RECRUITMENT TEAM LEADER

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: HR, Munkaügy

Pozíciószint: Középvezető / Menedzser

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 3-5 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

A Beck & Partners Kft. most már 15 éve működő, magyar munkaerő-közvetítő cég. Nagy- és kisvállalatoknak toborzunk országos szinten szektortól és szakterülettől függetlenül szakembereket. A következő pozícióba keresünk most új kollégát bővülés miatt: 
 
RECRUITMENT TEAM LEADER
 
Ha már eltöltöttél minimum 3 évet toborzás-kiválasztás területén és szeretnél feljebb lépni a ranglétrán, lehetőségünk most Neked szól!
 
A vezetői tapasztalat előny, de fontosabbak a soft skillek és a toborzás területének mély ismerete. Olyan embert keresünk, aki képes operatív szinten irányítani senior és junior recruiterek, sourcerek munkáját és párhuzamosan még szívesen dolgozna pár toborzási projekten is. Ügyfélkörünk és pozíciónk vegyes szakterületűek, így elengedhetetlen, hogy legyen tapasztalatod többféle terület toborzásában is.
Foglaljuk össze, mik a konkrét elvárásaink:
 
 • Felsőfokú végzettség – terület nem számít, de preferáljuk a következőket: HR, közgazdász, kereskedelmi vagy egyéb reál területen szerzett diploma
 • 3 év ügynökségi, vagy vállalati oldalon szerzett recruitment tapasztalat 
 • Középfokú angol nyelvtudás - szóban és írásban egyaránt
 • Jó szervező készség, analitikus gondolkodás, barátságos, de határozott kommunikáció
Konkrét feladataid lesznek:
 
 • 6 fős recruiterekből és sourcerekből álló csapat irányítása
 • Feladatok delegálása a csapattagok között, prioritások meghatározása
 • Egyéni fejlődés nyomon követése, mentorálás
 • A teljes szolgáltatás koordinálása, és a saját projektek menedzselése
 • Szakmai vezetőkkel együttműködés, toborzási stratégia kialakítása
Amit, mi tudunk Neked nyújtani:
 • Kihívást – számítunk Rád a folyamatok kialakításában is, ötleteidet nyitottan fogadjuk.
 • Alapfizetés, cafeteria, vezetői bónusz és további teljesítményalapú bónuszok.
 • Családias, összetartó csapatot – ez nem csak sablonos szöveg. Bár nagy felelősséget szeretnénk Rád bízni, minden támogatást meg is adunk, hogy elbírj vele.
 • Most már lassan csapatépítőink is visszatérnek, így, ha most kerülsz hozzánk felvételre, hamar megtapasztalhatod, milyen is, amikor a cég lazul.
 • Folyamatos szakmai képzésekkel támogatjuk a kollégákat – mert ebben a szakmában nincs olyan, hogy ne lehetne újat tanulni.
Mi történik majd a kiválasztás során?
 
Felhívunk, telefonos interjút készítünk veled. Ha ott szimpatikusak vagyunk egymásnak, eljössz hozzánk és beszélgetünk. Irodánk a XI. kerületben található egy csendes, kertvárosi utcában.
 
Minden esetben kapsz tőlünk visszajelzést – akkor is ha nem téged választottunk valamiért.
 
Kukkants be irodánk életébe, ha többre vagy kíváncsi: www.instagram.com/beckandpartners
 
Jelentkezem gombra kattinva tudod pályázatod benyújtani! 

Hasonló pozíciók

HR, Munkaügy | Budapest

A Beck & Partners Kft. több, mint 15 éves múltra visszatekintő magyar munkaerő-közvetítő cég. Most saját értékesítő csapatunkba keresünk egy olyan még felsőoktatásban tanuló gyakornokot, akit érdekel a toborzás-kiválasztás világa és szívesen segítene senior értékesítőnk munkájának támogatásában. Rugalmasan alkalmazkodunk órarendedhez, a lényeg, hogy minimum 2 teljes napot/hét ránk tudj száni az idődből. Ha szükséges tanulmányaidhoz gyakornoki hely, mi igazolni tudjuk neked!

A hirdetés lejár 15 nap múlva
HR, Munkaügy | Budapest

Beck & Partners Kft. egy több mint 15 éve működő, magyar tulajdonú munkaerő-közvetítő cég. Nem specializálódtunk, vállalatunk fizikai munkaerő toborzástól elkezdve, felsővezető keresésekig szinte minden területen vállal megbízásokat. Ügyfélportfóliónk hasonlóképp színes és országos szintre terjed ki. Ha ez még nem lenne elég sokrétű, adunk karrier-tanácsadást, saját toborzó szoftvert fejlesztünk és online szakmai tréningeket is szervezünk. Saját csapatunk folyamatos bővítése miatt keresünk most a következő pozícióba új kollégát:

A hirdetés lejár 76 nap múlva
HR, Munkaügy | Budapest

Beck & Partners Kft. egy több mint 15 éve működő, magyar tulajdonú munkaerő-közvetítő cég. Nem specializálódtunk, vállalatunk fizikai munkaerő toborzástól elkezdve, felsővezető keresésekig szinte minden területen vállal megbízásokat. Ügyfélportfóliónk hasonlóképp színes és országos szintre terjed ki. Ha ez még nem lenne elég sokrétű, adunk karrier-tanácsadást, saját toborzó szoftvert fejlesztünk és online szakmai tréningeket is szervezünk. Ha van már minimum 2 év tapasztalatod recruitment területen, rendelkezel minimum egy diplomával és még angolul is beszélsz, lehetőségünk most Neked szól! Saját csapatunk folyamatos bővítése miatt keresünk most új kollégát a következő pozícióba:

A hirdetés lejár 45 nap múlva