Junior toborzás-kiválasztás munkatárs (rendezvényszervezőknek)

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: HR / Munkaügy

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

A Beck and Partners Kft. a magyar munkaerő-közvetítői piac egyik jelentős szereplője. Most saját csapatunkba keresünk Junior toborzás-kiválasztás munkatárs pozícióba jelentkezőt.

Ez a lehetőség most egyedi módon RENDEZVÉNYSZERVEZŐ szakmából jövő jelölteknek szól! A feladat komplex, ügyfeleinkkel való szakmai pozíció egyeztetéstől kezdve, interjúk lebonyolításán át, egészen a komplex kiválasztási folyamat megismeréséig terjed. Miért is szól lehetőségünk rendezvényszervezőknek? Mert a feladat komplex, szolgáltatásaink és ügyfélkörünk sokszínűek. Könnyen meg kell tudni találni a közös hangot mindenkivel és nagy a pörgés, a piac – főleg most- folyton változik. Pont emiatt rugalmas gondolkodásmódra és gyors helyzetfelismerésre van szükség. Úgy véljük az, aki képes rendezvényeket menedzselni, ebben a pozícióban minden jó szakmai képességét tudja majd kamatoztatni. Ha korábban rendezvényszervezéssel foglalkoztál, de most szeretnél kipróbálni egy új területet akkor jelentkezz.

Feladatok:

Elvárások:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

HR / Munkaügy | Budapest

A Beck and Partners Kft. most már több, mint 15 éve a magyar munkaerő-közvetítői piac jelentős szereplője. Jelenleg saját csapatunk bővítése miatt keresünk Junior toborzás-kiválasztás munkatárs pozícióba új kollégát. Ha vonz a toborzás világa és szeretnél profi toborzóvá válni, ez a lehetőség neked szól! Nálunk megtanulhatsz mindent, ami ahhoz kell, hogy igazi szakember legyél a toborzás-kiválasztásban. Vezetőink már több, mint 10 éve dolgoznak a cég kötelékében, így tudásuk a piacon aranyat ér. Tanulj a legjobbaktól és válj Te magad is a legjobbak egyikévé!

A hirdetés lejár 3 nap múlva
HR / Munkaügy | Budapest

A Beck & Partners Kft. Magyarország egyik vezető munkaerő-közvetítő cége, most már 15 éves múltra tekint vissza. Amennyiben eddig valamilyen kereskedelmi egységben dolgoztál és munkád központi eleme a vásárlók elégedettségének biztosítása volt, akkor lehetőségünk most hozzád szól. Saját toborzó csapatunkat bővítjük folyamatosan a megnövekedett megbízások miatt. Jelenleg JUNIOR TOBORZÁS-KIVÁLASZTÁS MUNKATÁRS pozícióba keressük új munkatársunkat. Miért pont téged keresünk? Mi köze ennek a területnek az eddigi tapasztalataidhoz? Valójában nagyon sok. Mi nem csak toborzunk, nem csak HR-ben kell otthon lennünk. Szót kell tudnunk érteni a legkülönbözőbb emberekkel, képesnek kell lennünk értékesítői szemlélettel is dolgozni. Törekednünk kell arra, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen és megbízzon szakértelmünkben. Ha belegondolsz, TE is pontosan ezt csináltad eddig.

A hirdetés lejár 28 nap múlva
HR / Munkaügy | Budapest

Beck & Partners Kft. egy több mint 15 éve működő, magyar tulajdonú munkaerő-közvetítő cég. Nem specalizálódtunk, vállalunk fizikai munkaerő toborzástól elkezdve, felsővezető keresésekig szinte minden területen vállal megbízásokat. Ügyfélportfóliónk hasonlóképp színes és országos szintre terjed ki. Ha ez még nem lenne elég sokrétű, adunk karrier-tanácsadást, saját toborzó szoftvert fejlesztünk és online szakmai tréningeket is szervezünk. Saját csapatunkat folyamatos bővítése miatt keresünk most új kollégát.

A hirdetés lejár 56 nap múlva