OPERÁCIÓS VEZETŐ (AUSZTRIA)

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Külföld / Ausztria

Munkaterület: ADMINISZTRÁCIÓ / IRODAI MUNKA

Pozíciószint: Felsővezető

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 3-5 év

Nyelvtudás: Német Tárgyalási szint

Úgy érzi, kiemelkedő vezetői készségei vannak?
Szeretné magát kipróbálni német nyelvterületen, és kiemelkedő karrierlehetőséget keres?

Partnerünk professzionális logisztikai megoldásokat kínál a hazai és nemzetközi szállítmányozás, valamint járműbérbeadás területén.

A családias hangulatban működő cégcsoport AUSZTRIAI irodájába keresünk határozott fellépésű, tapasztalt OPERÁCIÓS VEZETŐT, aki egy személyben menedzselné a logisztikai és operációs folyamatokat, és szívesen dolgozna SALZBURG közelében.

LAKHATÁSI TÁMOGATÁS BIZTOSÍTOTT!

Munkavégzés helye: Salzburg, Ausztria.

Az új kolléga feladata a logisztikai folyamatok (fuvarszervezés, szállítmányozás) koordinálása mellett, a logisztikai költségek kontrollingja, valamint az ehhez kapcsolódó kontrolling rendszer kialakítása.

Ideális pályázónk olyan főiskolai vagy egyetemi végzettséggel rendelkező szakember, aki szívesen élne Ausztriában, tapasztalatot szerzett fuvarszervezés vagy szállítmányozás területén, szeretne egy csapatot koordinálni, de továbbra is szeretné kivenni a részét az operatív feladatokból.

Feladatok:

Elvárások:

Előnyök:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

ÉRTÉKESÍTÉS / KERESKEDELEM | Pest megye

Megbízónk a magyar szállítmányozási piac élmezőnyébe tartozó, több mint 20 éve jelen lévő vállalat. Egy német tulajdonban levő cégcsoportnak a tagja amely a nemzetközi logisztika világának egyik legfontosabb szereplője. A szállítmányozás teljes spektrumát lefedi, legyen szó akár közúti, vasúti, légi vagy tengeri szállítmányozásról. Mindezt teszi közel 400 munkavállalóval, 5 magyarországi telephelyen. Csapatukba keresünk új kollégát TENGERI ÉRTÉKESÍTÉSI MUNKATÁRS pozícióba.

A hirdetés lejár 5 nap múlva
LOGISZTIKA / SZÁLLÍTMÁNYOZÁS | Budapest

Szeretné vezetői pozícióban kamatoztatni megszerzett tudását? Olyan lehetőséget keres, ahol egy személyben koordinálhatja egy sikeres logisztikai vállalat folyamatait? Ebben az estben ez a lehetőség Önnek szól! Magyar tulajdonú szállítmányozási cégcsoport keres határozott fellépésű, tapasztalt munkatársat LOGISZTIKAI DISZPÉCSER KOORDINÁTORI munkakörbe.

A hirdetés lejár 20 nap múlva
LOGISZTIKA / SZÁLLÍTMÁNYOZÁS | Veszprém megye

Új kihívást keres a karrierjében? Szívesen részt venne egy nemzetközi szállítmányozási üzletág teljes körű fejlesztésében? Rendelkezik legalább 3 éves szakmai tapasztalattal szállítmányozási, valamint üzletfejlesztési területen? Emellett tárgyalóképes az angol/német nyelvtudása is? Amennyiben minden kérdésre igennel felelt, ne habozzon, jelentkezzen a pozícióra, hiszen pont Önt keressük Megbízó partnerünk számára! Mit lehet tudni Partnerünkről? Megbízónk egy magyar tulajdonban lévő, logisztikai és árufuvarozási szolgáltatást nyújtó vállalat. Csapatuk bővülése céljából keresünk most szakembert az alábbi pozíció betöltésére: OPERATION DIRECTOR

A hirdetés lejár 26 nap múlva