Partnerünk egy több mint három évtizede sikeresen működő magyar vállalat, amely az alkatrész-kereskedelem meghatározó szereplője Európában. 
 
Folyamatos bővülésük és korszerű, saját infrastruktúrájuk révén stabil, hosszú távú munkalehetőséget kínálnak. Több ezer munkatársuk professzionális munkáját modern irodai környezet és szervezett háttér támogatja.
 
Ha szívesen állnál irodai éttermük élére, akkor add le jelentkezésed még ma az alábbi pozícióba:
 
IRODAI ÉTTEREMVEZETŐ

Főbb feladatok:
  • Az irodai étterem napi működésének teljeskörű irányítása és a csapat összefogása
  • A 8-10 fős éttermi személyzet - pultosok, szakácsok és konyhai kisegítők -munkájának koordinálása és támogatása
  • A napi kínálat ellenőrzése, receptúrák szezonhoz igazítása
  • Teljeskörű készletgazdálkodás
  • A konyhai folyamatok átlátása, szükség esetén részvétel az ételek elkészítésében
  • Vendégelégedettség biztosítása
  • HACCP előírások betartása és betartatása
Elvárások:
  • Magas minőségű irodai étkezde és/vagy a la carte étterem vezetésében szerzett minimum 3 éves tapasztalat
  • Erős vendéglátói szemlélet 
  • Kiváló szervezőkészség
  • Határozott, felelősségteljes vezetői attitűd
Amit kínálnak:
  • Bruttó 1.000.000 – 1.300.000 Ft havi eredményességtől függően
  • Hétköznapi munkavégzés, az étterem 7:00-17:00-ig tartó nyitvatartása mellett
  • Hétfőtől – péntekig, napi 8 óra + szünetidő, teljes bejelentéssel, fizetett szabadsággal
  • A munkaidőbeosztás és a kiszámíthatóság miatt a munka és a magánélet jól összeegyeztethető
  • Modern, jól felszerelt konyha, minőségi vendégtérrel
  • Stabil, hosszú távú munkalehetőség
  • Jó megközelíthetőség, parkolási lehetőséggel
Munkavégzés helye:
  • Budapest XIII. kerület
Munkaidő:
  • Hétfőtől – péntekig, napi 8 óra
Jelentkezés módja:
  • Küldd el szakmai önéletrajzodat az alábbi „JELENTKEZÉS” gombra kattintva!
Mi történik a jelentkezésed után?
  • Kollégáink az elvárások alapján elbírálják pályázatod, és ha megfelelsz, továbbítják azt megbízónknak. A továbbiakban már megbízónk veszi át a kiválasztási folyamatot.