BERUHÁZÁSI PROJEKTVEZETŐ

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Pest megye

Munkaterület: Építőipar / Ingatlan

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Középfokú tanfolyam

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

Megbízónk egy globális cégcsoport tagja, amely 100 országban foglalkozik tehergépkocsik, autóbuszok és szolgáltatások gyártásával és értékesítésével. Saját szegmensében a legjövedelmezőbb vállalkozások közé tartozik.
A biatorbágyi központú magyarországi leányvállalat a közép-európai régió tagjaként 6 kereskedelmi egységgel és egy üzemmel működik.

A szervizek és egy jelenleg is folyamatban lévő zöldmezős beruházás felügyeletére, koordinálására keresnek szakembert az alábbi pozíció betöltésére:

BERUHÁZÁSI PROJEKTVEZETŐ

Feladatok:

Elvárások:

Előnyök:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

Építőipar / Ingatlan | Pest megye

Megbízónk egy piacvezető, alumínium nyílászárókat, üvegfalakat és árnyékolókat tervező, gyártó és kivitelező vállalat. Az egyetlen olyan hazai alumínium nyílászáró tervező, gyártó és kivitelező cég, amelynek saját kutatás-fejlesztési küldetése, állandó fejlesztő csapata és programja van. Innovatív, kifejezetten az ügyféligényt szem előtt tartó, kiváló mérnöki szakembergárda biztosítja a prémium minőséget, ahol nemcsak az építésztervezői szakmai, hanem a megrendelői álmokat is meg lehet valósítani. Bővítés céljából keresnek ÉPÍTÉSVEZETŐ kollégát, aki a nyílászáró beépítésű projektekben az alvállalkozói csapatot tudja támogatni. Fő felelőssége: építésvezetőként koordinálni a budai projekteket Feladatok ellátásához nyelvtudás nem szükséges

A hirdetés lejár 12 nap múlva
Építőipar / Ingatlan | Pest megye

Magyar építőipari kivitelezéssel foglalkozó partnerünk tevékenységi köre főként a közbeszerzések területére terjed ki, ezzel párhuzamosan szívesen építenek, felújítanak befektetőknek és magánszemélyeknek egyaránt. Most több új projektjük is nyílik, aminek az élére keresnek új kollégákat az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 14 nap múlva
Építőipar / Ingatlan | Pest megye

Partnerünk egy dinamikusan fejlődő, épületgépészeti automatika és a hozzá tartozó erősáramú rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozó vállalat. Csapatukba keressük az új munkatársat az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 22 nap múlva