- A szervizkonyha 8 fős csapatának dinamikus összehangolása, motiválása és irányítása, gyors és higgadt, professzionális döntéshozatal a teljes konyhai csapat nevében és vészhelyzetben bármelyik pálya átvétele.
- A mis-en alapos és az apró részletekre kiterjedő kóstolása és ellenőrzése szerviz előtt.
- Az összes elkészült fogás ellenőrzése időzítés, íz, hőfok, minőség és tálalás szempontjából, az utolsó simítások személyes elvégzése.
- Vendégközpontú, szoros munkakapcsolat az étteremvezetővel a tökéletesnél is jobb vendégélmény érdekében.
- Az egészségügyi és biztonsági standardek, higiéniai normák maradéktalan betartatása.
- Középfokú végzettség.
- Legalább 5 évet dolgoztál már egy nagy forgalmú, magas vendégszámú nívós étteremben Magyarországon vagy külföldön.
- A konyhai folyamatok átlátása (kiemelten a tálalást tekintve) elengedhetetlen a munkához.
- Magabiztos kommunikáció angol nyelven.
- Kiemelkedő management és kommunikációs képesség, vendég orientáltság és professzionális hozzáállás.
- Releváns Expeditor Chef tapasztalat nagy tempójú munkakörnyezetben.
- Magyarországon a szférában legmagasabb alapbért biztosítják.
- Hosszú távú munkalehetőség, előrelépési lehetőséggel.
- Személyzeti étkezés.
- Szakmai fejlődési lehetőség.
- Rugalmas munkaidőbeosztás, garantált két nap szabadnap egy héten.
- Budapest 1. kerület
- Heti 4-5 munkanap, körülbelül havi 200 óra.