JUNIOR ÉRTÉKESÍTŐ – HR SZOLGÁLTATÁS TERÜLET

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: Értékesítés / Kereskedelem

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

A Beck and Partners Kft. a magyar munkaerő-közvetítői piac egyik jelentős szereplője. Most saját csapatunkat szeretnénk bővíteni egy

 

JUNIOR ÉRTÉKESÍTŐ

 

kollégával.

A feladat komplex, leendő partnerlehetőségek felkeresésétől kezdve, tárgyalások lebonyolításán át, egészen a fejvadász szakma megismeréséig terjed. Könnyen meg kell tudni találni a közös hangot mindenkivel és nagy a pörgés, a piac – főleg most- folyton változik. Pont emiatt rugalmas gondolkodásmódra és gyors helyzetfelismerésre van szükség.

Ha rendelkezel felsőfokú végzettséggel, angolul minimum középfokon beszélsz és van affinitásod a terület iránt, lehetőségünk neked szól!

Jelige: A tapasztalat felszedhető, az attitűd nem!

Amit mi tudunk neked nyújtani:

 • Alapfizetés (az eddigi tapasztalataid és eredményeid alapján) + havi bónusz (teljesítményed alapján); Cafeteria
 • Segítőkész, kedves kollégák – összetartó csapat!
 • Születésnapok, évfordulók megünneplése
 • Személyes és csoportos jutalmak, csapatépítők
 • És ha nem tud senki vigyázni a kutyusodra – alkalmanként még őt is magaddal hozhatod! :)
 • A próbaidő letelte után home office lehetősége megegyezés szerint.

 

Mi az, amivel mindenképpen kell rendelkezned?

 • Felsőfokú (főiskolai, vagy egyetemi) végzettség
 • Minimum 1 éves munkatapasztalat (a terület alapvetően nem számít, a lényeg, hogy legyen affinitásod az értékesítés iránt)
 • Középfokú angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt
 • Jó kommunikációs készség – mely képességedet napi szinten kell majd bizonyítanod munkád során
 • Affinitás a toborzás-kiválasztás világa iránt

Jó, ha van:

 • Értékesítésben szerzett 1 éves tapasztalatod

A következő feladatokban számítunk munkádra:

 • Meglevő partnerkapcsolatok ápolása, új üzleti lehetőségek felkeresése.
 • Tárgyalások lebonyolítása, HR szolgáltatások értékesítése.
 • Célpiac és szolgáltatásaink megismerése
 • Pontos CRM adminisztráció vezetése

 

Mi történik majd a kiválasztás során?

Felhívunk, telefonos interjút készítünk veled. Ha ott megfeleltél, eljössz hozzánk és beszélgetünk. Irodánk a XI. kerületben található egy csendes, kertvárosi utcában. Ha első körben megfelelőnek bizonyulsz, akkor 1-2 kolléga még esetleg rád pillant majd pár kérdés erejéig. Minden esetben kapsz tőlünk visszajelzést – akkor is ha nem téged választottunk valamiért. Kukkants be irodánk életébe ha többre vagy kíváncsi, és jelentkezz hozzánk! www.instagram.com/beckandpartners

Hasonló pozíciók

HR / Munkaügy | Budapest

A Beck & Partners Kft. Magyarország egyik vezető munkaerő-közvetítő cége, most már 15 éves múltra tekint vissza. Amennyiben eddig valamilyen kereskedelmi egységben dolgoztál és munkád központi eleme a vásárlók elégedettségének biztosítása volt, akkor lehetőségünk most hozzád szól. Saját toborzó csapatunkat bővítjük folyamatosan a megnövekedett megbízások miatt. Jelenleg JUNIOR TOBORZÁS-KIVÁLASZTÁS MUNKATÁRS pozícióba keressük új munkatársunkat. Miért pont téged keresünk? Mi köze ennek a területnek az eddigi tapasztalataidhoz? Valójában nagyon sok. Mi nem csak toborzunk, nem csak HR-ben kell otthon lennünk. Szót kell tudnunk érteni a legkülönbözőbb emberekkel, képesnek kell lennünk értékesítői szemlélettel is dolgozni. Törekednünk kell arra, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen és megbízzon szakértelmünkben. Ha belegondolsz, TE is pontosan ezt csináltad eddig.

A hirdetés lejár 2 nap múlva
HR / Munkaügy | Budapest

Beck & Partners Kft. egy több mint 15 éve működő, magyar tulajdonú munkaerő-közvetítő cég. Nem specalizálódtunk, vállalunk fizikai munkaerő toborzástól elkezdve, felsővezető keresésekig szinte minden területen vállal megbízásokat. Ügyfélportfóliónk hasonlóképp színes és országos szintre terjed ki. Ha ez még nem lenne elég sokrétű, adunk karrier-tanácsadást, saját toborzó szoftvert fejlesztünk és online szakmai tréningeket is szervezünk. Saját csapatunkat folyamatos bővítése miatt keresünk most új kollégát.

A hirdetés lejár 30 nap múlva
HR / Munkaügy | Budapest

A Beck & Partners Kft. több, mint 15 éves múltra visszatekintő magyar munkaerő-közvetítő cég. Szolgáltatásainkkal több, mint 400 ügyfelünk toborzási igényeit elégítjük ki, legyen szó fizikai toborzásról, vagy akár felsővezető keresésről. Magyarországon majd minden szektorban jelen vagyunk, kapcsolati hálónk lefedi az ország teljes területét. Most saját értékesítő csapatunkat szeretnénk megtámogatni. Olyan, még felsőoktatásban tanuló gyakornokot keresnünk, akit érdekel a toborzás-kiválasztás világa és szívesen segítene senior értékesítőnk munkájának támogatásában. Rugalmasan alkalmazkodunk órarendedhez, a lényeg, hogy minimum 2 teljes napot/hét ránk tudj száni az idődből. Ha szükséges tanulmányaidhoz gyakornoki hely, mi igazolni tudjuk neked!

A hirdetés lejár 29 nap múlva