JUNIOR RECRUITER

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: HR / Munkaügy

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

A Beck & Partners egy jól ismert munkaerő-közvetítő cég, amely évről évre nagyobb szeletet hasít ki a hazai munkaerő-közvetítői piac teljes forgalmából. Saját csapatunk bővítése miatt keresünk most egy olyan lelkes kollégát Junior recruiter pozícióba, aki hivatásának tekinti a fejvadászatot, és ebben a szakmában képzeli el jövőjét is.

Feladatok:

Elvárások:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

HR / Munkaügy | Budapest

A Beck & Partners egy jól ismert munkaerő-közvetítő cég, amely évről évre nagyobb szeletet hasít ki a hazai munkaerő-közvetítői piac teljes forgalmából. Saját csapatunk bővítése miatt keresünk most egy olyan lelkes kollégát, aki hivatásának tekinti a fejvadászatot, és ebben a szakmában képzeli el jövőjét is.

A hirdetés lejár 7 nap múlva
Értékesítés / Kereskedelem | Országos

Ha már van munkaerőkölcsönzésben, Hr területen szerzett tapasztalatod , jól ismered a piacot és szeretnéd kiprobálni magad az értékesítésben akkor ez a TE lehetőséged! HR szolgáltató cég részére ÜZLETFEJLESZTÉSI MENEDZSER pozícióba keresünk munkatársat.

A hirdetés lejár 42 nap múlva
HR / Munkaügy | Budapest

A Beck & Partners egy jól ismert munkaerő-közvetítő cég, amely évről évre nagyobb szeletet hasít ki a hazai munkaerő-közvetítői piac teljes forgalmából. Saját csapatunk bővítése miatt keresünk most egy olyan lelkes kollégát Senior recruiter pozícióba, aki hivatásának tekinti a fejvadászatot, és ebben a szakmában képzeli el jövőjét is.

A hirdetés lejár 54 nap múlva