ÁLTALÁNOS ÁLLÁSHIRDETÉS- FŐKÖNYVELŐ

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Pest megye

Munkaterület: Pénzügy / Számvitel / Kontrolling

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 5-7 év

Nyelvtudás: Angol Felsőfok szóban és írásban vagy Angol Tárgyalási szint

Kedves Álláskereső! Lehetsz akár Főkönyvelő, ezt az álláshirdetést most nektek, a Pénzügyi-számviteli területen dolgozóknak írtuk! Ez nem egy átlagos álláshirdetés, hanem miattatok – értetek jött létre. Tudjuk, hogy a koronavírus miatt kialakult veszélyhelyzet miatt a Ti munkaviszonyotok vagy nagy veszélyben van, vagy pedig meg is szűnt.

Így ennek érdekében létrehoztunk nektek egy teljesen általános álláshirdetést és most fel szeretnénk szólítani Titeket, hogy:

JELENTKEZZETEK BÁTRAN IPARÁGI TERÜLETTŐL FÜGGETLENÜL!

Miért kérünk most Titeket erre?

  • Azért, mert Ügyfeleink sokszínűségének köszönhetően biztosan fogunk tudni majd Nektek segíteni, akkor amikor ez az egész „fejetlenség” véget ér. Azon munkaerő-közvetítő cégek közé tartozunk, akiknek szinte minden szektorból van Ügyfele, és FŐKÖNYVELŐ munkatársakra mindig szükség volt, van és lesz.

Hogyan?

  • Ha regisztráltok az adatbázisunkba egy részletesen kitöltött adatlappal, egy friss önéletrajzzal – erre a pozícióra – mi megőrizzük jelentkezéseteket és ahogy vége ennek az egész kényszerhelyzetnek, keresni fogunk Titeket profilotokba illő állásajánlatokkal, vagy telefonon vagy pedig e-mailben.

Mit kell tennetek?

  • Semmi egyebet, mint az álláshirdetés alján szereplő 5 perces regisztrációs lehetőséget kiválasztjátok. Ha már regisztráltál régebben, csupán egy egyszerű belépéssel tudsz jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted most.
  • Arra kérünk Titeket még egyszer, hogy próbáljatok meg mindent kitölteni, hiszen onnan fogjuk csak tudni, hogy milyen pozícióra lesz Titeket érdemes továbbítanunk az Ügyfeleinknek.
  • Illetve jelöljétek be azt is, hogy milyen munkaterület iránt érdeklődtök, a hírlevél opciót pedig mindenképpen pipáljátok ki, hiszen ha nem teszitek meg akkor lemaradtok az automatikus állásértesítőkről!
  • Legyetek türelmesek! Tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz átvészelni ezt a helyzetet, de éppen ezért szeretnénk nektek legalább ennyivel segíteni!

Mit adunk mi cserébe nektek?

  • Remélhetőleg új munkahelyet. Nekünk is érdekünk az, hogy minél előbb kezdhessetek – ez az első és legfontosabb.
  • A Kulcs a karrierhez című könyvünket. Az első 50 regisztráló között kisorsoljuk könyvünket, ezzel is segítve titeket az álláskeresésben.
  • Igyekszünk olyan hírleveleket küldeni nektek, amelyben hasznos tanácsokat tudtok olvasni arra vonatkozóan, hogy hogy tudjátok átvészelni ezt az időszakot és hogyan tudtok felkészülni megfelelően az interjúkra, vagy hogyan írjatok megfelelő motivációs levelet.

Ha szeretnél értesülni az állásajánlatainkról, kérjük magyar és angol nyevű önéletrajzaid csatolásával és a profilod kitöltésével jelentkezz!

Hasonló pozíciók

Pénzügy / Számvitel / Kontrolling | Hajdú-Bihar megye

Partnerünk egy nemzetközi színvonalú vállalatcsoport, amely sovány víziszárnyas tenyésztésével és csirke tartással, azok feldolgozásával és kereskedelmével foglalkozik. Hazai és nemzetközi piaci jelenlét, a magas élelmiszerhigiéniai és állatjóléti kritériumoknak való megfelelés, és a kiváló munkatársi csapat jellemzi őket. Most a debreceni központjukba keresnek új kollégát SZÁMVITELI VEZETŐ munkakörbe.

A hirdetés lejár 15 nap múlva
Pénzügy / Számvitel / Kontrolling | Bács-Kiskun megye

Poli-Farbe Vegyipari Kft. is the biggest Hungarian paint producer and part of Śnieżka Capital Group which manufactures products in factories located in four countries: Poland, Hungary, Ukraine and Belarus. Thanks to our advanced R&D Center and cooperation with renowned suppliers of raw materials, we create innovative solutions that guarantee the highest quality of our products. Following global interior design trends and cooperating with designers and architects we offer our clients products whose rich colours are a source of inspiration for millions of apartments in dozens of countries. Create with us a world full of colorus as a Controlling Department Manager Workplace: Bócsa, Hungary

A hirdetés lejár 15 nap múlva
Pénzügy / Számvitel / Kontrolling | Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Megbízónk Magyarország vezető fafeldolgozó és értékesítő cége keres azonnali kezdéssel új munkatársat GAZDASÁGI VEZETŐ pozícióba.

A hirdetés lejár 18 nap múlva