SENIOR RECRUITER

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: HR, Munkaügy

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

A Beck & Partners Kft. egy több mint 15 éve működő, magyar tulajdonú munkaerő-közvetítő cég. Fő profilunk a magasan kvalifikált szellemi munkaerő toborzás, projektjeink főként mérnöki, IT, pénzügyi és logisztikai területen vannak. Országos ügyfélportfólióval dolgozunk, emellett párhuzamosan több fejlesztési projektet menedzselünk. Meglévő csapatunk folyamatos bővítése miatt keresünk új kollégát a következő pozícióba:

SENIOR RECRUITER

Elvárásaink: 

 • Legalább 2 év recruiter munkakörben szerzett tapasztalat – recruitereink nem specializálódnak 1-1 területre, toborzási projekteket mindenféle szakterületen és pozíció szinten kell tudniuk menedzselni. 
 • Felsőfokú iskolai végzettség.
 • Minimum középfokú aktív angol nyelvtudás – előfordulhat, hogy néha fel kell mérned a jelölt angol nyelvtudását / és vagy, angolul kell a teljes folyamatot menedzselned.
 • Folyamatos szakmai fejlődés iránti igény – fontos, hogy tényleg akarj fejlődni, mi ehhez megadunk neked minden támogatást! 
 • Határozott, de kedves fellépés, nyitott, kiváló kommunikáció.

Előny: 

 • Munkaerő-közvetítő/kölcsönző cégnél szerzett tapasztalat.  

Feladatok: 

 • Toborzási és kiválasztási folyamatok teljes körű koordinálása (ügyfélkapcsolat, sourcing, interjúztatás, jelölt management). 
 • Különböző iparágú projektek menedzselése – ha van tapasztaltod mérnök és IT keresésben, kérünk, emeld ki pályázatodban!

Juttatások: 

 • A szakmai tapasztalatodhoz passzoló alapbéreden felül a jutalékod mértékét a teljesítményed szabja meg. 
 • Cafeteria keretet biztosítunk, ha Budapest vonzáskörzetéből jársz be, távolsági bérleted árát fedezzük. 

Amit még kínálni tudunk számodra: 

 • Rendszeres szakmai képzésekkel támogatjuk a fejlődésed – mert ebben a szakmában nincs olyan, hogy ne lehetne újat tanulni! 
 • Folyamatos csapatépítő programok, így hozzánk csatlakozva rövidesen megtapasztalhatod, milyen is, amikor a cég lazul.
 • Születés és névnapodat, céges évfordulódat sosem felejtjük el megünnepelni. 

 

Egyéb információk: 

 • Hétfőtől- péntekig 8:30 és 17:30 közötti törzsidőben dolgozunk, rugalmas munkavégzésben a XI. kerületben, tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető helyen. 
 • Saját parkolóval ellátott irodánk letisztult berendezésű, klimatizált, igényes környezetet biztosít a munkavégzésre. 
 • 59 fős csapat részeként, velük közös helyiségben végzed majd a munkád, otthoni munkavégzési lehetőséget biztosítunk (minimum hetente 2-3 nap) próbaidőt követően. 

 

Mi történik majd a kiválasztás során? 

 

1. Ha önéletrajz alapján szimpatikus vagy számunkra, egy telefonos interjút szervezünk veled.

2. Sikeres telefonos interjú esetén leteszteljük az IQ-dat, a feladatmegoldási és megértési képességeidet, majd személyes bemutatkozót szervezünk neked ügyvezetőnkkel. 

3. Kölcsönös szimpátia esetén azonnal ajánlatot adunk.

4. Amint tudsz, kezdhetsz is. 

 

Ha a fentieket olvasva magadra ismertél, jelentkezz magyar nyelvű önéletrajzoddal az alábbi gombra kattintva!

Hasonló pozíciók

HR, Munkaügy | Budapest

Partnerünk informatikai tanácsadó cég, amely nagy hangsúlyt fektet a projektmenedzsmentre. Fő tevékenységük projektmenedzsment és üzleti elemzési szolgáltatások nyújtása multinacionális ügyfeleik számára.

A hirdetés lejár 59 nap múlva
Pályakezdő, Gyakornok | Budapest

A Beck & Partners Kft. a legnagyobb magyar tulajdonú munkaerő-közvetítő cég. Országos szinten jelen vagyunk a fizikai toborzásban, mérnök és IT szakemberek keresésében, illetve felsővezető keresésben is. Jelenleg új kollégát keresünk HR GYAKORNOKI pozícióba. Ha szívesen belelátnál egy munkaerő-közvetítő cég mindennapjaiba és nem riadsz vissza az adminisztratív feladatoktól, várjuk jelentkezésed.

A hirdetés lejár 20 nap múlva
Vendéglátás, Idegenforgalom | Budapest

A Beck & Partners Kft. egy munkaerő-közvetítő cég. Országos szinten jelen vagyunk mérnök és IT szakemberek toborzásában, illetve felsővezető keresésben is. Ha már rendelkezel 1-2 év szállodaiparban szerzett recepciós, értékesítési vagy rendezvényszervezési tapasztalattal és szeretnéd kipróbálni magad a toborzás-kiválasztás területén és megismerni a szakma rejtelmeit hirdetésünk most Neked szól. Miért Rád gondoltunk? Úgy véljük, tapasztalatodat jól tudnád kamatoztatni a mi szektorunkban is. Hiszen miről is szól a mi munkánk? Folyamatosan meg kell találjuk a legkülönbözőbb emberekkel a közös hangot, jól kell szerveznünk a munkaidőnket hiszen, folyamatosan nagy a pörgés. Mernünk kell kommunikálni hiszen ez az alapja a munkánknak, bátran kell a kihívásokat vállalnunk! Ha úgy érzed szeretnéd magad kipróbálni egy másik szektorban, de nem szeretnéd, hogy eddig megszerzett tapasztalataid kárba vesszenek, akkor mindenképp olvass tovább!

A hirdetés lejár 47 nap múlva