RECRUITER

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: HR, Munkaügy

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

Beck & Partners Kft. egy több mint 15 éve működő, magyar tulajdonú munkaerő-közvetítő cég. Nem specializálódtunk, vállalatunk fizikai munkaerő toborzástól elkezdve, felsővezető keresésekig szinte minden területen vállal megbízásokat. Ügyfélportfóliónk hasonlóképp színes és országos szintre terjed ki. Ha ez még nem lenne elég sokrétű, adunk karrier-tanácsadást, saját toborzó szoftvert fejlesztünk és online szakmai tréningeket is szervezünk. Saját csapatunk folyamatos bővítése miatt keresünk most
 
RECRUITER
 
pozícióba új kollégát.
 
Ha van már minimum 2 év tapasztalatod recruitment területen, rendelkezel minimum egy diplomával és még angolul is beszélsz, lehetőségünk most Neked szól!
Nézzük mit tud nyújtani számodra cégünk:
 • Erős szakmai támogatás - csapatvezető kollégáink már több, mint 10 éve űzik a szakmát és tudásukat nem restek átadni.
 • Előrelépési lehetőséget – célunk az, hogy a későbbiekben akár csapatvezetőként is kipróbálhasd magad, tehát akkor érdemes jelentkezned, ha úgy érzed van benned elég ambíció.
 • Megbecsülés, mind emberi, mind anyagi oldalon – alapfizetésed mellé saját teljesítményedet bónusszal jutalmazzuk, mert nem vesszük készpénznek a kemény munkát és szakmai elhivatottságot.
 • Rugalmas munkavégzés – a home office nálunk nem szitokszó, ez hosszútávon sem változik járványhelyzet ide-oda mi biztosítjuk számodra a work-life balance fenntartásának lehetőségét.
 • Barátságos, nyitott társaság egy családias vállalatnál – ez nem csak reklámszöveg, szakmánkból adódóan nálunk alap az emberközpontú gondolkodás és az empátia.
 • Buda zöldövezetében elhelyezkedő irodaépület, mely nagyon könnyen megközelíthető Budapest szinte bármely részéből.
Mi az, amit cserébe elvárunk Tőled?
 • Minimum 2 év recruitment területen szerzett tapasztalatot – lehet ez vállalati oldalon, vagy ügynökségi oldalon szerzett szakmai tudás, a lényeg, hogy hosszabb távon a toborzásban képzeld el a jövőd. 
 • Felsőfokú végzettséget, diploma meglétét – mérnökökkel, informatikusokkal és vezető beosztásban dolgozó munkavállalókkal kell majd szakmai interjúkat készítened, tudnod kell majd beszélni több szakma nyelvén is.
 • Angol nyelvtudást minimum magabiztos középfokon szóban és írásban. Ügyfélkörünk egy része multinacionális cégekből áll, így ez elengedhetetlen lesz a mindennapi munkád során.
 • Kitartást és eredményorientáltságot – ez a munkakör nem aktatologatásból áll és önmagában az sem lesz elegendő, hogy szeretsz emberekkel kommunikálni. Ennél szakmailag komolyabb ambícióra lesz ide szükséged. Persze fontos az empátia és a jó kommunikáció is, de ezt tekintsük az alapnak.
Konkrét feladataid lesznek:
 
 • Ügyfeleinkkel egyeztetés a meghirdetésre kerülő pozíció részleteiről.
 • Álláshirdetések szövegének megírása, posztolása különböző portálokra.
 • Álláskereső adatbázisokban pozícióinkra megfelelő jelöltek felkutatása.
 • Állásértesítő hírlevelek megfogalmazása, álláskeresőknek tájékoztatók küldése.
 • Önéletrajzok szűrése, megfelelő pályázók továbbítása ügyfeleink számára.
 • Pályázók interjúztatása személyes, vagy telefonos formában (jelenleg videóinterjú lebonyolítása).
 • Kiválasztási folyamat további menedzselése, ügyfelekkel szoros kapcsolattartás, míg sikeresen be nem töltötted a rád bízott pozíciót.
Ha hirdetésünk úgy érzed neked szólt, várjuk jelentkezésedet magyar nyelvű önéletrajzod elküldésével.

Hasonló pozíciók

HR, Munkaügy | Budapest

A Beck & Partners Kft. több, mint 15 éves múltra visszatekintő magyar munkaerő-közvetítő cég. Szolgáltatásainkkal több, mint 400 ügyfelünk toborzási igényeit elégítjük ki, legyen szó fizikai toborzásról, vagy akár felsővezető keresésről. Magyarországon majd minden szektorban jelen vagyunk, kapcsolati hálónk lefedi az ország teljes területét. Most saját értékesítő csapatunkat szeretnénk megtámogatni. Olyan, még felsőoktatásban tanuló gyakornokot keresnünk, akit érdekel a toborzás-kiválasztás világa és szívesen segítene senior értékesítőnk munkájának támogatásában. Rugalmasan alkalmazkodunk órarendedhez, a lényeg, hogy minimum 2 teljes napot/hét ránk tudj száni az idődből. Ha szükséges tanulmányaidhoz gyakornoki hely, mi igazolni tudjuk neked!

A hirdetés lejár 43 nap múlva
HR, Munkaügy | Budapest

Beck & Partners Kft. egy több mint 15 éve működő, magyar tulajdonú munkaerő-közvetítő cég. Nem specializálódtunk, vállalatunk fizikai munkaerő toborzástól elkezdve, felsővezető keresésekig szinte minden területen vállal megbízásokat. Ügyfélportfóliónk hasonlóképp színes és országos szintre terjed ki. Ha ez még nem lenne elég sokrétű, adunk karrier-tanácsadást, saját toborzó szoftvert fejlesztünk és online szakmai tréningeket is szervezünk. Saját csapatunk folyamatos bővítése miatt keresünk most a következő pozícióba új kollégát:

A hirdetés lejár 104 nap múlva
HR, Munkaügy | Budapest

A Beck & Partners Kft. magyar munkaerő-közvetítő cég. Országos szinten jelen vagyunk a fizikai toborzásban, mérnök és IT szakemberek keresésében, illetve felsővezető keresésben is. Ha már rendelkezel 1-2 év szállodaiparban szerzett recepciós, értékesítési vagy rendezvényszervezési tapasztalattal és szeretnéd kipróbálni magad a toborzás-kiválasztás területén és megismerni a szakma rejtelmeit hirdetésünk most Neked szól. Miért Rád gondoltunk? Úgy véljük, tapasztalatodat jól tudnád kamatoztatni a mi szektorunkban is. Hiszen miről is szól a mi munkánk? Folyamatosan meg kell találjuk a legkülönbözőbb emberekkel a közös hangot, jól kell szerveznünk a munkaidőnket hiszen, folyamatosan nagy a pörgés. Mernünk kell kommunikálni hiszen ez az alapja a munkánknak, bátran kell a kihívásokat vállalnunk! Ha úgy érzed szeretnéd magad kipróbálni egy másik szektorban, de nem szeretnéd hogy eddig megszerzett tapasztalataid kárba vesszenek, akkor mindenképp olvass tovább!

A hirdetés lejár 12 nap múlva