JUNIOR HR MUNKATÁRS - TOBORZÁS-KIVÁLASZTÁSI TERÜLET

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: HR / Munkaügy

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

Egy klasszikus álláshirdetés biztos olyan bevett mondatokkal indítana, mint hogy már 15 éve vagyunk a hazai munkaerő-közvetítő piacon, hogy mennyire jó fej mindenki a csapatban, meg hogy az irodánkban bármennyi kávét ihatsz... ami persze igaz is, de mi lenne, ha a szokásos blabla helyett fontosabb dolgokról is beszélnénk?

Az elégedett ügyfél a kedvencünk, így mindig pörgésben vagyunk, nem ijedünk meg a stresszhelyzetektől, sőt az adrenalin szinte a lételemünk. - Miért? Mert szerintünk a fejvadászat nem csak munka, hanem hivatás is.


A munkánkat előremutató, könnyen használható megoldások segítik: Hallottál már a HR Felhőről? Mi fejlesztettük! - Miért? Mert szerintünk partnereink azért választanak minket, hogy innovatív, komplex és gyors megoldásokat kapjanak tőlünk. Mindig.

Ha az eddig leírtak alapján már lélekben velünk vagy, akkor legyél ténylegesen is Te a következő

JUNIOR HR MUNKATÁRSUNK- TOBORZÁS-KIVÁLASZTÁSI TERÜLETEN!

Feladatok:

Elvárások:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

HR / Munkaügy | Budapest

A Beck & Partners egy jól ismert munkaerő-közvetítő cég, amely évről évre nagyobb szeletet hasít ki a hazai munkaerő-közvetítői piac teljes forgalmából. Saját csapatunk bővítése miatt keresünk most egy olyan lelkes kollégát, aki hivatásának tekinti a fejvadászatot, és ebben a szakmában képzeli el jövőjét is.

A hirdetés lejár 4 nap múlva
Értékesítés / Kereskedelem | Országos

Ha már van munkaerőkölcsönzésben, Hr területen szerzett tapasztalatod , jól ismered a piacot és szeretnéd kiprobálni magad az értékesítésben akkor ez a TE lehetőséged! HR szolgáltató cég részére ÜZLETFEJLESZTÉSI MENEDZSER pozícióba keresünk munkatársat.

A hirdetés lejár 39 nap múlva
HR / Munkaügy | Budapest

A Beck & Partners egy jól ismert munkaerő-közvetítő cég, amely évről évre nagyobb szeletet hasít ki a hazai munkaerő-közvetítői piac teljes forgalmából. Saját csapatunk bővítése miatt keresünk most egy olyan lelkes kollégát Junior recruiter pozícióba, aki hivatásának tekinti a fejvadászatot, és ebben a szakmában képzeli el jövőjét is.

A hirdetés lejár 16 nap múlva