KÖNYVELŐ

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: Pénzügy / Számvitel / Kontrolling

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 3-5 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

Partnerünk a világ vezető minőségellenőrző, vizsgáló és tanúsító szervezete. Több mint 140 országban 85 000 jól képzett alkalmazott összesen 1 800 irodában és laboratóriumban biztosítja a magas színvonalú munkát. Az 1878-ban alapított, a svájci Genfből irányított vállalatcsoport szinte a világ összes országában jelen van képviseleteivel, szolgáltatásaival.

A cég leányvállalata, 1991 óta működik Magyarországon, melynek főbb tevékenységei: tanúsítás, ellenőrzés, laboratóriumi vizsgálat, oktatás.

Jelenleg új munkatársat keres

KÖNYVELŐ

pozícióba.

Feladatok:

Elvárások:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

Pénzügy / Számvitel / Kontrolling | Komárom-Esztergom megye

Ha szerzett már tapasztalatot könyvelésben és remek lehetőséget keres egy tőkeerős cégnél, izgalmas feladatokkal, akkor ez a lehetőség ÖNNEK szól! Ebbe a zöldmezős beruházásba még az elején becsatlakozhat és részt vehet a folyamatok kialakításában, magyar számlatükör ismerete elegendő. Rugalmas vezetőséggel tud együtt dolgozni, akik munkáját megbecsülik, hosszútávon számítanak Önre, s fejlődésére is figyelmet fordítanak. Partnerünk vállalatcsoportja 24 országban van jelen, a tatabányai autóipari beszállító cég az elektromos autókhoz akkumulátort gyártó vállalatokat fogja kiszolgálni.

A hirdetés lejár 15 nap múlva