TERMELÉSI CSOPORTVEZETŐ

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Pest megye

Munkaterület: Gyártás / Termelés

Pozíciószint: Középvezető / Menedzser

Elvárt végzettség: Szakközépiskola

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

Partnerünk Pest megyei nemzetközi hátterű vállalat. Termelésük műszaki felügyeletére és az operatív folyamatok támogatására keresünk csapatukba szakembert az alábbi pozíció betöltésére:

TERMELÉSI CSOPORTVEZETŐ

Feladatok:

Elvárások:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

Gyártás / Termelés | Budapest

Our Partner produces high quality and luxury chocolate products, primarily for the European and Middle Eastern markets. We are looking for a specialist for the following position in their expanding team: PRODUCTION MANAGER

A hirdetés lejár 34 nap múlva
Gyártás / Termelés | Pest megye

Partnerünk 2003-ban alakult azzal a szándékkal, hogy versenyképes és innovatív megoldásokat kínáljon az eladáshelyi reklámeszközök minden területén. Szolgáltatásuk a grafikai tervezéstől az egyedi eszközök fejlesztésén keresztül a szakszerű kivitelezésig, helyszíni szerelésig terjed. Professzionális gyártóbázisuknak és az évek során kialakult jó beszállítói kapcsolatoknak köszönhetően a kedvező árak mellett a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítják partnereik számára. Bővülés miatt keresünk most a csapatukba új kollégát az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 1 nap múlva
Gyártás / Termelés | Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Partnerünk a legnagyobb hazai szendvicspanel és trapézlemez gyártók egyike, akik a magyar piacon egyedülálló termékportfóliót alakítottak ki: PIR,PUR és ásványgyapot szendvicspanelek, teherhordó és bádogos fedésre szolgáló trapézlemezek, szelemenek és cserepeslemezek, korcolt lemezek, standard és egyedi élhajlított elemek, kiegészítők terén. A megnövekedett megkeresések és az üzemvezető tehermentesítése érdekében keresünk most számukra új kollégát az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 15 nap múlva