ÜGYFÉLSZOLGÁLATI SALES MANAGER

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Vas megye

Munkaterület: Értékesítés, Kereskedelem

Elvárt végzettség: Gimnázium

Munkatapasztalat: 0-1 év

Nyelvtudás: Nem igényel nyelvtudást

Nagy múltú nyelviskola felnőttképzési intézményébe keresünk új munkatársakat
 
ÜGYFÉLSZOLGÁLATI SALES MANAGER
pozícióba.
 
SZOMBATHELY
Te vagy az ideális jelölt ha:
  • imádsz  emberekkel foglalkozni
  • szereted a kihívásokat a kemény munkát
  • nagyon lelkes tudsz lenni attól hogy segíts egy másik embernek
  • pörögsz szervezel intézkedsz egész nap és ez a lételemed
  • egy kitűzött cél elérése számodra olyan kihívás amiért hajlandó vagy mindent megmozgatni hogy azt el is érd
Munkavégzés helye:
  • Szombathely 
Juttatások:
  • Örömmel díjazzuk a magas minőségű munkát és becsüljük meg kollégáinkat, amire számíthatsz az 200-400 000 ezer Ft közötti jövedelem 
  • Előrejutás: karrier lépcsőnk teljesen kidolgozott és amennyiben szeretnél feljebb jutni ebben minden támogatást megkapsz tőlünk!
Várunk dinamikus, pörgős csapatukba!
Ha szeretnél te is közéjük tartozni, úgy küld el jelentkezésedet honlapunkon keresztül!

Hasonló pozíciók

Értékesítés, Kereskedelem | Országos

Megbízónk 1964 óta gyárt konzervipari termékeket, az idő alatt több ezer termék gyártási tapasztalata és receptúrája gyűlt össze. 2006. januártól 100%-ban magyar családi tulajdonban van. A mintegy 50 éves múlt mellett a legmodernebb technológia áll rendelkezésükre, mely képes a nagyüzemi méretű termelésre és lehetővé teszi a legkorszerűbb zárási (vákum) és hőkezelési (sterilizálás, pasztörizálás) technológiák alkalmazását. Büszkék arra, hogy munkatársaik legnagyobb része több évtizede a cégnél dolgozik és mindent tudnak a konzervgyártásról, azaz, hogy miből, hogyan lehet és kell minőségi, egészséges élelmiszert készíteni. Jelenleg bővítés miatt keressük értékesítési csapatuk legújabb 2 tagját.

A hirdetés lejár 34 nap múlva
Értékesítés, Kereskedelem | Országos

Több mint 50 éve működő partner cégünk a fröccsöntési technológiában jártas országos és nemzetközi szinten. Németország és Verőcei telephelyeiken precíz és nagy pontosságú műanyag fröccsöntött alkatrészeket gyártanak az autóipar, az elektronika, az orvostechnika és a gépipar számára. Magyarországi partnerhálózat kialakítására keresünk munkatársat az alábbi új pozícióba:

A hirdetés lejár 38 nap múlva
Energiaipar | Budapest

Partnerünk egy nemzetközi szinten működő vállalatcsoport, akiknek fő tevékenységük villamos energia termelés és értékesítés. Az árampiacokon jelen lévő európai társaságok közül, mind az ügyfeleik számát, mind a beépített teljesítőképességüket tekintve a tíz legnagyobb társaság egyike. Magyar leányvállalatuk csapatának bővítése céljából keresik új munkatársukat a következő pozícióba: Ha rendelkezel haladó szintű Excel ismeretekkel, érdeklődsz az energetika iránt és szívesen dolgoznál egy nemzetközi nagyvállalat hazai csapatában, ahol megismerkedhetsz a villamos energia kereskedelem teljes értékláncával, akkor ITT a helyed! PÁLYAKEZDŐK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!

A hirdetés lejár 6 nap múlva