ÁLTALÁNOS ÁLLÁSHIRDETÉS - CUKRÁSZ, CUKRÁSZMESTER, CUKRÁSZVEZETŐ

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Pest megye Budapest

Munkaterület: Fizikai munka / Szakmunka

Elvárt végzettség: Középfokú tanfolyam

Munkatapasztalat: 0-1 év

Nyelvtudás: Nem igényel nyelvtudást

Kedves Álláskereső!
 
Édesipari területen dolgozol - mint cukrász, cukrászmester, cukrászvezető?
 
Olvass tovább, mert ez az üzenet Neked szól!
 
A jelenlegi helyzetben sok szakember állása került veszélybe, sokak pozíciója vált bizonytalanná, vagy szimplán csak nyitottak új lehetőségekre. 
 
Ennek érdekében létrehoztunk nektek több olyan általános álláshirdetést, ahol adott terület szakembereit gyűjtjük össze annak érdekében, hogy ha nyílik számukra releváns álláslehetőség partnereinknél,  mielőbb megtudjuk őket keresni a lehetőséggel. 
Miért kérünk most Titeket erre?
 
  • Azért, mert Ügyfeleink sokszínűségének köszönhetően biztosan fogunk tudni majd Nektek segíteni. Azon munkaerő-közvetítő cégek közé tartozunk, akiknek szinte minden szektorból van Ügyfele, és élelmiszeripari területre munkatársakra mindig szükség volt, van és lesz.
Hogyan?
  • Ha regisztráltok az adatbázisunkba egy részletesen kitöltött adatlappal, egy friss önéletrajzzal – erre a pozícióra – mi megőrizzük jelentkezéseteket, és amennyiben szakmai profilotokba illeszkedő nyitott pozíció van/lesz nálunk, keresni fogunk Titeket telefonon vagy pedig e-mailben.
Mit kell tennetek?
  • Semmi egyebet, mint az álláshirdetés alján szereplő 5 perces regisztrációs lehetőséget kiválasztjátok. Ha már regisztráltál régebben, csupán egy egyszerű belépéssel tudsz jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted most.
Mit adunk mi cserébe nektek?
  • Remélhetőleg új munkahelyet.
  • Ha pedig még a hírlevelekre is feliratkoztok, biztosan kaptok értesítést azon álláslehetőségekről, amik frissen felkerülnek rendszerünkbe. 
Amennyiben érdekes számodra a lehetőség, kérlek nyújtsd be jelentkezésedet önéletrajzod elküldésével. Bízunk benne, hogy hamarosan feltudunk kínálni neked egy nyitott pozíciót!

Hasonló pozíciók

Fizikai munka / Szakmunka | Pest megye

Megbízónk közétkeztetéssel és ételkiszállítással (pl. Béres Alexandra Súlykontroll) foglalkozó, több, mint 10 éves, pénzügyileg stabil megbízónknak keresünk főzőkonyhájába SZAKÁCS munkatársat azonnali kezdéssel. Cégünknek évekre előre megkötött, fix szerződései vannak, az ügyfélelégedettség igen magas az általunk készített ételekkel, és a szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A NÉBIH vizsgálat alapján törökbálinti főzőkonyhánk benne van a felső 1%-ban, ami egy visszajelzés a folyamatos kiváló minőséget előállító kollégák részére. Kollégáink egy része hosszú évek óta velünk dolgozik, hiszen az a célunk, hogy mindenkinek hosszútávú, biztos megélhetést biztosítsunk.

A hirdetés lejár 12 nap múlva