Szeret olyan környezetben dolgozni, ahol nemcsak fenntartani kell a folyamatokat, hanem lehetőség van azok újraszervezésére?
Szívesen venne részt egy egységes, átlátható, hatékony minőségirányítási struktúra megteremtésében?
Van tapasztalata élelmiszeripari minőségirányításban és nyitott egy olyan kihívásra, amelyben stratégiai és operatív szinten egyaránt kulcsfontosságú szerepe lehet?
 
Amennyiben a válaszokban magára ismert, ez a lehetőség pontosan azt a szakmai kihívást nyújtja, amit keres!
 
A vállalatról röviden – stabil háttér, hazai alapanyag, jelentős nemzetközi jelenlét:
Partnerünk Magyarország legnagyobb sajtgyártó vállalata, amely kizárólag hazai gazdaságokból származó tejet dolgoz fel nagy mennyiségben. Portfóliója rendkívül széles, a klasszikus magyar sajtoktól egészen a nemzetközi különlegességekig terjed. Évente 40 000 tonna terméket állít elő, folyamatosan fejleszt, innovál és több, mint 60 országba exportál.
 
A vállalat négy különböző gyártóegységgel dolgozik országszerte. Ezek egységesítése, összehangolt fejlesztése és minőségirányítási szintemelése most stratégiai prioritás. Ehhez keresnek egy olyan vezetőt, aki képes átlátni és koordinálni a különböző gyáregységek működését és részt venni egy nagyszabású, több telephelyet érintő fejlesztési projektben. 
 
Csatlakozzon ehhez az innovatív csapathoz az alábbi pozícióban: 
 
MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI VEZETŐ (TEJIPAR)

Az Ön szerepe – rendszerek működtetése, fejlesztése és egységesítése 4 gyártóhelyen:
 
  • A vállalat minőségirányítási rendszerének működtetése, folyamatos fejlesztése.
  • Gyártási folyamatok nyomon követése a nyersanyagátvételtől a késztermékig.
  • Laborvizsgálatok felügyelete, nemmegfelelőségek kezelése és okfeltárása.
  • Folyamatleírások, specifikációk, dokumentumok rendszeres felülvizsgálata és egységesítése.
  • Külső és belső auditok teljes körű koordinálása, lebonyolítása, hatósági ellenőrzéseken való szakmai részvétel.
  • A dolgozók oktatása, minőségi követelmények folyamatos betartatása.
  • Részvétel folyamat- és termékfejlesztési projektekben.
  • Környezetirányítási rendszer koordinálása tanácsadó bevonásával.
  • Minőségirányítási eszközök, szabványok és követelmények harmonizálása az üzemekben, kiemelten: IFS, ISO 22000, FSSC 22000, BRC, HALAL.
Ez a feladatkör azok számára ideális, akik szeretik a strukturálatlanabb helyzeteket átláthatóvá tenni és hosszú távon fenntartható, egységes rendszereket építeni.
 
Amit ehhez a pozícióhoz keresünk – tapasztalat, szakmai magabiztosság, rendszerben való gondolkodás:
 
  • Felsőfokú élelmiszeripari vagy minőségbiztosítási mérnöki végzettség.
  • Minimum 5 év élelmiszeripari minőségirányítási tapasztalat (tejipar/húsipar/édességipar), ebből legalább 2 év vezetői tapasztalat.
  • Kommunikációképes angol nyelvtudás (napi szintű használat).
  • Élelmiszerbiztonsági és higiéniai előírások pontos ismerete.
  • Analitikai módszerek és eszközök ismerete.
  • ISO 22000, FSSC 22000, IFS mély ismerete (kiemelten fontos), BRC és HALAL ismerete.
  • Személyiségben olyan szakembert keresünk, aki gyakorlatias, operatív szemlélettel dolgozik és képes határozott döntéseket hozni.
  • Precíz, rendszerszemléletű és megbízhatóan, önállóan dolgozik.
  • Nyitott a fejlesztésekre, proaktívan kezeli a változásokat.
  • Rugalmasan mozog több telephely között, flexibilis.
  • Előny: auditori jogosultság; különböző minőségirányítási eszközök és módszerek alkalmazása.
Mit nyer Ön ezzel a pozícióval? – valós szakmai hatás, stabilitás, hosszú távú fejlődési tér:
 
  • A feladatkörhöz illeszkedő bérezés és széleskörű juttatási csomag (SZÉP Kártya, vezetői egészségbiztosítás, bónusz).
  • Céges autót biztosítanak és igény szerint lakhatási támogatást is.
  • Stabil, nemzetközi szinten is jelen lévő vállalati háttérhez csatlakozhat.
  • Jelentős mozgástér a folyamatok fejlesztésében, rendszerek alakításában.
  • Valódi, kézzelfogható szakmai eredmények: auditfelkészültség javítása, szabványok egységesítése, folyamatok optimalizálása.
  • Egy olyan projekt részese lehet, amely hosszú távra meghatározza a vállalat működésének minőségét.
Gyakori kérdések és praktikus információk:
 
Hol történik a munkavégzés?
A pozíció a budapesti központi minőségirányításhoz tartozik, de rendszeres és aktív jelenlét szükséges a gyáregységekben: elsősorban Hajdúböszörményben és Kőröstetétlenen, továbbá Barcson és Kacsótán.
 
Milyen a munkaidő?
Kötetlen munkaidő, a feladatokhoz és az üzemlátogatásokhoz igazodva.
 
Hol helyezkedik el a szerep a szervezetben?
Felsővezetői pozíció. Egy másik vezető mellett egy Minőségügyi mérnök is támogatja a minőségügyi feladatokat.
 
Milyen vezetői hozzáállás szükséges?
Jelenléten alapuló, operatív, gyakorlatias vezetői stílus. A pozíció mind a gyárakban, mind a központban aktív szakmai jelenlétet igényel.
 
 
Amennyiben a pozícióban rejlő felelősség, a munkakör sokszínűsége és a vállalat által kínált hosszú távú, biztos háttér egyaránt megszólította Önt, jelentkezzen Önéletrajz csatolásával!