VEZETŐ JAVA FELJESZTŐ

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Külföld / Európa Külföld

Munkaterület: Informatika / Telekommunikáció

Pozíciószint: Középvezető / Menedzser

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 5-7 év

Nyelvtudás: Angol Alapfok szóban és írásban

Szeretnéd karrierutad egy olyan területen folytatni, ahol egy remek csapat vezetőjeként összetett adatmodellekkel, komplex algoritmusokkal tűzdelt, mindig változatos és szakmai kihívást jelentő feladatok várnak Rád?

 

Partnerünk egy szoftverfejlesztő középvállalkozás, mely energetikai kereskedelmi rendszerek fejlesztésével foglalkozik. A  gáz-és villamosenergia piac legjelentősebb szereplőinek szállítja megoldásait itthon, illetve nemzetközi porondon.

 

A közelmúltban Szabadkán új fejlesztési központot létesítettek, az ottani, agilis környezetben dolgozó 5 fejlesztő és 1 tesztelő kolléga pedig várja

 

VEZETŐ JAVA FEJLESZTŐ-jét

EZT NYÚJTJÁK MAJD MUNKÁDÉRT CSERÉBE:

 • versenyképes fizetést
 • egyénre szabott képzési keretet (oktatások és publikációs lehetőségek)
 • a legkorszerűbb eszközökkel és technológiákkal dolgozhatsz
 • nemzetközi projektekben vehetsz részt
 • Home Office lehetőségét megbeszélés alapján

EZEK A FELADATOK VÁRNAK RÁD:

 • felhasználói igények felmérése
 • szoftverfejlesztési projektek tervezése és vezetése technikai oldalról
 • a projektben résztvevő fejlesztői/tesztelői csapat koordinálása, céljaiknak és feladataiknak meghatározása, fejlesztése

A CÉG ÁLTAL HASZNÁLT TECHNOLÓGIÁK:

- Spring Framework (Boot, Cloud, Data, Security)
- JPA, Hibernate
- JUnit, Mockito
- SQL (leginkább Oracle és MySQL)
- REST, SOAP, Messaging (Apache Kafka)
- Angular, TypeScript

 

A POZÍCIÓHOZ TARTOZÓ ELVÁRÁSOK:

 • egyetemi/főiskolai informatikai vagy műszaki végzettség
 • legalább 6 év tapasztalat Java fejlesztésben
 • alapszintű angol nyelvtudás (informatikai szövegértelmezéshez)

TE LESZEL AZ IDEÁLIS MUNKATÁRS, HA

 • nem riadsz vissza a konténerektől, az elosztott rendszerektől és az adatbázisoktól
 • nyitott vagy az új technológiákra
 • törekedsz az egyszerű megoldásokra
 • követed a clean code alapelveit

FONTOS INFORMÁCIÓ A POZÍCIÓVAL KAPCSOLATBAN:

 • A munkavégzés helye: Szabadka

 

Amennyiben a leírtak alapján szívesen lennél a cég megbecsült munkatársa, kérjük küldd el számunkra önéletrajzod, mi pedig reméljük, hamarosan személyesen is megismerkedhetünk Veled!

Regisztrálj a Beck and Partners weboldalán, hogy a későbbiekben személyre szabottan tudjunk értesíteni a fentihez hasonló nyitott pozícióinkról!

