RESTAURANT MANAGER

állásajánlat

Basic information

Location: Hungary / Budapest

Professional field: HOSPITALITY / TOURISM

Position level: Middle Manager / Manager

Work experience: 5-7 years

Language knowledge: English Intermediate - oral & written

Would you like to be part of a large restaurant that has been one of Budapest's market-leading restaurants for years? Taking care of the guest experience is vital to you, and you also have relevant experience? If you answered yes to the questions above, this position was made for you!

Our partner is looking for a new team member for the following position:

 

RESTAURANT MANAGER

 

(BREAKFAST/EVENING)

Tasks:
 
  • Coordination of the guest area, bar and front door service team for the perfect guest experience
  • Personal contact with each guest, active participation in seating, planning the perfect flow and intense presence on the pass
  • Organization and management of wine tastings, internal training and daily workshops for continuous and conscious development
 
Requirements:
 
  • 3 years of management experience in an Anglo-Saxon working environment, in a restaurant. (restaurant supervisor/manager)
  • 5 years of experience spent in an English-speaking professional environment, in hospitality
  • Intermediate English language skills
  • A supportive, upbeat, exemplary style
  • Balanced, empathetic, lovable leader
  • Accurate and precise work
  • Load capacity during peak periods
  • A real sense of mission and professional dedication
  • 100% freedom from harmful passions
  • Impeccable ethical background and excellent references
 
Advantages:
 
  • Sommelier / wine program experience
  • Skill-level knowledge of restaurant management and booking software (Micros/Sevenrooms/Opentable/Rkeeper)
  • HR qualification, occupational psychology trainings
  • Knowledge and use of test programs (classmarker)
 
Benefits:
 
  • Basic salary commensurate with professional experience
  • Parking available near the restaurant
  • Contracts of 1 year or longer, stable job opportunities
  • Predictable schedule in short morning or evening shifts
  • Full-time application
  • 1 month holiday/year
  • Continuous professional development, F&B courses, wine program, study trips abroad
 
Place of work: Downtown
 
Working hours: At least 50 hours per week, spread over 4-4.5 days. In addition to 2 senior restaurant managers, the restaurant is managed by 2 junior restaurant managers in daily shifts. The five-member management team works in a predictable schedule in the morning or evening, in 4 or 5 short shifts/ week. Individual shifts are performed alone or in pairs.
 
 
If you are interested in the position, you can submit your application by clicking the button below, attaching your CV:

Hasonló pozíciók

Vendéglátás, Idegenforgalom | Tolna megye

Szeretnél egy szuper csapat tagjaként dolgozni? Szeretnél piacvezető, innovatív cégnél elhelyezkedni? Partnerünk a húsipar meghatározó szereplője. Mind minőségben, mind hatékonyságban példaértékű a többi vállalat körében. Jelenleg bővülés miatt keresünk hozzájuk kollégát az alábbi pozícióba: SZAKÁCS Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

A hirdetés lejár 5 nap múlva
Vendéglátás, Idegenforgalom | Budapest

Szeretnél egy nagy multú étterem tagja lenni, amely évek óta Budapest piacvezető éttermeinek egyike? Számodra a legfontosabb a vendégélményről való gondoskodás és releváns tapasztalattal is rendelkezel? Ha a fenti kérdésekre igennel válaszoltál, ez a pozíció Neked szól! Partnerünk új csapattagot keres az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 59 nap múlva
Vendéglátás, Idegenforgalom | Vas megye

Megbízónk az „Év szállása” verseny 2 díját is elnyerte. Számukra keresünk új csapattagot Olyan tehetséges Munkatársat keresünk, aki a konyhát művészetnek tartja és saját szenvedélyével csapatát is inspirálja, illetve aki a Vendégigények egyszerű kielégítésén túlmenően, meglepetést tud okozni Vendégeinknek. Megbízónk számára új munkatársat keresünk az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 8 nap múlva