KÖNYVELŐ

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: PÉNZÜGY / SZÁMVITEL / KONTROLLING

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Felsőfokú tanfolyam

Munkatapasztalat: 3-5 év

Nyelvtudás: Nem igényel nyelvtudást

Rendelkezik mérlegképes könyvelői képesítéssel? Van legalább 3 év szakterületen szerzett munkatapasztalata? Szeretne egy fiatalos, családias csapatban dolgozni?

Ha a fenti kérdésekre IGENNEL felelt, akkor Önt keresi partnerünk az alábbi pozíciójába:

KÖNYVELŐ

Feladatok:

Elvárások:

Előnyök:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

PÉNZÜGY / SZÁMVITEL / KONTROLLING | Jász-Nagykun-Szolnok megye

Ügyfelünk Európa gépészeti iparának legnagyobb részegység beszállítója. Termelési kapacitásokkal Finnországban, Észtországban, Lengyelországban, Magyarországon és Szlovákiában rendelkeznek. Szolgáltatási portfóliójukat alkotják a hegesztett alkatrészek és szerkezetek, kezelő kabinok, a gépek összeszerelése és kulcsrakész szállítása. A minőségi hegesztésen túl modern gépparkjuknak köszönhetően többféle megmunkáló tevékenységet is nyújtanak a megrendelőik megelégedésére, legyen szó forgácsolásról, felületkezelési és szerelési munkáról. Főbb gyártási kapacitásaik: DARABOLÁS, HAJLÍTÁS, MEGMUNKÁLÁS, FELÜLETKEZELÉS. Világszerte 2600 alkalmazottal dolgoznak. Magyarországon a gyártási létszám 420 - 430 fő. A könyvelői csapatba keresünk FŐKÖNYVELŐ munkatársat, aki segíti a vállalat könyvelési folyamatait.

A hirdetés lejár 36 nap múlva
PÉNZÜGY / SZÁMVITEL / KONTROLLING | Heves megye

Megbízónk proto- és kissorozatú nyomtatott áramkör gyártására specializálódott vállalat. Pénzügyi csapatukba keressük most az új kollégát FŐKÖNYVELŐ pozícióba.

A hirdetés lejár 22 nap múlva
PÉNZÜGY / SZÁMVITEL / KONTROLLING | Zala megye

Ügyfelünk egy több, mint 100 évvel ezelőtt alapított svéd cégcsoport magyarországi képviselete, amely Magyarországon kívül 9 egyéb országban képviselteti magát. Az utóbbi években hazánk egyik LEGMODERNEBB NYOMDÁJÁVÁ fejlődött. A cég több mint 200 alkalmazottjával az ország egyik legismertebb és elismertebb munkaadója. Számukra keresünk most SENIOR KÖNYVELŐT.

A hirdetés lejár 21 nap múlva