Partnerünk a Melódin Éttermek a munkahelyi vendéglátásra specializálódott, kiemelkedő hírnévvel rendelkező cég a vállalati étkeztetés terén. Idén Budapest mellett vidéki helyszíneken is megkezdték működésüket, ahol magas színvonalú vendéglátást biztosítanak a dolgozóknak.
 
Céljuk, hogy a munkahelyi vendéglátást minden helyszínen éttermi élménnyé emeljék. A minőség iránti elkötelezettségük mellett folyamatosan követik a legújabb gasztronómiai trendeket.
 
Ezt az innovatív és magas színvonalú munkát egy dinamikus, 200 fős csapat valósítja meg nap mint nap, melynek keresik szakmailag felkészült, lelkes új tagját az alábbi munkakörbe:
 
TERÜLETVEZETŐ (Északkelet-magyarországi régió)
 

Feladatok:
  • Az északkelet-magyarországi üzemekben található éttermeink operatív felügyelete, az étteremvezetők szakmai irányítása
  • Termelési és értékesítési folyamatok optimalizálása
  • Napi/heti/havi forgalmi és költségadatok elemzése, riportálása
  • Alapanyag-felhasználás és készletgazdálkodás ellenőrzése
  • Vállalati sztenderdek kialakításának és betartatásának támogatása
  • A céges színvonal és arculat fenntartása, valamint a vállalat értékeinek és minőségi elvárásainak képviselete a helyszíneken
  • Folyamatos kapcsolattartás az éttermek vezetőivel, a központi menedzsmenttel és a megrendelői oldal képviselőivel
  • A területre vonatkozó döntések, információk és irányelvek közvetítése, végrehajtása és a megvalósítás támogatása
  • A konyhai és kiszolgáló csapatok szakmai támogatása és motiválása
  • Új munkatársak beillesztésének elősegítése
  • Az adminisztrációs rend bevezetése és kontrollálása az éttermekben
  • Minőség- és élelmiszerbiztonsági előírások ellenőrzése, auditok előkészítése, a dokumentációk naprakészen tartása
  • Részvétel új projektek, üzemek, konyhák beindításában
Elvárásaik:
  • Vendéglátóipari végzettség és minimum érettségi
  • Vendéglátásban és/vagy munkahelyi vendéglátásban szerzett több éves tapasztalat, valamint legalább 5 év vezetői múlt
  • Üzemeltetési, gazdasági és adminisztratív folyamatok alapos ismerete
  • HACCP- és élelmiszer-biztonsági előírások gyakorlati ismerete
  • Felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Excel, e-mail, adminisztrációs rendszerek)
  • Angol nyelvtudás
  • Kiváló szervező- és irányítókészség, önálló döntéshozatali képesség
  • Határozott, de emberséges vezetői attitűd; jó kommunikációs és motivációs készségek
  • Elkötelezettség a vállalati értékek, színvonal és vendégelégedettség fenntartása iránt
  • B kategóriás jogosítvány és utazási hajlandóság (rendszeres vidéki helyszíni jelenlét)
Amit kínálnak:
  • Stabil, hosszú távú munkalehetőséget egy sikeresen működő, folyamatosan fejlődő vállalatnál
  • Emberközpontú vezetésre és egymást támogató csapatmunkára épülő munkahelyi légkört, ahol a vendéglátásból ismert közvetlen, nyitott kommunikáció jellemző
  • Céges autót, laptopot és mobiltelefont
  • Kényelmi juttatások a mindennapokra: reggeli, ebéd, kávé, ásványvíz biztosított, valamint kedvezményes vásárlási lehetőség
  • Változatos, felelősségteljes munkakör, amely szakmai fejlődési lehetőséget és kihívásokat kínál
  • Kiszámítható, munka-magánélet egyensúlyát támogató időbeosztás: munkavégzés hétköznapokon, normál munkarendben – hétvégék és ünnepnapok szabadok
Munkavégzés helye:
  • Északkelet-magyarországi régió (Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén és Hajdú-Bihar vármegyék)
Munkaidő:
  • Munkavégzés kizárólag hétköznapokon, normál munkarendben – hétvégék és ünnepnapok szabadok.
Jelentkezés módja:
  • Küldd el szakmai önéletrajzodat az alábbi „Jelentkezés” gombra kattintva!
Mi történik a jelentkezésedet követően?
  • A beérkezett jelentkezéseket megtekintés nélkül automatikusan továbbítjuk partnerünk felé.
  • Ezután már megbízónk veszi át a jelentkezésed kezelését, így a kiválasztási folyamat következő lépéseiben mi már nem veszünk részt.