 1991 óta folyamatosan fejlődik, mára több, mint 500 féle terméket állítanak elő. Jelentős részben külföldről szerzik be az alapanyagokat, így az új munkatárs európai, vagy akár egzotikus országok nemzetközi partnereivel működhet együtt. A jelenleg 3 fős beszerzési csapatukba keressük új tagjukat az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 5 nap múlva lejár

Pest vármegye | Szállítás, Beszerzés, Logisztika

NEMZETKÖZI FUVARSZERVEZŐ

Van tapasztalatod a logisztika és a fuvarszervezés területén? Magabiztosan kommunikálsz a partnerekkel és az ügyfelekkel egyaránt? Akkor ez a hirdetés Neked szól! Partnerünk egy 1999-ben alapított magyar tulajdonban lévő, biatorbágyi telephelyű, belföldi és nemzetközi területen egyaránt működő szállítmányozási és logisztikai cég. Most folyamatosan fejlődő csapatuk számára keresünk új munkatársat az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 2 nap múlva lejár

Budapest | Szállítás, Beszerzés, Logisztika

JUNIOR ÁRAZÁSI KOORDINÁTOR (LOGISZTIKAI TERÜLET)

Szeretnél egy dinamikus, nemzetközi környezetben dolgozni, ahol analitikus gondolkodásodat és logisztikai tapasztalataidat magasabb szintre emelheted? Partnerünknél izgalmas és kihívást jelentő projektekben vehetsz részt, ahol újító megoldásokat dolgozhatsz ki és valósíthatsz meg! Partnerünk egy vezető nemzetközi elektronikai vállalat, mely speciális műszaki termékek gyártása mellett innovatív logisztikai megoldások fejlesztésével és alkalmazásával is foglalkozik világszerte. Dinamikusan bővülő csapatuk legújabb tagját keressük az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 2 nap múlva lejár

Budapest | Szállítás, Beszerzés, Logisztika

BESZERZŐ

Partnerünk egy 1990-ben alapított, 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás. Az általuk forgalmazott termékek magas minőséget képviselnek, melyeket professzionális felhasználók részére kínálnak Európában, a Közel-Keleten és az Egyesült Államokban. Széles és folyamatosan bővülő termékkínálatukban megtalálhatók karosszériavédő fóliák, hő- és fényvédő fóliák, autócsomagoló fóliák, belsőépítészeti fóliák és a telepítésükhöz szükséges dekorációs és üvegfólia szerszámok. Most hozzájuk keresünk új munkatársat angol nyelvtudással az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 2 nap múlva lejár

Budapest | Szállítás, Beszerzés, Logisztika

TERMÉKMEGFELELŐSÉGI ADMINISZTRÁTOR

Megbízónk a reklám- és ajándéktárgyak forgalmazásával és emblémázásával foglalkozó vállalat. Hozzájuk keresünk új munkatársat teljes munkaidőben a beszerzési csapatukba az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 5 nap múlva lejár

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye | Szállítás, Beszerzés, Logisztika

GYÁRTÁSTERVEZŐ

Szeretnél egy dinamikus, nemzetközi környezetben dolgozni, ahol mind gyártástervezői, mind operatív beszerzési feladatokat elláthatnál? Csatlakozz Partnerünkhöz és légy részese egy olyan csapatnak, ahol a szakmai fejlődés garantált és nap mint nap új kihívások várnak! Partnerünk egy vezető nemzetközi vállalat a tápegység iparban, amely innovatív megoldásaival és magas színvonalú termékeivel van jelen a globális piacon. Bővülés miatt csapatuk legújabb tagját keressük az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 23 nap múlva lejár

Budapest | Szállítás, Beszerzés, Logisztika

SUPPLY CHAIN SPECIALIST

Megbízónk 100%-ban magyar tulajdonú vállalat, mely kozmetikai, higiéniai és háztartási termékek gyártásának, csomagolásának és értékesítésének élvonalában jár. Termékeikkel hozzájárulnak vásárlóik mindennapi életének kényelméhez és szépségéhez. Ellátási lánc folyamataik zökkenőmentes koordinálására keresünk számukra beszerzés, gyártás, logisztika területén jártas munkatársat az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

Értesítés 28 nap múlva lejár

Győr-Moson-Sopron vármegye | Élelmiszeripar

OPERATÍV BESZERZŐ

Úgy érzed nincs előtted akadály a beszerzésben, logisztikában? Szeretnél egy családias hangulatú, de pörgős munkahelyen dolgozni? Fontos neked, hogy kulcsszerepet tölts be egy cég életében? Olvass tovább! Partnerünk speciális termékek, például kacsa-, liba- vagy nyúlhússal készült állateledel alapanyagok egyik legnagyobb magyarországi előállítója. Folyamatosan bővülő csapatukba keresünk új kollégát az alábbi pozícióba: OPERATÍV BESZERZŐ

Állás megtekintése

Értesítés 1 nap múlva lejár

Veszprém vármegye | Szállítás, Beszerzés, Logisztika

OPERATÍV BESZERZŐ

Partnerünk a fémfeldolgozás specialistája. Sok éves gyártási tapasztalatuk hozzáértő partnerré teszi őket ügyfeleik számára Európa-szerte. Az iparból és az üzletberendezési ágazatból ismert cégeknek, valamint feltörekvő induló vállalkozásoknak dolgoznak. "Minden embernek megvan a maga története és élettapasztalata, amit magával hoz. Tiszteletben tartjuk ezt, ez gazdagít bennünket, és tesz azzá, akik vagyunk." Neked is megvan a saját történeted, amit szívesen megosztanál velük? Vedd fel a kapcsolatot velük, mert lehet, hogy TE leszel csapatuk új tagja! Számukra keresünk most új munkatársat a következő munkakörbe:

Állás megtekintése

Értesítés 12 nap múlva lejár

Tolna vármegye | Szállítás, Beszerzés, Logisztika

MŰSZAKI RAKTÁROS

Szeretne egy biztos munkahelyen dolgozni? Partnerünk egy piacvezető húsipari cég. Stabil gazdasági hátterével hosszútávú lehetőséget biztosít. Jelenleg bővülés miatt keresünk hozzájuk új kollégát az alábbi pozícióba:

Állás megtekintése

További állásajánlatok

Nem találtál most olyan állásajánlatot, amit szerettél volna?

Ha most nem találtad meg amit kerestél, akkor is jelentkezhetsz hozzánk. Regisztrálj és böngéssz aktuális állásajánlataink között! Regisztráció
Regisztráció

Nem találtál most olyan állásajánlatot, amit szerettél volna?

Ha most nem találtad meg amit kerestél, akkor is jelentkezhetsz hozzánk. Regisztrálj és böngéssz aktuális állásajánlataink között! Regisztráció

ÁlláskeresőBlog

Tippek, jó tanácsok, álláskereséshez, bértárgyaláshoz és sok minden máshoz

Bértárgyalás amerikai helyett magyar módon

Egy kiválasztási folyamatban a bértárgyalás dönthet el mindent.

2021. 08. 31.
Milyen skillekre erősíts rá állásinterjú előtt?

Professzionalizmussal kihozhatod magadból a legtöbbet, bármerre is jársz.

2024. 02. 23.
Béremelés kérése és a növekvő bérigény

Nem mindenhol kezdeményez magától fizetésemelést a munkáltató.

2023. 02. 02.