JUNIOR PPC MANAGER

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: Marketing, PR, Média

Pozíciószint: Specialista

Elvárt végzettség: Felsőfokú tanfolyam Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

A Beck & Partners Kft. egy több mint 15 éve működő, magyar tulajdonú munkaerő-közvetítő cég. Nem specializálódtunk, vállalatunk fizikai munkaerő toborzástól elkezdve, felsővezető keresésekig szinte minden területen vállal megbízásokat. Ügyfélportfóliónk hasonlóképp színes és országos szintre terjed ki. Ha ez még nem lenne elég sokrétű, adunk karrier-tanácsadást és online szakmai tréningeket is szervezünk. 
 
Saját csapatunk bővítése miatt keresünk 
 
JUNIOR PPC MANAGER
 
pozícióba új kollégát, online toborzási kampányaink menedzselésére. 
Ezek birtokában ugorj a Jelentkezés gombra:
 • Minimum 1 év tapasztalat PPC managementben ill. Facebook kampányok menedzsmentjében és ügyfélkapcsolattartásban 
 • Legalább középszintű angol nyelvtudás
 • Hiperérzékenység a helyesírási hibák, logikátlanságok látványára
 • Pörgős munkavégzés jellemez, és félre tudod tenni az illúziót, hogy egy KKV-ben munkaidő alatt csak kávézgatni szokás. Kávézgatunk is, de csak hogy még jobban pöröghessünk. 
 • HR vagy toborzási kampányokban szerzett tapasztalat nem elvárás, de hatalmas előnyt jelent! 
Speciális feladatkör vár rád: 
 • Az elsődleges feladatod az online toborzási szolgáltatásunk támogatása lesz, ennek keretében Facebook hirdetési kampányokat kell elindítanod, finomhangolnod és az eredményeit riportálnod, a kampányok statisztikáit továbbítanod a megbízók felé. 
 • Ahhoz, hogy jó munkát végezhess, a te feladatod lesz, hogy plusz infókat bekérj a megbízóktól, leegyeztesd velük az online hirdetések részleteit, érvelj amellett, hogy miért kell plusz adatokat megadniuk. Ugyanígy neked kell a kampányok eredményeit, statisztikáit átküldeni nekik. . 
 • A másodlagos feladatod a marketinges csapat támogatása lesz ad hoc feladatokban: saját felületeink hirdetéseinek menedzsmentje, weboldalainkhoz kapcsolódó Google Ads kampányok indítása stb. 
Ez vár nálunk:
 • Megbecsülés, mind emberi, mind anyagi oldalon: meggyőződésünk, hogy jó munkát elégedett kolléga végez, és a jó munka megéri az árát. 
 • Rugalmas munkavégzés: minket nem érdekel, hol és mikor, csak csináld meg a munkádat gyorsan és jól. Az irodánk amúgy az Allee közelében, a Bártfai utca 15-17-es szám alatt található. 
 • Humor Heroldok és Helgák csapata: szeretjük és értjük a humort, és találkoztunk olyannal is, aki jófejnek nevezett minket. 
 • Transzparencia: nem köntörfalazunk, elmondjuk, mit várunk, és mit adunk cserébe. Számukra az a fontos, hogy jól érezd magad, és jól dolgozz velünk. ha ehhez szükséged van bármire, vezetőink ajtaja nyitva áll előtted (már akinek van). 
 • Bízunk benned: a csapat rajtra készen várja, hogy segítsen neked, ha kérdésed, kétséged támad, vagy elakadsz. Minden más esetben a te dolgod a tiéd marad, annak örülünk, ha önállóan boldogulsz, mi pedig haladhatunk a saját feladatainkkal. 
 • Mini-ügynökségi működés: a csapatunkban van grafikus és szövegíró, akik igény esetén segítik a munkádat. Neked a hirdetések komplett jó teljesítéséért kell felelned. Fontos, hogy proaktív légy, foglalkozz is a hirdetésekkel, és ne csak rutinból végezd a munkád. Ha valami lehet jobb, legyen is. 
Ha a hirdetésünket olvasva már láttad magad a csapatban, kattints a Jelentkezés gombra, és küldd el az önéletrajzod, hogy mi is ideképzelhessünk!