TOBORZÓ MUNKATÁRS (szállodaipari tapasztalattal)

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: Vendéglátás, Idegenforgalom

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

A Beck & Partners Kft. egy munkaerő-közvetítő cég. Országos szinten jelen vagyunk mérnök és IT szakemberek toborzásában, illetve felsővezető keresésben is. Ha már rendelkezel 1-2 év szállodaiparban szerzett recepciós, értékesítési vagy rendezvényszervezési tapasztalattal és szeretnéd kipróbálni magad a toborzás-kiválasztás területén és megismerni a szakma rejtelmeit hirdetésünk most Neked szól.
 
Miért Rád gondoltunk?
 
Úgy véljük, tapasztalatodat jól tudnád kamatoztatni a mi szektorunkban is. Hiszen miről is szól a mi munkánk? Folyamatosan meg kell találjuk a legkülönbözőbb emberekkel a közös hangot, jól kell szerveznünk a munkaidőnket hiszen, folyamatosan nagy a pörgés. Mernünk kell kommunikálni hiszen ez az alapja a munkánknak, bátran kell a kihívásokat vállalnunk!
 
Ha úgy érzed szeretnéd magad kipróbálni egy másik szektorban, de nem szeretnéd, hogy eddig megszerzett tapasztalataid kárba vesszenek, akkor mindenképp olvass tovább!
 
TOBORZÓ MUNKATÁRS (szállodaipari tapasztalattal)
Amit Tőled várunk: 
 • 1-2 év szállodaiparban szerzett recepciós, értékesítési vagy rendezvényszervezési tapasztalat. Felsőfokú végzettség (főiskolai vagy egyetemi) – nem várjuk el a HR szakirányt. 
 • Legalább középfokú angol nyelvtudás – aktív szóban és írásban egyaránt. 
 • Érdeklődés a toborzás iránt. 
 • Jó kommunikációs készség. 
 • Folyamatos tanulás, fejlődés iránti elhivatottság.
Feladataid lesznek:
 • Recruiter alapfeladatok elsajátítása: álláshirdetés írása, önéletrajzok szűrése, interjúztatás. 
 • Megfelelő jelöltek felkutatása különböző álláskereső portálokon, adatbázisokban. 
 • Állásértesítő hírlevelek kiküldése nyitott lehetőségeinkre. 
 • Senior kolléga munkájának támogatása, a projektek részfeladatainak átvállalása. 
 • Pozíciók átvétele ügyfeleinktől, részletek megismerése és megértése. 
 • Több projekt egyidejű menedzselése önállóan. 
 • Telefonos és személyes interjúk szervezése és megtartása; ezekről összefoglalók, riportok megírása. Jelölt bemutatók megszervezésében való közreműködés, ügyfelekkel történő folyamatos kapcsolattartás. 
 • Bemutatók utáni események nyomonkövetése adott projekt lezárulásáig.
Juttatások: 
 • Fix alapbér + havi bónusz (teljesítményed alapján). Cafeteria keretet biztosítunk.
 • Ha Budapest vonzáskörzetéből jársz be, távolsági bérleted árát fedezzük.
Egyéb információk: 
 • Hétfőtől-Péntekig 08:30 és 17:30 közötti törzsidőben dolgozunk, (1 órás ebédszünettel) rugalmas munkavégzésben. 
 • A XI. kerületben, tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető helyen, saját parkolóval ellátott épületben található meg irodánk. Telephelyünk letisztult berendezésű, klimatizált, igényes környezetet biztosít a munkavégzésre.
 • Otthoni munkavégzési lehetőséget biztosítunk (hetente 2-3 nap) a próbaidőt követően. 
Mi történik majd a kiválasztás során? 
 
1. Ha önéletrajz alapján szimpatikus vagy számunkra, egy telefonos interjút szervezünk veled. 
2. Sikeres telefonos interjú esetén leteszteljük az IQ-dat, a feladatmegoldási és megértési képességeidet, majd személyes bemutatkozót szervezünk veled. 
3. Ha minden jól alakul, az utolsó forduló keretében leendő közvetlen felettesednek is bemutatunk. Kölcsönös szimpátia esetén egy bértárgyalási kört követően, azonnal ajánlatot adunk. 
4. Amint tudsz, kezdhetsz is. 
 
Ha a fentieket olvasva magadra ismertél, jelentkezz magyar vagy angol nyelvű önéletrajzoddal az alábbi JELENTKEZÉS gombra kattintva!

Hasonló pozíciók

HR, Munkaügy | Budapest

A Beck & Partners Kft. egy több mint 15 éve működő, magyar tulajdonú munkaerő-közvetítő cég. Fő profilunk a magasan kvalifikált szellemi munkaerő toborzás, projektjeink főként mérnöki, IT, pénzügyi és logisztikai területen vannak. Országos ügyfélportfólióval dolgozunk, emellett párhuzamosan több fejlesztési projektet menedzselünk. Meglévő csapatunk folyamatos bővítése miatt keresünk új kollégát a következő pozícióba:

A hirdetés lejár 28 nap múlva
HR, Munkaügy | Budapest

Érdekel a munkaerő toborzás? Tapasztalt mentor segítségével válnál profi fejvadásszá? Örülnél, ha munkádat megbecsülnék, eredményeidet megfelelően elismernék? Ha IGEN a válaszod a fenti kérdésekre? Lehet, hogy egymást keressük! Cégünk a legnagyobb magyar tulajdonú munkaerő-közvetítő cég. Országos szinten jelen vagyunk a fizikai toborzásban, mérnök és IT szakemberek keresésében, illetve felsővezető keresésben is. Ha szívesen belelátnál egy munkaerő-közvetítő cég mindennapjaiba és nem riadsz vissza az adminisztratív feladatoktól, várjuk jelentkezésed. Jelenleg új kollégát keresünk a következő pozícióba:

A hirdetés lejár 28 nap múlva
Pályakezdő, Gyakornok | Budapest

A Beck & Partners Kft. a legnagyobb magyar tulajdonú munkaerő-közvetítő cég. Országos szinten jelen vagyunk a fizikai toborzásban, mérnök és IT szakemberek keresésében, illetve felsővezető keresésben is. Jelenleg új kollégát keresünk HR GYAKORNOKI pozícióba. Ha szívesen belelátnál egy munkaerő-közvetítő cég mindennapjaiba és nem riadsz vissza az adminisztratív feladatoktól, várjuk jelentkezésed.

A hirdetés lejár 28 nap múlva