Hasonló pozíciók

Informatika / Telekommunikáció | Külföld

Partnerünk egy szoftverfejlesztő középvállalkozás, akik energetikai kereskedelmi rendszerek fejlesztésével foglalkoznak. Szakértő csapatuk folyamatosan bővül, a gáz-és villamosenergia piac legjelentősebb szereplőinek szállítják megoldásaikat itthon, illetve nemzetközi szinten is. Miért izgalmas ez a terület? Mert ebben a szektorban örökké változatos és kihívást jelentős problémák várnak arra, hogy megoldhasd őket - hatalmas adatmennyiségek, összetett adatmodellek, komplex algoritmusok, és persze a magas rendelkezésre állást is biztosítani kell a felhasználók számára! Pont a nemzetközi bővülés apropóján hoztak létre egy új fejlesztési központot Szabadkán, ahol jelenleg 5 fejlesztő és 1 tesztelő kolléga dolgozik a rendszerek fejlesztésén agilis környezetben. Az ő élükre keresünk most egy új kollégát az alábbi pozícióba: VEZETŐ JAVA FEJLESZTŐ Használt technológiák: - Spring Framework (Boot, Cloud, Data, Security), - JPA, Hibernate - JUnit, Mockito - SQL (leginkább Oracle és MySQL), - REST, SOAP, Messaging (Apache Kafka), - Angular, TypeScript Téged keresünk a csapatukba, ha nem riadsz vissza a konténerektől, az elosztott rendszerektől és az adatbázisoktól, nyitott vagy az új technológiákra, törekedsz az egyszerű megoldásokra, követed a clean code alapelveit!

A hirdetés lejár 45 nap múlva
Informatika / Telekommunikáció | Budapest

Partnerünk egy szoftverfejlesztő középvállalkozás, akik energetikai kereskedelmi rendszerek fejlesztésével foglalkoznak. Szakértő csapatuk folyamatosan bővül, a gáz-és villamosenergia piac legjelentősebb szereplőinek szállítják megoldásaikat itthon, illetve nemzetközi szinten is. Miért izgalmas ez a terület? Mert ebben a szektorban örökké változatos és kihívást jelentős problémák várnak arra, hogy megoldhasd őket - hatalmas adatmennyiségek, összetett adatmodellek, komplex algoritmusok, és persze a magas rendelkezésre állást is biztosítani kell a felhasználók számára! Agilis környezetben működő budapesti csapatukba keresünk most új senior szaktudású kollégát az alábbi pozícióba: FULL STACK JAVA FEJLESZTŐ ( SENIOR VAGY MEDIOR ) A csapatok 4 fejlesztőből, 1 üzleti elemzőből és 1 tesztelőből állnak - a csapatok törekednek az egyszerű megoldásokra, a fő cél a felhasználóbarát energetikai piaci szoftverek fejlesztése alapos tervezéssel és átgondolt kivitelezéssel. Használt technológiák: - Spring Framework (Boot, Cloud, Data, Security), - JPA, Hibernate - JUnit, Mockito - SQL (leginkább Oracle és MySQL), - REST, SOAP, Messaging (Apache Kafka), - Angular, TypeScript Téged keresünk a csapatukba, ha nem riadsz vissza a konténerektől, az elosztott rendszerektől és az adatbázisoktól, nyitott vagy az új technológiákra, törekedsz az egyszerű megoldásokra, követed a clean code alapelveit!

A hirdetés lejár 45 nap múlva
Informatika / Telekommunikáció | Budapest

Ügyfelünk egy komplex mérnöki szolgáltatásokat nyújtó skandináv vállalat. Fő tevékenységük a szoftverfejlesztés, az információtervezés és az információmenedzsment. 120 fős budapesti csapatuk, a cég 2001-es megalakulása óta a világ legnagyobb K+F vállalatainak vált megbízható partnerévé. A vállalat a 11 országban működő, több mint 3 300 főt foglalkoztató vállalatcsoport tagja. Szoftverfejlesztőik a legújabb technológiák segítségével támogatják a partnereiknél folyó K+F munkát. Dinamikus, fiatal műszaki csapattal dolgoznak, NAGYSZERŰ KÖRNYEZETBEN „NEM MINDENNAPI” MUNKAKÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. A feladatok nem egyhangúak, folyamatosan ÉLVONALBELI technológiákkal dolgoznak, világpiacon vezető partnerekkel, külföldi kollégákkal kooperálva. A fejlesztések az utóbbi években folyamatosak, ezért a mérnöki csapat bővülése sem áll meg az év folyamán, MEDIOR JAVA FEJLESZTŐ kollégát keresünk számukra.

A hirdetés lejár 1 nap múlva