- Az irodai étterem napi működésének teljeskörű irányítása és a csapat összefogása
- A 8-10 fős éttermi személyzet - pultosok, szakácsok és konyhai kisegítők -munkájának koordinálása és támogatása
- A napi kínálat ellenőrzése, receptúrák szezonhoz igazítása
- Teljeskörű készletgazdálkodás
- A konyhai folyamatok átlátása, szükség esetén részvétel az ételek elkészítésében
- Vendégelégedettség biztosítása
- HACCP előírások betartása és betartatása
- Magas minőségű irodai étkezde és/vagy a la carte étterem vezetésében szerzett minimum 3 éves tapasztalat
- Erős vendéglátói szemlélet
- Kiváló szervezőkészség
- Határozott, felelősségteljes vezetői attitűd
- Bruttó 1.000.000 – 1.300.000 Ft havi eredményességtől függően
- Hétköznapi munkavégzés, az étterem 7:00-17:00-ig tartó nyitvatartása mellett
- Hétfőtől – péntekig, napi 8 óra + szünetidő, teljes bejelentéssel, fizetett szabadsággal
- A munkaidőbeosztás és a kiszámíthatóság miatt a munka és a magánélet jól összeegyeztethető
- Modern, jól felszerelt konyha, minőségi vendégtérrel
- Stabil, hosszú távú munkalehetőség
- Jó megközelíthetőség, parkolási lehetőséggel
- Budapest XIII. kerület
- Hétfőtől – péntekig, napi 8 óra
- Küldd el szakmai önéletrajzodat az alábbi „JELENTKEZÉS” gombra kattintva!
- Kollégáink az elvárások alapján elbírálják pályázatod, és ha megfelelsz, továbbítják azt megbízónknak. A továbbiakban már megbízónk veszi át a kiválasztási folyamatot.