B2B értékesítő (szolgáltatás értékesítés)

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: Értékesítés, Kereskedelem

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

A Beck & Partners Kft. most saját értékesítő csapatának bővítése okán keres új kollégát.
Ha már van minimum 2 éves tapasztalatod szolgáltatás értékesítési területen, akkor ez a lehetőség most neked szól! 
 
Cégünk az ország teljes területén vállal toborzással kapcsolatos megbízásokat, szektortól és szakterülettől függetlenül, így értékesítőink is széles tudással rendelkeznek a magyar munkaerőpiacon.
 
B2B értékesítő (szolgáltatás értékesítés) 
Amit elvárunk Tőled: 
 • Minimum 2 év értékesítésben szerzett tapasztalat – kifejezetten valamilyen szolgáltatás értékesítésében szerzett tapasztalatot keresünk jelenleg, így ez a legfontosabb elvárásunk! 
 • Felsőfokú végzettség, diploma megléte – terület nem számít 
 • Angol nyelvismeret minimum középfokon – merj megszólalni is, ha szükséges
Előny:
 • HR szolgáltatás értékesítésében szerzett tapasztalat.  
Feladataid lesznek: 
 • Új ügyfelek akvirálása. Kifejtve ez mit jelent? Toborzással kapcsolatos szolgáltatásaink professzionális értékesítése (telefonon, online, később személyes tárgyalás formájában) szoros együttműködésben a recruitment csapattal 
 • Munkaerőközvetítéssel kapcsolatos szolgáltatások értékesítése
 • Ügyviteli rendszerben adminisztráció precíz, pontos vezetése
Juttatások:
 • Alapfizetésed mellé, havi teljesítményedet és kiemelt eredményidet bónusszal jutalmazzuk majd.
Amit még nyújtani tudunk az anyagiak mellett: 
 • Családias, összetartó csapatot – ez nem csak sablonos szöveg. Bár nagy felelősséget szeretnénk Rád bízni, minden támogatást meg is adunk, hogy elbírj vele. 
 • Most már lassan csapatépítőink is visszatérnek, így, ha most kerülsz hozzánk felvételre, hamar megtapasztalhatod, milyen is, amikor a cég lazul. 
 • Folyamatos szakmai képzésekkel támogatjuk a kollégákat – mert ebben a szakmában nincs olyan, hogy ne lehetne újat tanulni.
Mi történik majd a kiválasztás során? 
Felhívunk, telefonos interjút készítünk veled. Ha ott megfeleltél, eljössz hozzánk és beszélgetünk. Irodánk a XI. kerületben található egy csendes, kertvárosi utcában. Ha első körben megfelelőnek bizonyulsz, akkor 1-2 kolléga még esetleg rád pillant majd pár kérdés erejéig. Minden esetben kapsz tőlünk visszajelzést – akkor is, ha nem téged választottunk valamiért. 
Kukkants be irodánk életébe, ha többre vagy kíváncsi: www.instagram.com/beckandpartners
 
A jelentkezés gombra kattintva várjuk pályázatodat magyar nyelvű önéletrajzod elküldésével! 

Hasonló pozíciók

Értékesítés, Kereskedelem | Budapest

A Beck and Partners Kft. több, mint 15 éve a magyar munkaerő-közvetítői piac szereplője. Most új munkatárssal szeretnénk bővíteni értékesítő csapatunkat. A feladat komplex, leendő partnerlehetőségek felkeresésétől kezdve, tárgyalások lebonyolításán át, egészen a fejvadász szakma megismeréséig terjed. Könnyen meg kell tudni találni a közös hangot mindenkivel és nagy a pörgés, a piac – főleg most- folyton változik. Pont emiatt rugalmas gondolkodásmódra és gyors helyzetfelismerésre van szükség. Ha rendelkezel felsőfokú végzettséggel, angolul minimum középfokon beszélsz és van affinitásod a terület iránt, lehetőségünk neked szól!

A hirdetés lejár 13 nap múlva
Értékesítés, Kereskedelem | Fejér megye

Partnerünk Európa egyik vezető vállalata ipari karbantartáshoz, javításhoz és felújításhoz szükséges termékek és szolgáltatások terén. Mechanikus erőátviteli, pneumatikai, hidraulikai rendszerek, csapágyak, szerszámok, egészség- és biztonságvédelmi felszerelések gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A vállalat lassan 10 éve tevékenykedik Magyarországon országszerte. Bővülő csapatába keresünk új munkatársat az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 13 nap múlva
Értékesítés, Kereskedelem | Pest megye

Ügyfelünk egy magyar gyártó cég, mely a kutatásra és a fejlesztésre helyezi a hangsúlyt a sterilizálás és a fertőzésveszélyes hulladékkezelési rendszerek terén. Jelen vannak nemzetközi piacon is, világszerte több, mint 80 országban nyújtanak megoldást egészségügyi, gyógyszeripari és mezőgazdasági partnereik számára. Bővítés miatt keresik most új kollégájukat az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 31 nap múlva