- A napi termelési program megtervezése, a műszakban beosztott dolgozók munkájának szervezése, irányítása, aktív részvétel a gyártási folyamatokban
- A gyártási folyamatok szigorú felügyelete, minőségi követelmények és előírások biztosítása, betartása
- A termékek minőségének és mennyiségének ellenőrzése, valamint a műszak végén a teljesítmények dokumentálása
- A HACCP pontok és az allergénmentes gyártási folyamatok betartása és dokumentálása
- Közvetlen együttműködés és beszámolás a termelési vezető felé
- Pék, vagy középfokú élelmiszeripari végzettség
- Határozott vezetői készségek és a fegyelmezett munkavégzés iránti elkötelezettség
- Pontos és precíz munkavégzés, teljes körű anyagi felelősségvállalás a műszak alatt
- Versenyképes juttatások és hosszú távú karrierlehetőség
- Stabil munkakörnyezet egy megbízható cégnél
- Felelősségteljes pozíció, amelyben közvetlenül hozzájárulhat a vállalat magas minőségű termékeinek előállításához
- Székesfehérvár
- Műszakhoz igazított heti 40 óra.