
- Mezőgazdasági termények, takarmányok és élelmiszeripari termékek műszeres analitikai vizsgálatainak elvégzése, kiértékelése: nedvesség- és fehérjetartalom mérés (KJELDAHL, DUMAS módszer)
- Gabonák tisztaság vizsgálata az érvényben lévő szabványok szerint
- Reológiai vizsgálatok végzése: sikértartalom, valorigráffal, alveográffal, farinográffal, extenzográffal történő műszeres mérések
- Rutin analízisek elvégzése, helyettesítés más laboratóriumi területen
- Műszerek vizsgálatra kész állapotának figyelemmel kísérése
- Pontos laboratóriumi eredmények kiadása
- Napi munka során az ISO 17025:2018 szabvány folyamatos szem előtt tartása
- Auditokon való megfelelés
- Körvizsgálatokban való sikeres részvétel
- Szakirányú, legalább technikusi végzettség (vegyipari, laboratóriumi, élelmiszeripari vagy mezőgazdasági technikus)
- Hasonló munkakörben szerzett laboratóriumi gyakorlat előnyt jelent
- Megbízhatóság, minőségközpontúság, nyitott és határozott személyiség
- MS Office alkalmazások felhasználói szintű ismerete
- Hasonló profilú cégnél, hasonló munkakörben szerzett gyakorlat
- Angol középfokú nyelvtudás
- Teljes munkaidős, határozatlan idejű foglalkoztatás
- Próbaidő lejárta után SZÉP Kártya juttatás, magánnyugdíjpénztári munkáltatói hozzájárulás
- Utazási hozzájárulás a törvényi kereteknek megfelelően
- Budapest
- Küldje el számunkra lehetőleg fényképes szakmai önéletrajzát, bruttó fizetési igénye megjelölésével az alábbi „JELENTKEZÉS” gombra kattintva!
- Kollégáink a hirdetésben megjelölt szakmai elvárások mentén elbírálják pályázatát és amennyiben az ott leírtak alapján alkalmasnak találják, akkor továbbítják megbízónk felé szakmai profilját.
- Ezt követően már megbízónk kezeli jelentkezését, így a kiválasztási folyamat további részében MI nem fogunk részt venni.