FŐKÖNYVELŐ

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: Pénzügy / Számvitel / Kontrolling

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 5-7 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

Partnerünk a világ vezető minőségellenőrző, vizsgáló és tanúsító szervezete. Több mint 140 országban 85 000 jól képzett alkalmazott összesen 1 800 irodában és laboratóriumban biztosítja a magas színvonalú munkát. Az 1878-ban alapított, a svájci Genfből irányított vállalatcsoport szinte a világ összes országában jelen van képviseleteivel, szolgáltatásaival.

A cég leányvállalata, 1991 óta működik Magyarországon, melynek főbb tevékenységei: tanúsítás, ellenőrzés, laboratóriumi vizsgálat, oktatás.

Jelenleg új munkatársat keres

FŐKÖNYVELŐ

pozícióba.

Feladatok:

Elvárások:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

Pénzügy / Számvitel / Kontrolling | Komárom-Esztergom megye

Ha szerzett már tapasztalatot könyvelésben és remek lehetőséget keres egy tőkeerős cégnél, izgalmas feladatokkal, akkor ez a lehetőség ÖNNEK szól! Ebbe a zöldmezős beruházásba még az elején becsatlakozhat és részt vehet a folyamatok kialakításában, magyar számlatükör ismerete elegendő. Rugalmas vezetőséggel tud együtt dolgozni, akik munkáját megbecsülik, hosszútávon számítanak Önre, s fejlődésére is figyelmet fordítanak. Partnerünk vállalatcsoportja 24 országban van jelen, a tatabányai autóipari beszállító cég az elektromos autókhoz akkumulátort gyártó vállalatokat fogja kiszolgálni.

A hirdetés lejár 15 nap múlva
Pénzügy / Számvitel / Kontrolling | Jász-Nagykun-Szolnok megye

Rendelkezel már könyvelői tapasztalattal, de új kihívást keresel? Nemzetközi gyártócégnél szerzett tapasztalat jól mutatna az önéletrajzodban? Ha ezek alapján magadra ismertél, akkor Junior Könyvelői pozíciónkat neked találták ki! Partnerünk egyedisége az indiai vállalati kultúra, amely az emberek által létrehozott értékeket helyezi a középpontba, magas szintű szakmai feltételek mellett. A vállalat 1970 óta működik sikeresen, amely 18 gyártóhelyszíne után hazánkat választotta, ahol főleg speciális csomagolóanyagok gyártásával foglalkoznak.

A hirdetés lejár 5 nap múlva
Pénzügy / Számvitel / Kontrolling | Budapest

Nagyvasúti villamos felsővezeték építéssel foglalkozó cég munkatársat keres SZÁMVITELI ÜGYINTÉZŐ munkakörbe.

A hirdetés lejár 3 nap múlva