ÁLTALÁNOS ÁLLÁSHIRDETÉS - BESZERZŐ

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Országos

Munkaterület: Logisztika / Szállítmányozás

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 5-7 év

Nyelvtudás: Angol Kommunikációs/Társalgási szint

Kedves Álláskereső!

 

Beszerzőként dolgoztál/dolgozol?

 

Olvass tovább, mert ez az üzenet Neked szól!

 

A jelenlegi helyzetben sok szakember állása került veszélybe, sokak pozíciója vált bizonytalanná, vagy szimplán csak nyitottak új lehetőségekre.

 

Ennek érdekében létrehoztunk nektek több olyan általános álláshirdetést, ahol adott terület szakembereit gyűjtjük össze annak érdekében, hogy ha nyílik számukra releváns álláslehetőség partnereinknél, mielőbb meg tudjuk őket keresni a lehetőséggel.

Miért kérünk most Titeket erre?

Azért, mert Ügyfeleink sokszínűségének köszönhetően biztosan fogunk tudni majd Nektek segíteni. Azon munkaerő-közvetítő cégek közé tartozunk, akiknek szinte minden szektorból van Ügyfele, és beszerző munkatársra mindig szükség volt, van és lesz.

Hogyan?

Ha regisztráltok az adatbázisunkba egy részletesen kitöltött adatlappal, egy friss önéletrajzzal – erre a pozícióra – mi megőrizzük jelentkezéseteket, és amennyiben szakmai profilotokba illeszkedő nyitott pozíció van/lesz nálunk, keresni fogunk Titeket telefonon vagy pedig e-mailben.

Mit kell tennetek?

Semmi egyebet, mint az álláshirdetés alján szereplő 5 perces regisztrációs lehetőséget kiválasztjátok. Ha már regisztráltál régebben, csupán egy egyszerű belépéssel tudsz jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted most.

Mit adunk mi cserébe nektek?

Remélhetőleg új munkahelyet.

Ha pedig még a hírlevelekre is feliratkoztok, biztosan kaptok értesítést azon álláslehetőségekről, amik frissen felkerülnek rendszerünkbe.

Ha szeretnél értesülni az állásajánlatainkról, kérjük önéletrajzod csatolásával és a profilod kitöltésével jelentkezz!

Hasonló pozíciók

Logisztika / Szállítmányozás | Jász-Nagykun-Szolnok megye

Partnerünk innovatív szolgáltatásokat nyújt optimalizált logisztikai megoldások fejlesztésével és alkalmazásával. Több mint 15 leányvállalattal működnek együtt. A folyamatos szervezeti fejlődés érdekében olyan munkatársakat keresünk, akik hozzájárulnak a vállalat jövőbeli sikeréhez. Bővülő csapatukba keresünk a következő pozícióba szakembert:

A hirdetés lejár 43 nap múlva
Logisztika / Szállítmányozás | Bács-Kiskun megye

A közel 30 éves múltra visszatekintő partnercégünk legfőbb értékét munkavállalói jelentik. Ők azok, akik elsődleges szerepet játszanak eredményes működésükben, értük kiemelt felelősséggel tartoznak. Csapatukba keresünk munkatársat az alábbi pozíció betöltésére: Vámügyintéző (Kecskemét)

A hirdetés lejár 18 nap múlva
Logisztika / Szállítmányozás | Szeged

Partnerünk Magyarország egyik legnagyobb vámszolgáltatója. A közel három évtizedes múltra visszatekintő vállalat legfőbb értékét munkavállalói jelentik. Ők azok, akik elsődleges szerepet játszanak társaságuk eredményes működésében, értük kiemelt felelősséggel tartoznak. Csapatukba keresünk munkatársat az alábbi pozíció betöltésére: Vámügyintéző - Szeged

A hirdetés lejár 18 nap múlva