SENIOR JAVA DEVELOPER

állásajánlat

Basic information

Location: Budapest

Professional field: ENGINEERING / TECHNICAL FIELDS

Position level: Entry level

Expected qualification: High school

Work experience: 5-7 years

Language knowledge: English Intermediate - oral & written

Are you an experienced software engineer looking for a short term challenge (3-6 months)?
Maybe the challenge turns into passion and you'd prefer to stay afterwards.

Do you want to join a young, dynamic software company trying to break the mould?
Do you like to get things done, prefer to do things the right way, and do you want to work with and learn from like-minded people?

If the answer to our questions is yes, then this is your opportunity.

Join our partner!

They are a relatively small company who combine modern technology, the best people, and smart ways of working to deliver solutions to clients with minimal fuss. They work along with their clients through all the steps: from vision to design and development, right through to delivery and support.

This opportunity is for you if you want to work with a company located in the heart of the IT scene and represents high ethical standards.

We are looking for a SENIOR JAVA DEVELOPER to join their team to develop new features for their open banking payment platform.

Tasks:

Expectations:

Advantages:

Offer:

Other information:

Hasonló pozíciók

Informatika / Telekommunikáció | Külföld

Partnerünk egy szoftverfejlesztő középvállalkozás, akik energetikai kereskedelmi rendszerek fejlesztésével foglalkoznak. Szakértő csapatuk folyamatosan bővül, a gáz-és villamosenergia piac legjelentősebb szereplőinek szállítják megoldásaikat itthon, illetve nemzetközi szinten is. Miért izgalmas ez a terület? Mert ebben a szektorban örökké változatos és kihívást jelentős problémák várnak arra, hogy megoldhasd őket - hatalmas adatmennyiségek, összetett adatmodellek, komplex algoritmusok, és persze a magas rendelkezésre állást is biztosítani kell a felhasználók számára! Pont a nemzetközi bővülés apropóján hoztak létre egy új fejlesztési központot Szabadkán, ahol jelenleg 5 fejlesztő és 1 tesztelő kolléga dolgozik a rendszerek fejlesztésén agilis környezetben. Az ő élükre keresünk most egy új kollégát az alábbi pozícióba: VEZETŐ JAVA FEJLESZTŐ Használt technológiák: - Spring Framework (Boot, Cloud, Data, Security), - JPA, Hibernate - JUnit, Mockito - SQL (leginkább Oracle és MySQL), - REST, SOAP, Messaging (Apache Kafka), - Angular, TypeScript Téged keresünk a csapatukba, ha nem riadsz vissza a konténerektől, az elosztott rendszerektől és az adatbázisoktól, nyitott vagy az új technológiákra, törekedsz az egyszerű megoldásokra, követed a clean code alapelveit!

A hirdetés lejár 44 nap múlva
Informatika / Telekommunikáció | Budapest

Partnerünk egy szoftverfejlesztő középvállalkozás, akik energetikai kereskedelmi rendszerek fejlesztésével foglalkoznak. Szakértő csapatuk folyamatosan bővül, a gáz-és villamosenergia piac legjelentősebb szereplőinek szállítják megoldásaikat itthon, illetve nemzetközi szinten is. Miért izgalmas ez a terület? Mert ebben a szektorban örökké változatos és kihívást jelentős problémák várnak arra, hogy megoldhasd őket - hatalmas adatmennyiségek, összetett adatmodellek, komplex algoritmusok, és persze a magas rendelkezésre állást is biztosítani kell a felhasználók számára! Agilis környezetben működő budapesti csapatukba keresünk most új senior szaktudású kollégát az alábbi pozícióba: FULL STACK JAVA FEJLESZTŐ ( SENIOR VAGY MEDIOR ) A csapatok 4 fejlesztőből, 1 üzleti elemzőből és 1 tesztelőből állnak - a csapatok törekednek az egyszerű megoldásokra, a fő cél a felhasználóbarát energetikai piaci szoftverek fejlesztése alapos tervezéssel és átgondolt kivitelezéssel. Használt technológiák: - Spring Framework (Boot, Cloud, Data, Security), - JPA, Hibernate - JUnit, Mockito - SQL (leginkább Oracle és MySQL), - REST, SOAP, Messaging (Apache Kafka), - Angular, TypeScript Téged keresünk a csapatukba, ha nem riadsz vissza a konténerektől, az elosztott rendszerektől és az adatbázisoktól, nyitott vagy az új technológiákra, törekedsz az egyszerű megoldásokra, követed a clean code alapelveit!

A hirdetés lejár 44 nap múlva
Informatika / Telekommunikáció | Külföld / Európa

Szeretnéd karrierutad egy olyan területen folytatni, ahol egy remek csapat vezetőjeként összetett adatmodellekkel, komplex algoritmusokkal tűzdelt, mindig változatos és szakmai kihívást jelentő feladatok várnak Rád? Partnerünk egy szoftverfejlesztő középvállalkozás, mely energetikai kereskedelmi rendszerek fejlesztésével foglalkozik. A gáz-és villamosenergia piac legjelentősebb szereplőinek szállítja megoldásait itthon, illetve nemzetközi porondon. A közelmúltban Szabadkán új fejlesztési központot létesítettek, az ottani, agilis környezetben dolgozó 5 fejlesztő és 1 tesztelő kolléga pedig várja VEZETŐ JAVA FEJLESZTŐ-jét

A hirdetés lejár 44 nap múlva