HR MUNKATÁRS TOBORZÁS-KIVÁLASZTÁS TERÜLETEN

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: HR, Munkaügy

Pozíciószint: Beosztott

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

A Beck & Partners Kft. a legnagyobb magyar tulajdonú munkaerő-közvetítő cég. Országos szinten toborzunk szakembereket, ügyfélkörünk sokszínű, minden szektor nagyobb és kisebb szereplőivel partnerkapcsolatban állunk. Folyamatosan bővítjük saját csapatunkat, jelenleg már közel 60 lelkes kolléga dolgozik azon minden nap, hogy munkavállalók és munkaadók között a kapcsolatot megteremtse. Jelenleg a következő pozícióra várjuk a jelentkezőket:
 
HR MUNKATÁRS TOBORZÁS-KIVÁLASZTÁS TERÜLETEN
 
Olyan jelentkezők pályázatát várjuk, akik már rendelkeznek tapasztalattal a toborzás-kiválasztás világában.
Követelmények:
 • Toborzásban szerzett minimum 1 éves tapasztalat (vállalati és ügynökségi oldalról is jöhetsz). 
 • Felsőfokú végzettség - nem elvárás a szakirányú végzettség.
 • Angol nyelv ismerete minimum középfokon szóban és írásban egyaránt - multinacionális partnercégeinkkel a kapcsolattartás angolul történik!
 • Kiváló kommunikációs képesség, nyitottság, igény a szakmai fejlődésre.
 
Feladatok: 
 • Szakemberek toborzása a legkülönbözőbb pozíciókra - nálunk a borásztól a folyamatmérnökön át a pénzügyi vezetőig minden megfordul!
 • A toborzási projekteket az elejétől a végéig Neked kell majd menedzselni.
 • Kapcsolattartás partnereinkkel, folyamatos egyeztetés igényeikről, hogy biztosan a legmegfelelőbb ember tölthesse be a pozíciót.
 
Juttatások:
 • Fix alapbéredhez bónuszrendszer társul, amely teljesítményeden alapul.
 • Havi cafeteria keret.
 • Ha Budapest vonzáskörzetéből jársz be, távolsági bérleted árát fedezzük.
 • Születésnapok, évfordulók megünneplése.
 • Személyes és csoportos jutalmak, csapatépítők.
 • A próbaidő letelte után home office lehetősége megegyezés szerint.
 
Mi történik majd a kiválasztás során?
 
Felhívunk, telefonos interjút készítünk veled. Ha ott megfeleltél, eljössz hozzánk és beszélgetünk. Irodánk a XI. kerületben található egy csendes, kertvárosi utcában. A személyes találkozón néhány gyors teszt megoldása után felteszünk neked még pár kérdést veled kapcsolatban. Minden esetben kapsz tőlünk visszajelzést – akkor is, ha nem téged választottunk valamiért.
 
Kukkants be irodánk életébe, ha többre vagy kíváncsi, és jelentkezz hozzánk! www.instagram.com/beckandpartners
 
Ha felkeltettük érdeklődésedet, a jelentkezés gombra kattintva add be hozzánk szakmai önéletrajzodat! 

Hasonló pozíciók

HR, Munkaügy | Baranya megye

Legyél részese most egy kiemelkedő vállalat stratégiaalkotásának! Partnerünk Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb élelmiszer-gazdasági vállalatcsoportjának menedzsment cégeként a csoportszintű stratégia kialakításáért és a közös feladatok elvégzéséért felelős. Célja az integráció elősegítése a kiemelt területeken. Most szegedi, valamint pécsi csapatukba keresünk olyan lendületes és tapasztalt szakembert, aki aktívan részt vesz a toborzási stratégia kialakításában, valamint stratégiai és operatív szinten támogatja az üzleti területek megfelelő munkaerő ellátottságát. Várnak csapatukba az alábbi pozícióban:

A hirdetés lejár 4 nap múlva
HR, Munkaügy | Budapest

A Beck & Partners Kft. a legnagyobb magyar tulajdonú munkaerő-közvetítő cég jelenleg az országban. Dinamikusan növekvő csapatunkkal azon dolgozunk nap, mint nap, hogy kapcsolatot teremtsünk partnereink és a munkavállalók között és megtaláljuk azokat a szakembereket, akikkel együtt építhetik szakmai jövőjüket. Jelenleg Recruiter pozícióba keresünk kollégát. Ha van már tapasztalatod a toborzás-kiválasztás területén és új kihívásokra vágysz, ez a lehetőség Neked szól!

A hirdetés lejár 19 nap múlva
HR, Munkaügy | Budapest

A Beck & Partners Kft. a legnagyobb magyar tulajdonú munkaerő-közvetítő cég. Országos szinten toborzunk szakembereket, ügyfélkörünk sokszínű, minden szektor nagyobb és kisebb szereplőivel partnerkapcsolatban állunk. Folyamatosan bővítjük saját csapatunkat, jelenleg már közel 60 lelkes kolléga dolgozik azon minden nap, hogy munkavállalók és munkaadók között a kapcsolatot megteremtse. Pályakezdő, HR terület iránt érdeklődő jelentkezők pályázatát várjuk Pályakezdő HR Asszisztens pozícióra.

A hirdetés lejár 26 nap múlva